Klar for keeperkamp

Loris Karius er skadefri, men Simon Mignolet er klar for skjerpet konkurranse etter en brukbar start på sesongen.

8. sep 2016 kl 09.20 Torbjørn Flatin

- Da jeg signerte ny kontrakt sa klubben at jeg kunne vente meg nye utfordrere, forklarer Simon Mignolet til Liverpool Echo. – Det er normalt, at du har tre keepere som kjemper om å få stå mellom stengene.

Alltid konkurranse

Mignolet er førstekeeper i Liverpool pr. i dag, men innkjøpet av Loris Karius ble ansett som en direkte kamp om hvem som kunne ta på seg keeperhanskene for de røde. Karius pådro seg imidlertid et brudd i hånden, men som han denne uken har friskmeldt seg fra. I tillegg kom veteranen Alex Manninger inn under transfervinduet da Ward, Bogdan og Fulton alle ble lånt ut.

- Ved siden av Karius har vi også Alex Manninger og vi kommer alle tre godt overens. Jeg har allerede lært mye av Alex.

- Jeg har hatt konkurranse gjennom hele min karriere og det er normalt når du er i en toppklubb.

- Det skal alltid være kamp om plassene, men bare en keeper kan spille. Jeg må se på hva jeg gjør på banen. Det at en ny keeper har kommet forandrer ingen ting.

- Liverpool foreslo at jeg skulle ta over trøye nummer en da jeg signerte en ny avtale, men under hele min karriere har jeg benyttet nr. 22. Den føler jeg meg bra

Topp fire er målet

- Alt i alt synes jeg det har vært en positiv start på sesongen, spesielt når en tenker på at det har vært tre bortekamper.

- Vi går alltid for tre poeng, selv på bortebane. Det kan gi gode resultater som mot Arsenal og Tottenham, men det gjør deg sårbar for kontringer.

- Slik sett vil vår første kamp på Anfield mot Leicester bli en god test. Vi vil ønske å angripe, men i Jamie Vardy og Riyad Mahrez har Leicester to lynhurtige angripere.

- Målet denne sesongen er utvilsomt å komme inn blant topp fire, og også gjøre det bra i cupene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]