– Karius står mot Swansea

Klopp har ikke bestemt seg for hvem som blir førstevalget på sikt, men Karius får en ny sjanse mot Swansea.

26. sep 2016 kl 00.29 Lars Frøsland

Ifølge Liverpool Echo har Klopp bekreftet at Loris Karius vil få fornyet tillit i neste runde. Da går ferden til Wales og Swansea.

TO SPILLERE – ÉN PLASS:
TO SPILLERE – ÉN PLASS:  Klopp sier han ikke har bestemt seg for hvem som blir hans førstevalg, men at han kommer til å prioritere én. Foto: Propaganda

– For å finne ut hvordan en spiller reagerer, må man spille kamper, sier Klopp, og presiserer at kampene mot Derby og Hull ikke ga mange svar, da det ble lite å gjør for Karius.

Etter Swansea-kampen er det landslagspause, og Klopp vil gå i tenkeboksen for å finne ut hvem han velge mot Manchester United – og om Karius eller Mignolet blir førstevalget.

Vil ha et førstevalg

Enkelte managere har en tendens til å si at ingen er førstevalg, og at alle kan spille seg inn på laget. Det er nok tilfellet også for Klopp, men han vet at keeperplassen er annerledes enn de andre posisjonene.

– Jeg vet... Keeperplassen er ikke det samme som for eksempel stopperplassen. Jeg vet dette og jeg respekterer det. Vi får se (hvem som blir førstevalget).

Klopp benytter også anledningen til å rose Mignolet.

– Han er en av de mest profesjonelle vi har, påpeker tyskeren.

– Sunn konkurranse:

Karius selv sier han har et godt forhold til Mignolet, og at de prøver å hjelpe hverandre:

– Det er en sunn konkurranse, og vi har ingenting i mot hverandre. Vi prøver å hjelpe hverandre og vi kommer overens, uttaler Karius til Liverpool Echo.

Karius er tilfreds med å få sjansen, og vil gjøre seg verdig tilliten:

– Jeg skal vise meg verdig tilliten!

Karius bærer trøye nummer én, men han påpeker at det ikke automatisk gjør ham til førstevalg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]