- Liverpool FC er ikke til salgs

Styreformann Tom Werner avviser at det vurderes å selge klubben. Ny tribune nødvendig for å kjempe i toppen.

10. sep 2016 kl 00.25 Torbjørn Flatin

- Jeg har sagt det gjentatte ganger, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må gjenta det, men denne klubben er ikke til salgs, sier en besluttsom Tom Werner til Liverpool Echo, etter at det har vært spekulert i at et konsortium fra Kina skal være interessert i å ta over på Anfield.

Fredag var uansett en dag hvor det ble rettet fokus mot en ny, modernisert og utvidet Main Stand, som ventes å bringe LFC £25M i ekstra inntekter hvert år.

- Vi erkjente at dette var en utfordring både for oss og våre fans, men skulle vi være med å kjempe på det øverste nivået måtte vi komme fram til en løsning angående stadion, fortsatte Werner.

- Vi mente det var viktig å prøve å forbedre de ekstraordinære fasilitetene som er her heller enn å starte fra bunnen av.

- Jeg tror du kan skjønne ved å gå rundt her at dette bare vil forbedre hva som allerede var på Anfield. Jeg er veldig stolt over hva vi har fått til. Når Leicester kommer ønsker jeg at de skal føle det hele skremmende, og at disse 8500 ekstra setene kan gjøre atmosfæren enda mer spesiell.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]