– Dersom jeg var tysk ville jeg fått skryt!

David Moyes sendte et stikk til Jürgen Klopp etter 2-2 på Stadium of Light.

2. jan 2017 kl 20.16 Arild Skjæveland

Da Liverpool slo Sunderland 2-0 på Anfield i november sa Jürgen Klopp at bortelaget var det «mest defensive han noen gang hadde sett». Etter at lagene i dag delte poengene var det Moyes som var ute og slang litt med leppa.

– Jeg følte at vi ikke var defensive i dag, og fikk noe ut av kampen. Vi tenkte alltid at vi skulle få noe fra kampen. I dag løftet spillerne supporterne med måten de presset Liverpool, sier skotten ifølge Liverpool Echo.

– Kanskje vi ville fått skryt for det dersom jeg var en tysk manager. Om jeg var tysk ville folk ha sagt «dette er bra, du gjør noe annerledes», sier Moyes som kaster seg på Sean Dyche og Tony Pulis som tidligere har kommet med lignende kommentarer og føler britiske managere undervurderes.

Vitor Mannone i Sunderlands mål gjorde en rekke redninger i kampen.

– Jeg synes vi gjorde det bra, og prøvde gjøre det så vanskelig som mulig for Liverpool. Jeg har sagt hvor viktig det er å ha en som er god på straffer. Du kommer til å få straffer, og med Jermain føler du alltid at det vil gå bra. Vi spilte veldig bra, og spesielt med tanke på vår forrige kamp.

Klopp var misfornøyd med frisparket Sunderland fikk i forkant av det andre straffesparket, men får lite sympati fra sin managerkollega.

– Ting vil gå mot deg. Du må bare se hvordan det er på bunnen av tabellen. Jeg kunne kommet hit og sagt at vi kunne hatt en straffe til for en annen hands.

Moyes mener likevel Liverpool fortsatt kan vinne ligaen, og ta igjen Chelsea som er fem poeng foran med kamp på onsdag borte mot Tottenham til gode.

– De er begge veldig gode lag. Liverpool har mye energi, og en offensiv spillestil. Chelsea spiller annerledes taktisk. Begge har store sjanser til å vinne ligaen. Jeg tror ikke jeg kan velge en. Det vil være tøft for meg å velge Liverpool, men de har en stor sjanse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]