– Vi skal kjempe for å henge med i tittelkampen

Nathaniel Clyne håper at Liverpool klarer å bygge videre på den gode sesongstarten.

29. sep 2016 kl 10.43 Einar Kvande

Etter seks kamper ligger Liverpool på fjerdeplass i Premier League, med 13 poeng. Dette blant annet etter å ha slått Arsenal og Chelsea på bortebane, og bokført en flott seier over ligamester Leicester på hjemmebane.

– Det er fortsatt svært mye igjen av sesongen, men vi skal kjempe for å henge med i tittelkampen, uttaler Nathaniel Clyne til Goal.

– Det eneste vi kan gjøre, er å fokusere på oss selv. Vi trenger ikke å følge med på hvordan det går med de andre lagene. Vi går for seier i hver eneste kamp. Det er det viktigste. Vi fokuserer på neste kamp hele tiden, og så får vi se hvor vi ender opp, legger høyrebacken til.

– Vi har et godt lag, og vi mener vi er på riktig vei. Fotball er et lagspill. Vårt spill handler ikke om individuelle spillere, påpeker han.

– Den beste troppen jeg har vært en del av

– Dette er den beste troppen jeg har vært en del av. De nye spillerne vi har fått inn har gjort det bra, og har glidd veldig godt inn i laget. Vi har en veldig god lagånd, og det føles som vi har spilt sammen lenge. Det virker som alle forstår hverandre, noe som er bra.

– Vi gjør det veldig, veldig bra. Nå ønsker vi å fortsette slik. Det er en lang sesong, og vi må bare kjempe videre og forsøke å spille bra.

HAR SPILT SAMTLIGE KAMPER
HAR SPILT SAMTLIGE KAMPER  Nathaniel Clyne er en av bare to Liverpool-spillere som har vært involvert i samtlige kamper så langt denne sesongen.

– Det er mange kvaliteter i denne troppen. Du ser deg rundt i garderoben, og du ser at spillerne vi har er svært talentfulle. Vi scorer fra alle posisjoner, og til og med Milner scorer, selv om han spiller venstreback! Det er en fryd å se Phil Coutinho, Mane, Sturridge, Lallana og Firmino. De spiller bra alle sammen, og dermed går det bra for oss.

Fornøyd med egen innsats

Forsvarsspilleren er en av to spillere som har startet samtlige kamper for Liverpool denne sesongen. Den andre er kaptein Jordan Henderson.

– Jeg vil si at jeg aldri har vært i bedre form enn nå. Formen er bra, jeg er skadefri, og forhåpentligvis kan jeg fortsette å spille bra.

– Jeg har klart å befeste min posisjon som lagets høyreback. Jeg har fått spille alle kampene, og jeg har gjort det veldig bra. Jeg er godt fornøyd med egen innsats i kampene så langt, og vi gjør det også veldig bra som lag. Det ser bra ut.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]