Ingen jobbtilbud fra LFC på bordet

Steven Gerrard forteller om et godt forhold til Jürgen Klopp, men den tidligere Liverpool-kapteinen har ingen stående tilbud om å bli innlemmet i tyskerens stab.

15. sep 2016 kl 12.49 Einar Kvande

– Jürgen Klopp er sin egen herre. Han har sine egne folk rundt seg, som han er veldig godt fornøyd med. Selvsagt har jeg en sterk forbindelse med Liverpool, og Liverpool vil alltid være i mitt hjerte, men ut over det har jeg ikke noe mer å tilføye, siteres Gerrard av Liverpool Echo.

– Det finnes intet stående tilbud om å jobbe sammen med Klopp. Jeg har et veldig godt forhold til ham. Vi har en del kontakt med hverandre, men jeg har ingen jobbtilbud fra den kanten for øyeblikket, føyer han til.

– Det er egentlig ikke noe mer å si om den saken. Jeg er en stor fan av Klopp. Jeg håper han bringer suksess til Liverpool denne sesongen, og jeg vil støtte ham her fra USA.

– Dersom jeg hadde noe nytt å komme med, ville jeg ikke holdt det hemmelig for supporterne. Jeg er ikke typen som venter med å fortelle slike ting. Det er ikke noe mer å si om min fremtid ut over denne MLS-sesongen.

– Det jeg kan si er at telefonen ringer til stadighet, og folk lurer på hva jeg skal gjøre når jeg gir meg som aktiv spiller. Jeg har flere ting i tankene, som jeg tygger litt på, men jeg har ingenting jeg kan gå ut med nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]