– Jeg er skadefri og klar til innsats mot Leicester

Rapportene om en kneskade på Sadio Mane var heldigvis ikke riktige, og nå prater spilleren selv ut om det som skjedde.

6. sep 2016 kl 17.09 Einar Kvande

Mane bekrefter til Liverpoolfc.com at han returnerte til Melwood uten så mye som en skramme, og senegaleseren rister bare oppgitt på hodet av påstandene om at han skulle ha blitt skadet under spill for landslaget i helgen.

Liverpool-angriperen ble byttet ut etter en times spill i Senegals 2-0 seier over Namibia i en kvalifiseringskamp til Afrikamesterskapet. Mane insisterer på at byttet ikke kom som følge av en skade.

Et spark i baksiden av kneet startet rykteflommen

Jeg er skadefri. Det stemmer at jeg fikk et lite spark i baksiden av kneet, men det var ingenting spesielt med det. Det skjedde i første omgang, og jeg spilte lenge etter at det skjedde, forteller afrikaneren.

– Jeg hadde en samtale med treneren før kampen. Vi har en del nye spillere, og han ønsket å prøve dem, så han byttet ut meg. Byttet kom ikke som følge av noen skade.

– Det viktigste er uansett at jeg er her på Melwood nå. Jeg er glad for at jeg er skadefri, og jeg kommer nå til å bruke resten av uken til å forberede meg til Leicester-kampen.

Informerte Klopp

Mane forteller at han snakket med Jürgen Klopp etter landskampen, og forsikret tyskeren om at han ikke hadde fått noen skade.

– Jeg snakket med manageren, og fortalte ham at alt var greit. Jeg er 100% skadefri. Jeg hadde ingen skade å rapportere om til ham.

– Etter landskampen gikk ferden rett til flyplassen, for å rekke et fly. Ved ankomst Paris neste morgen hadde jeg fått en rekke tekstmeldinger fra folk som spurte meg hva som hadde skjedd, for de hadde lest i mediene at jeg hadde fått en skade. Jeg fortalte dem at det ikke stemte, og at jeg var ok.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]