Klopps pressekonferanse før semifinalenEr vi favoritter?

Klopp bekrefter at flere spillere er på vei tilbake fra skader.

9. jan 2017 kl 13.48 Lars Frøsland

Om skader:

– Ingen nye skader. Coutinho trente igjen, Milner har ingen plager, Henderson er på god vei tilbake. Matip nærmer seg.

Om laguttak mot Southampton:

– Jeg ser på de som er klare. Vi gjorde byttene i går av forskjellige grunner. Vi hadde ikke så mange andre alternativer i går grunnet for mange kamper – og kampene som kommer.

Om Coutinho:

– Jeg tror Phil er klar til å være endel av troppen mot Southampton. Det kan bety noen minutter. Han trenger minutter både på trening og i kamp. Han har gjennomført tre hele økter med laget. I morgen blir det hans fjerde.

Om mange kamper:

– Vi er vant til det. Vi må gjøre det beste ut av det. Vi fikk en ekstra kamp, det var ikke planen, men det gjorde ingen stor forskjell. Vi har ingen fordel. Vi takler det!

Om keeper-situasjonen:

Dessverre hadde ikke engang Plymouth-keeperen mye å gjøre... Det er ikke tatt en endelig avgjørelse, men det er stor sjanse for at Karius står på onsdag.

Om Plymouth:

– Jeg spurte spillerne om vi kunne ha gjort det bedre. 100 prosent ja, men jeg valgte dette laget fordi jeg mente vi kunne spille veldig bra. Det handler ikke om å undervurdere motstander. Jeg aksepterer kritikken. Det er slik det er. Vi mistet flyten for tidlig i går. Den største utfordringen er å angripe dype lag som forsvarer seg bra... Jeg har sett verre ting.

Om Anfield-effekten i cup:

– Det avhenger av første kamp (om det hjelper å ha hjemmekamp sist). Det kan hjelpe litt. Jeg ville selv valgt å spille bort først, så det kan være en liten fordel.

Om finaler:

– Det er en stor ting. Vi misset i fjor. Mange tenker nok det hadde vært kult med Liverpool mot Manchester United, men det er semifinaler først.

Om FIFA-pris til supportere:

– De siste 30 minuttene mot Borussia Dortmund var fantastiske. Jeg håper vi/de vinner prisen.

Om favoritt-stempel:

– Er vi favoritter? Vi ser at det ikke alltid er de samme lagene med i finalen, så det er ikke alltid slik i cup. Man ser i fjor at vi fortjente å komme til finalen i EL, selv om mange trodde Dortumund ville gå videre.

Klopp takker for seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]