– En utrolig følelse

Slik beskriver Marko Grujic sine første minutter med kampaction på Anfield.

27. sep 2016 kl 11.17 Einar Kvande

20-åringen kom innpå til sin første kamp på Anfield da det gjenstod et drøyt kvarter av kampen mot Hull.

– Dette var en kamp hver eneste Liverpool-spiller og Liverpool-supporter likte, sier Grujic i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Den var en god følelse å komme inn fra benken. Det var min første kamp på Anfield, og det var en utrolig følelse, legger serberen til.

Grujic hadde hørt om stemningen og sett Liverpool-kamper på TV før han signerte for Merseyside-klubben. Men det var noe annet å spille der selv, og føle stemningen på kroppen.

– Det var en god følelse. Nå vil jeg forsøke å jobbe hardt fremover. Dette var en hyggelig kamp for oss. Vi spilte bra, og gjorde tre mål i første omgang. Deretter fortsatte vi på samme måte i andre omgang. Men vi slapp inn et mål, og må forsøke å forbedre oss på dødballer mot oss. Det kan vi få gjort noe med.

– Kampen var veldig god, og jeg er glad for at jeg fikk noen minutter på banen. Det er fint å være en del av dette.

Grujic innser at kampen om plassene på midtbanen er hard, og at han må kjempe hardt for å få spilletid i tiden som kommer.

– Alle spillerne i min posisjon, og i andre posisjoner, spiller bra for tiden. Vi har fått noen gode resultater nå i starten av sesongen. Vi har spilt noen vanskelige bortekamper. Jeg tro vi vil bli bedre for hver uke som går. Det er det viktigste.

– Jeg vil forsøke å vise hva jeg er god for på trening og i de innhoppene jeg får i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]