Slo opp igjen kneskaden

Ragnar Klavan synes uaktuell for spill mot Leicester, etter å ha slått opp igjen kneskaden han slet med nylig under Eslands VM-kvalifiseringskamp mot Bosnia i går.

7. sep 2016 kl 20.51 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Ragnar Klavan ligger an til å gå glipp av Liverpools første hjemmekamp for sesongen, mot Leicester på lørdag. Midtstopperen rapporterte at han er skadet da han kom tilbake til Melwood etter Estlands stortap for Bosnia i VM-kvalifiseringen.

Klavan har slått opp igjen skaden som holdt ham ute av ligakampen mot Tottenham før landskampene.

Liverpool-stopperen fikk grønt lys til å lede Estland som kaptein i kampen mot Bosnia tirsdag kveld, etter at en scan av det skadde kneet viste at skaden var leget. Klavan sto over Estlands privatlandskamp mot Malta i forrige uke som en følge av skaden.

30-åringen spilte hele kampen i Zenica i går kveld, men smertene i kneet skal ha hemmet ham i sluttminuttene.

Liverpool Echo melder at Klavans skade nå vil bli vurdert av Liverpools medisinske stab, men lokalavisen regner det som lite sannsynlig at estlenderen blir involvert mot Leicester på lørdag.

Echo tror at Dejan Lovren og Joel Matip vil utgjøre Liverpools stopperduo mot de regjerende ligamestrene. Duoen imponerte i 1-1 kampen mot Tottenham på White Hart Lane i forrige ligarunde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]