Lallana avgjorde på overtid

– Jeg har ventet lenge på dette, sa Adam Lallana etter at han scoret sitt første landslagsmål for England.

4. sep 2016 kl 19.58 Arve Vassbotten

Det så ikke ut som Sam Allardyce skulle få noen god start som Engelsk landslagssjef i debuten mot Slovakia søndag kveld.

Lenge så det ut til at det skulle ende målløst, men hele fem minutter på overtid reddet Adam Lallana dagen.

God start

Liverpool-spilleren fikk ballen på rundt 6-7 meter, og skjøt mellom beina på keeper og i mål. Det var Lallanas første landslagsmål.

– Jeg har ventet lenge på dette. Jeg har satt press på meg selv med å score mål, og jeg visste det ville komme snart.

England hadde en håndfull farlige sjanser, og Adam Lallana hadde også en av de største før han scoret da han smalt ballen i stanga fra 16 meter etter 73 minutters spill.

– Jeg hadde noen sjanser i kveld. Den som traff stolpen var et bra forsøk, og det var bare uflaks. Vi fortsatt å presse på og jeg synes vi spilte bra som lag. De hadde ikke noen sjanser, så all mulig ros til guttene med hvordan de har jobbet etter at vi fikk ny sjef. Det er en god start, sa Lallana.

Skrtel utvist

Jordan Henderson og Adam Lallana var de to eneste Liverpool-spillerne som startet kampen, mens Daniel Sturridge og Nathaniel Clyne var henvist til benken av Big Sam.

Etter en til tider dørgende kjedelig førsteomgang, kom England bedre med etter hvilen.

De fikk også full kontroll på kampen etter at den tidligere Liverpool-stopperen Martin Skrtel ble sendt av banen med to gule kort etter 58 minutter, etter en stygg stempling av Harry Kane.

Daniel Sturridge kom inn for Harry Kane etter 82 minutter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]