De utlånte:Dunn med straffescoring

Jack Dunn markerte seg med straffescoring og målgivende pasning da Morecambe vant 2-1 over Cambridge i League Two.

17. sep 2016 kl 18.24 Einar Kvande

Vertene fra Cambridge tok ledelsen i første omgang, men Dunn utlignet på straffespark etter 62 minutter, og var nest sist på ballen da Paul Mullin fastsatte sluttresultatet til 2-1 til gjestene to minutter senere.

I Championship presterte Barnsley å tape 2-1 for Reading hjemme på Oakwell, selv om gjestene spilte nesten en time med ti mann på banen etter at Garath McCleary ble utvist etter 34 minutter, på stillingen 2-0. Ryan Kent ble byttet ut etter 68 minutter. Adam Armstrong satte inn reduseringsmålet i det 81. minutt.

Danny Ward voktet som vanlig buret for Huddersfield, som vant 2-1 over Queens Park Rangers hjemme på John Smith's Stadium. Resultatet betyr at David Wagners mannskap fortsatt troner øverst på Championship-tabellen. Barnsley er på fjerdeplass etter dagens tap.

Adam Bogdan og Wigan kjemper i andre enden av tabellen, og ligger tredje sist i divisjonen. Bogdan holdt imidlertid buret rent i dag, da Wigan spilte 0-0 mot Fulham på DW Stadium.

I League One storspilte Ryan Fulton i mål for Chesterfield, som vant 3-1 over Northampton hjemme på Proact Stadium.

I samme divisjon var Sam Hart ubenyttet reserve da Port Vale slo Gillingham 2-1 hjemme på Vale Park.

I Premier League var Jon Flanaganubenyttet innbytter da Burnley tapte 3-0 for Leicester på King Power Stadium.