Les hva pressen skriver om gårsdagens seier:– Liverpool er på vei til noe spesielt

Optimismen råder etter 5-1 mot Hull. Les hva de engelske journalistene mener om kampen og Liverpool.

25. sep 2016 kl 10.55 Lars Frøsland

– Våger å drømme Liverpool Echo, James Pearce:

- LFC-supporterne våger å drømme igjen. Det er kanskje tidlig å snakke om tittelen, men sannheten er at Klopp allerede har passert flere store hindre på veien til suksess.

STORSPILTE:
STORSPILTE:  Liverpools offensive spillere var strålende gjennom hele kampen.

– Hull hadde ingen sjanse. De parkerte så absolutt bussen, men ble knust av Liverpools offensive styrke. Klopp har formet laget til god angripende kraft – når det fungerer er det få som kan hanskes med dem.

– De nye signeringene har utvilsomt bidratt til mer klasse, men Klopp har mesterlig klart å få det beste ut av spillerne han harvet. Den største applausen gikk til Adam Lallan. Ingen stiller spørsmål ved prislappen på 25 millioner pund lengre.

– Imponerende Lallana The Guardian, Andy Hunter

To straffescoringer av Milner og mål fra imponerende Lallana, Mané og Coutinho tok Liverpools scoringstotal til 24 for sesongen. Etter tilsvarende periode forrige sesong, hadde de scoret seks.

– Liverpool hadde så mye tid og rom at Wijnaldum til og med fikk tid til å slå tunnel på dommeren.

Kunne spilt uten keeperDaily Mail Dominic King

– Vi vet fremdeles ikke noe mer om hvorvidt Loris Karius er klar for å spille i Premier League. Klopp kunne spilt uten keeper, og resultatet hadde blitt det samme.

TILFREDS:
TILFREDS:  Klopp hadde god grunn til å være fornøyd, og særlig var han imponert over førsteomgangen.

– Liverpool var glitrende – og hadde kontroll fra første til siste spark.

– Adam Lallana er i sin beste form i Liverpool-trøya, og det var passende at det var nettopp ham som åpnet scoringsballet.

– Fotballen rødtrøyene spilte var svært god. Fra første til siste spark dominerte Klopps mannskap det som skjedde på banen. Hull viste ikke hva som traff dem.

– Trøstemålet til Hull hjalp lite, da Coutinho leverte nok en perle (like etter reduseringen).

– Ingen feil å spore Telegraph, Ben Findon

– Noen sier Liverpool har problemer med å Premier Leagues mindre lag. Det var ingen feil å spore her: Liverpool dominerte fullstendig. Deres briljante øyeblikk og dedikasjon til ikke å vise nåde, gjorde at Klopp kunne applaudere på sidelinjen.

– Stakkars Hull. De var nesten ikke i stand til å komme seg ut av egenbanehalvdel – gjennomføre tre pasninger på rad.

Burde scoret mer BBC Phil Dawkes

– De fem foran vil fortjent få mesteparten av anerkjennelsen etter kampen, men det bør ikke nedvurdere bidragene til de andre utespillerne hvis arbeidsinnsats ga grunnlaget for seieren.

– Liverpool var energiske og langt mer aggressive gjennom hele kampen. Hull-spillerne fikk ikke tid til å tenkte – eller engang slå en pasning.

– Hjemmelaget burde egentlig ha scoret flere. Wijnaladum misbrukte flere sjanser, men det var uansett overveldende positivt fra Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]