Anfield Road End:Supporterunion vil ha svar fra FSG

«Spirit of Shankly» ønsker at Liverpools eiere forklarer nærmere uttalelser om at utbygging av Anfield Road End kan bli skrinlagt på grunn av billettpriser.

30. sep 2016 kl 12.41 Torbjørn Flatin

I et innlegg på sin webside har Spirit of Shankly (SOS) kommentert sitater fra eier John W. Henry om at «han ikke vet hva som blir neste skritt (om stadionplanene) da billettpriser er et tema i England», og at «det kan hindre ytterligere utvidelse».

Dette er noe av hva SOS skriver:

«Det er på bred generell basis akseptert at det har blitt utrolig kostbart å gå på kamper og at supportere får føle det på sine lommebøker. Unionen er bekymret over at billettpriser nå skal bli brukt for å rettferdiggjøre ikke å utvide Anfield Road End.»

«Unionen ønsket velkommen et åpent brev fra FSG sist februar hvor de erkjente at de tok feil angående sin opprinnelige plan for billettpriser. Det vil bekymre dersom planene om Anfield Road Stand skulle bli lagt på hylla som følge av den feilvurderingen.»

«En klubb av Liverpools størrelse kan fylle et stort stadion. Ventelisten på sesongbilletter har i overkant av 20.000 navn, noe som demonstrer at mange flere supportere ville ønske å være innenfor Anfields porter hver uke. Mange supportere på Anfield tjener laget til gode. En ytterligere utvidelse av Anfield vil gi disse supporterne en mulighet til å se laget de støtter.»

«Til tross for at protester og utmarsjer har gjort at klubben måtte tenke seg om angående priser, så burde ikke det samme være tilfelle angående kapasiteten på stadion. Det kan være at klubben må revurdere hvordan dette skal finansieres, da supportere helt klart ikke vil akseptere prisøkning på billetter, men det er alternative muligheter tilgjengelige og er noe vi har sagt fra om under diskusjoner med klubben.»

«Vi ønsker å påpeke at ikke på noe tidspunkt under diskusjonene om billetter med Liverpool var det noen antydninger om at billettpriser skulle være linket til hvorvidt Anfield Road skulle utvides eller ikke.»

«Vi ønsker å spørre klubbens eiere om de kan klargjøre sine intensjoner angående Anfield Road ut fra de kommentarene som har kommet og at alle muligheter for å utvide kapasiteten blir undersøkt i søken etter en løsning som på lang sikt vil tjene LFC og klubbens supportere.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]