Liverpool U23 - Wolfsburg U23 1-2Sent baklengsmål ga tap for Liverpool U23

Kalddusj for Liverpool U23 etter utligning av Brooks Lennon. Mamadou Sakho spilte hele kampen.

28. sep 2016 kl 19.07 Torbjørn Flatin

Liverpools lag: Kelleher, Randall, Maguire, Ilori, Sakho, Virtue (Phillips 71), Wilson, Chirivella, T.Gomes (Lennon 62), Brannagan, Woodburn
Innbyttere: Firth, Juanma, Lewis, Brewitt, Whelan

Wolfsburg: Grun, Wimmer (Nuewirt 79), Brekalo, Mobius (Conde 61), Abdat, Hansen, Badu, Donkor (Stoize 71), Mayoral, Lawada, Jaeckei
Innbyttere: Klinger, Kleihs

Sluttrapport: En god og underholdende kamp, spesielt den siste timen, hvor Liverpool vil føle at et seiersmål for Wolfsburg i 91.minutt var det siste de fortjente. Brannagan var god på midtbanen og Woodburn og Wilson skapte sjanser fra kantene i 2.omgang, ikke minst etter at amerikanske Brooks Lennon kom inn som innbytter og la seg helt på topp. Wolfsburg var et bra lag, som i kveld i tillegg var effektive, og hvis dette er representativt for Premier League International Cup vil det bli en artig turnering. Mamadou Sakho gjorde et godt inntrykk over 90 minutter som midtstopper.

90+1.min: 1-2 HANSEN - Kalddusj for Liverpool da midtstopper Hendrik Hansen header inn en corner ved bakre stolpe.

89.min: Mayoral skyter hardt i stolperota. Liverpool er vel verdt minst uavgjort, men der var de heldige.

87.min:
Høyreback Connor Randall er med helt fram og skyter et knallhardt skudd som keeper slår til corner. På hjørnesparket fra Brannagan header Sakho like utenfor.

81.min: 1-1 LENNON - Woodburn spiller fram Lennon, som litt skrått ute på Liverpools venstreside skyter hardt og lavt og greier å få ballen forbi gjestenes keeper.

79.min:
Neuwirt inn for Wimmer hos Wolfsburg.

78.min:
Bra spill av Wilson og Woodburn ute til venstre, men Lennon får ingen skikkelig touch på innlegget. Amerikaneren har vært en trussel etter at han kom inn.

75.min:
Et innkast fra Wilson sender Randall inn i straffefeltet, men høyrebacken blir utålmodig og skyter nokså vilt i nærmeste nettvegg. Inne i feltet hadde Liverpool bl.a. Mamadou Sakho som var igjen i feltet etter en nylig corner.

73.min:
Innbytter Lennon har ballen i nettet på fremspill fra den andre innbytteren Phillips, men linjemannen har flagget oppe.

72.min:
Badu hos Wolfsburg får gult kort.

71.min:
Begge lagene bytter. Stoize inn for Donkor hos Wolfsborg, mens Phillips erstatter Virtue hos Liverpool.

66.min:
Joe Maguire får kampens første gule kort for en sen takling.

64.min:
Harry Wilson roper på straffe da han får en klar dytt på streken av 16-meteren, men dommeren ignorerer protestene.

62.min:
Brooks Lennon inn for Toni Gomes hos Liverpool.

61.min:
Conde inn for Mobius hos Wolfsburg.

Det har vært mer åpent etter pause hvor begge lagene går i angrep.

58.min:
Bra angrep av Wolfsburg som blir avsluttet av Mayoral, men Kelleher lar seg ikke lure ved den nærmeste stolpen.

54.min:
Harry Wilson prøver å bende ballen inn i motsatt vinkel fra 16 meter, men noen centimetere utenfor.

51.min: 0-1 BREKALO - På en kontring er Wolfsburg fire mot to. Donkor skyter først hardt og Kelleher redder, men Brekalo setter kontant inn returen.

49.min:
En feil i midtforsvaret til Wolfsburg gjør at Gomes og Woodburn begge er nære ved å komme alene igjennom, men det ble bare nesten.

46.min:
Det har ikke vært bytter for noen av lagene.

Pauserapport: En bra omgang for Liverpool hvor de spesielt de siste 25 minuttene skapte en god del sjanser. Woodburn startet bra ute på venstrekanten, mens hans kollega på andre siden Toni Gomes har kommet mer med mot slutten av omgangen. Den beste spilleren synes vi imidlertid Cameron Brannagan har vært med mange gode involveringer sentralt på midtbanen. Mamadou Sakho har også vært feilfri i forsvaret, bra assistert av Tiago Ilori. De røde hadde fortjent å lede, forhåpentligvis får de uttelling etter pause.

43.min:
Liverpool skaper sjanser på to cornere i rask rekkefølge. Først header Ilori via en forsvarer, før keeper redder på et hardt skudd fra Brannagan fra 18 meter.

39.min:
Cameron Brannagan dribler/krangler seg igjennom midtforsvaret til Wolfsburn, men avslutter svakt utenfor da han bare har keeper igjen. Kjempesjanse.

37.min:
Toni Gomes gjør en sterk forsering ute til høyre, men blir for egoistisk da han avslutter med et skudd i nettveggen med medspillere godt plassert foran mål.

28.min:
Maguire slår inn, Wolfsburg-forsvaret prøver å rykke ut, men tre Liverpool-spillere blir isteden stående alene. Wilson avslutter med en heading utenfor da han burde ha gjort det bedre. Kampens største sjanse så langt.

26.min:
Frispark for gjestene og Kelleher må gjøre en god redning for å fiste ballen over tverrliggeren.

25.min:
God forsering fra Woodburn ute til venstre. 16-åringen blir felt like utenfor 16-meteren og spilleren fra Wolfsburg er heldig som slipper unna et gult kort. Chirivella sender frisparket en liten meter over.

23.min:
Virtue skjøter hardt en meter utenfor fra like utenfor 16-meteren.

22.min:
God pasning fra Chirivella mot bortre stolpe, men Brannagan får ikke presset headingen under tverrliggeren.

19.min:
Mayoral, på utlån fra Real Madrid, skyter hardt fra skrå vinkel, men uten særlig problemer for Kelleher i Liverpools mål.

15.min:
Bra tempo det første kvarteret, men lite har skjedd foran målene.

3.min:
Liverpool får ikke avsluttet etter en corner, etter at Ben Woodburn først hadde åpnet opp høyresiden av gjestenes forsvar med et smart hælspark.