De utlånte: Jones ble utvist

Liverpools utlånte midtstopper Lloyd Jones ble utvist.

12. sep 2016 kl 11.23 Einar Kvande

Lloyd Jones fikk to gule kort og måtte tusle av banen etter 65 minutters spill da Swindon Town tapte 2-0 for Oxford United på lørdag. Tidligere Liverpool-keeper Lawrence Vigouroux ble utvist senere i kampen, på en helsvart dag for Swindon.

Keepere holdt buret rent

Danny Ward fortsetter å imponere for Huddersfield Town, som i helgen vant 1-0 over Leeds. Holdt nullen gjorde også Ryan Fulton for Chesterfield i League One, i den målløse kampen mot Oldham.

Adam Bogdan i Wigan måtte imidlertid se to ballen i nota bak seg, da hans lag tapte 2-1 for Sheffield Wednesday i Championship.

Ryan Kent ble byttet ut etter en times spill da Barnsley vant 2-1 over Preston North End.

Markovic, Wisdom og Awoniyi debuterte

Lazar Markovic fikk spille den siste halvtimen da Sporting Lisboa vant 3-0 over Moreirense.

I Østerrike kunne Andre Wisdom juble over en 4-0 seier over Admira Wacker, etter et sent innhopp der han fikk spille de siste tolv minuttene. Stillingen var 2-0 da Wisdom entret banen, så innhoppet må sies å ha vært vellykket.

Taiwo Awoniyi debuerte for NEC Nijmegen, som tapte hele 4-0 for PSV Eindhoven. Angriperen startet kampen, hvor NEC slapp alle fire målene i løpet av kampens 24 første minutter. Liverpool-spilleren ble tatt av banen da 20 minutter gjenstod av kampen.

Jack Dunn spilte i 79 minutter da Morecambe tapte hele 5-1 for Doncaster i League Two. Sam Hart var ubenyttet reserve da Port Vale spilte 1-1 mot Peterborough. Det samme var Allan, da Hertha Berlin vant 2-0 over Ingolstadt i Bundesliga, mens Jon Flanagan også så på fra benken da Burnley spilte 1-1 mot Hull i Premier League.