– Vi burde gjort flere mål

Liverpool U23 knuste Leicester 4-0, men kaptein Harry Wilson var likevel ikke helt fornøyd.

12. sep 2016 kl 10.44 Einar Kvande

Michael Beales mannskap leverte en strålende førsteomgang mot Leicester på Prenton Park i går, og ledet 4-0 allerede etter 34 minutters spill.

– Det var en artig kamp. Spesielt førsteomgangen. Da var vi dyktige til å få fart på ballen. Vi skapte sjanser og scoret fire mål. Jeg synes imidlertid vi burde ha gjort et par mål til, sier kaptein Wilson til Liverpoolfc.com.

– Vi skapte mange sjanser, takket være gode bevegelser og godt pasningsspill, så det var utrolig artig å spille i første omgang. Men jeg er skuffet over at vi ikke skapte mer etter pause, selv om vi ikke kan være misfornøyde med resultatet.

Klopp på tribunen

Jürgen Klopp fulgte kampen fra tribunen, og applauderte U23-laget av banen etter første omgang.

PÅ U23-KAMP
PÅ U23-KAMP  Jürgen Klopp var tilstede på Prenton Park da Liverpool U23 banket Leicester 4-0.

– Det var flott å se at førstelagets manager var tilstede for å se oss. Dermed fikk vi sjansen til å vise ham hva vi kan utrette. Spiller vi bra, kan vi forhåpentligvis komme med i planene hans, sier Wilson.

Kapteinen var godt fornøyd med å komme på scoringslista.

– Det er alltid artig å score mål, og jeg slo også en målgivende pasning som hjalp laget. Jeg synes hele laget spilte bra, men totalt sett var det kanskje noen spillere som kunne ha gjort flere mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]