Firkløver kan få sjansen:Karius og Can spiller mot Derby

Jürgen Klopp bekrefter at Emre Can får spilletid mot Derby, og at Loris Karius vil starte. Divock Origi forventes å spille på topp, mer usikkert med Danny Ings.

20. sep 2016 kl 00.22 Torbjørn Flatin

Emre Can kan snøre på seg matchstøvlene mot Derby. Det bekrefter Jürgen Klopp, selv om manageren ikke vil bekrefte om landsmannen spiller fra start. Lokale journalister mener at Loris Karius og Divock Origi også kommer inn på laget, mens det er mer usikkert hvorvidt Danny Ings får sjansen.


- Emre er i full trening og da er han tilgjengelig, bekrefter Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

- Jeg tok ham til side forrige uke for å gjennomføre noen spesielle økter da han ikke har hatt en perfekt pre-season. Det er fire uker siden Burton, slik at nå er han klar igjen og kan få spilletid. Hvor mye, vil han starte? Det er ikke tatt noen avgjørelse ennå.

Origi og Ings

Liverpool Echo tror Divock Origi er mannen som Klopp velger på topp, mens manageren sår mer tvil angående Danny Ings.

- Danny arbeider hardt, men er i samme situasjon som flere angripere, forklarer Klopp.

- Han er nærme. Han er en herlig gutt og det er vanskelig når han arbeider virkelig hardt og ikke får være involvert. Det er klart at du ønsker å gi spillere noe tilbake, men det er ikke alltid mulig. Så snart jeg får muligheten vil jeg betale ham tilbake.

Loris Karius


- Det finnes ingen nummer en for øyeblikket, det er ikke blitt tatt noen avgjørelse, sier Jürgen Klopp om keeperkampen mellom Mignolet og Karius. - Men ja, hvis ingen ting skjer vil Loris starte.

- Hvilken mulighet har jeg til å svare, fortsetter manageren på spørsmål om Simon Mignolet vil være tilbake i målet til ligakampen mot Hull på lørdag. . – Hvis jeg sier at ja hva betyr det for Loris? Hvis jeg sier nei hva betyr det for Simon? Det er mulig å forstå spørsmålet, men ikke svaret.

- Det dreier seg om å prestere og å bli bedre. Å vise hvor mye du kan hjelpe laget.

- Det handler ikke om at vi betalte penger for Loris og ikke har gjort det for Simon. Jeg tar en avgjørelse ut fra hva jeg ser på trening.

- Han var en virkelig sterk keeper i Bundesliga og det betyr mye, kommenterer Klopp videre om Loris Karius.

– Tyskland er et keeperland. Den beste keeperen er i Bayern München og han er tysk. Vi har alltid hatt gode keepere, kanskje ikke alltid den beste i verden, men de har vært gode. Gutter liker å ta på seg hansker og gå mellom stengene.

- Det er bra å være i mål for et lag i Bundesliga.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]