– Han kommer til å returnere til Premier League

Mario Balotellis agent langer igjen ut mot Jürgen Klopp, og tror spissen blir attraktiv på markedet neste sommer.

19. sep 2016 kl 09.36 Marius Rabben

– Mario og Jürgen Klopp hadde aldri noen sjanse fordi Klopp aldri ga ham en mulighet, forteller agent Mino Raiola til Daily Mail.

Spissen, som var lånt ut til AC Milan forrige sesong, var blant spillerne som møtte opp på Melwood til start i pre-season 2. juli, men spilte ingen kamper før han dro gratis til Nice på deadline day.

– Ble utstøtt

Raiola bruker sterke ord i kritikken av Liverpools manager, som han mener ikke respekterte Balotelli mens han var i klubben.

– Jeg sa at Klopp oppførte seg om en dritt overfor ham, og han kan ikke nekte for at Mario ble utstøtt. Jeg hadde erfaring med Klopp i Dortmund. Han kan ikke fortelle folk at han behandlet Mario som et menneske i Liverpool.

Klopp uttalte i juli at han hadde gjort det klart for Balotelli hvordan situasjonen var, og at italieneren ikke var på «stadiet i karrieren» hvor han bør kjempe med fire eller fem andre spillere om en plass på laget.

Ifølge manageren var det ingen problemer mellom ham og spilleren.

– Dersom du ønsker å selge ham, er det opp til deg, men vis ham respekt så lenge han er Liverpool-spiller. Han trengte 90 minutter i treningskamper, men trente isteden borte fra førstelaget. Hva har han gjort galt de to siste årene?

Tror på England-retur

Selv uttalte Balotelli nylig at overgangen til Liverpool i 2014 er «den største tabben»han har gjort i livet.

– Mario sa han begikk en feil ved å dra til Liverpool. Jeg angrer ikke på valget, selv om jeg ikke er sikker på om Brendan Rodgers virkelig ønsket ham.

Nå jobber 26-åringen for å få karrieren på riktig spor i Nice, og scoret to ganger allerede i debuten. Raiola tror ikke angriperen blir lenge i Frankrike.

– Hvis han beviser at han kan være stabil og score mål i Nice, forestill deg hvor attraktiv han vil være for en Premier League-manager neste sommer som bosmanspiller. Han kommer absolutt til å returnere til Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]