– Vi må skape frykt

Joel Matip mener en overgang til Liverpool var perfekt for ham, men nå er det nødvendig at de røde begynner å holde buret rent.

26. sep 2016 kl 14.50 Torbjørn Flatin

«Målene for denne sesongen er at vi spiller som et lag og har utmerket lagånd. Vi må være kompakte og presse lag. Vi må skape frykt slik at ingen motstander føler seg sikker med ballen.»

Sitatet er hentet fra et intervju som Joel Matip har gjort med Liverpools kamp-program.

«Det er for tidlig å spå noe om sesongen da det er lenge mellom nå og til mai. Vi må fortsette slik vi har startet og få maksimalt ut av alle våre kamper på Anfield. Vi ønsker å bli bedre for hver uke.»

«Et solid forsvar hjelper deg til å vinne kamper og er nødvendig for et godt lag», fortsetter Matip om et Liverpool som scorer flittig, men hvor han er en del av det midtforsvar som ennå ikke har holdt buret rent i ligaen.

«Vi vet vi må bli bedre og arbeider mot å holde buret rent. Noen ganger vil vi bare være i stand til å score et mål og vi ønsker at det skal være nok til å vinne.»

«Alle kjenner til supporterne som er her og hvilken herlig atmosfære det er inne på stadion. Jeg kjente treneren fra Tysland og det var også en faktor. Totalt sett betød det at dette var et perfekt tidspunkt for meg å komme til Liverpool.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]