Klopp beundrer Sturridge sin dedikasjon

Velinformerte Tony Barrett kommenterer det påstått anstrengte forholdet mellom Klopp og Sturridge.

15. sep 2016 kl 23.28 Lars Frøsland

Mye har vært sagt om forholdet mellom Jürgen Klopp og Daniel Sturridge. Enkelte mener Sturridge sutrer, mens andre synes Klopp burde gi ham mer tillit.

MÅLSCORER:
MÅLSCORER:  Daniel Sturridge har scoret mål fra første stund i Liverpool-drakten.

Ifølge Tony Barrett har mange feil inntrykk både av forholdet mellom Klopp og Sturridge, og særlig sistnevntes holdninger som fotballspiller.

– Sturridge er en populær mann på treningsfeltet. Han er ofte den siste som forlater Melwood etter trening. Så hengitt er han til å være i den beste mulige fysiske formen, skriver Barrett for Joe.co.uk.

Barrett poengterer at det fra utsiden kan se ut som Klopp og Sturridge har et anstrengt forhold, men at det motsatte er tilfellet.

Han er ofte den siste som forlater Melwood etter trening. Så hengitt er han til å være i den beste mulige fysiske formenTony Barrett

Klopp beundrer Sturridge sin profesjonalitet og dedikasjon – hans iver etter å spise riktig, leve riktig og hans vilje til å bli så god som han kan. Og enda viktigere, Klopp anerkjenner talentet hans og at han kan gi Liverpool en ekstra dimensjon.

Videre presiserer Barrett at Sturridge, til tross for at han tidvis har luftet frustrasjon offentlig, vet at Klopp har hans beste interesserer i tankene når avgjørelser tas.

– Slik det er nå, er det et sunt forhold både for de involverte og viktigst av alt – for Liverpool, skriver Barrett.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]