Spillerbørs:Gomez leverte i sin retur-kamp

Les vår spillerbørs etter kampen mot Plymouth.

8. jan 2017 kl 16.44 Lars Frøsland

Karius 6 - Tyskeren får svært lite å gjøre, men tar det han skal greit.

Alexander-Arnold 6 - Den unge backen er ikke særlig synlig, men klarer seg greit mot et ikke så altfor aktivt Plymouth-lag.

Gomez 7 - Det var herlig å se unge, lovende Joe Gomez tilbake på banen. Gomez viste seg positivt frem flere ganger, og avverget et par potensielt gode sjanser til bortelaget. Liverpools beste.

Lucas 5 - Slurver med pasningene og viser ingen tegn på å være Liverpools mest rutinerte spiller.

Moreno 4 - Også Moreno skal være en av de mest rutinerte på banen, men han klarer ikke bidra særlig mye offensivt – selv om han prøver. I tillegg slår han gang på gang dårlige dødballer. Hvorfor han får ta dem er et lite mysterium.

Stewart 6 - Midtbanespilleren var ikke allverdens offensivt, deriblant slurver han altfor mye i pasningsspillet. Defensivt gjorde han til gjengjeld en meget god jobb. Avverger gjestenes største sjanse med en strålende takling.

Can 5 - Emre Can er ikke i form, og selv mot et League 2-lag klarer han ikke «eie» midtbanen. Han spiller ikke direkte dårlig, men han var sendt ut på banen som med tanke om at han skulle være en som satte standarden for ungguttene. Det klarte han ikke.

Ejaria 5 - Unggutten skuffet mot et defensivt Plymouth, og viste at han har en vei å gå. Samtidig er han nok typen som trives best når det åpner seg større rom.

Ojo 5 - Noen få gode touch fra Liverpool-talentet, men han kan mye bedre enn dette.

Woodburn 6 - 17-åringen fikk tillit fra start, og selv om han ikke skaper noen overskrifter med denne opptredenen, var han en av få offensive som tidvis skapte trøbbel for motstander.

Origi 5 - Plymouth-forsvaret gruet seg nok til å møte Liverpools talentfulle spiss, men Origi klarte ikke ta med seg formen fra Premier League til dagens kamp. Han skaper dog noen farligheter.

Sturridge - Sturridge kom inn og utgjorde en forskjell. Han var nær å score ved et par-tre anledninger, og viser at han er et nivå over de andre på banen.

Lallana - Klarte ikke sette sitt preg på kampen.

Firmino - Klarte heller ikke prege kampen i nevneverdig grad.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]