Liverpool er ikke fornøyd med tilbudet fra Inter

Lucas Leiva kan bli værende på Anfield ut sesongen.

1. jan 2017 kl 13.22 Einar Kvande

Inter er interesserte i Lucas Leiva, men midtbanespilleren vil bli værende i Liverpool om italienerne ikke kommer med et bedre tilbud til Liverpool FC enn de har gjort så langt, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Italienske medier har hevdet at Lucas allerede har hatt en medisinsk test hos Inter, men dette stemmer ikke, melder Pearce.

Echo-journalisten forstår det slik at Jürgen Klopp er villig til å gi slipp på brasilianeren, men kun dersom det kommer et attraktivt tilbud på bordet som passer alle parter.

– Så langt har ikke det skjedd. Inter ønsker å låne Lucas ut sesongen, med opsjon på å kjøpe ham, men Serie A-klubben ønsker ikke å forplikte seg til å gjøre overgangen permanent. Dersom ikke Inter forandrer sitt tilbud til det bedre for Liverpool, virker det lite sannsynlig at det blir noen overgang til San Siro for Lucas, skriver Pearce.

Lucas kom inn fra benken i sluttminuttene mot Manchester City i går kveld, og fikk dermed sin kamp nummer 327 for Liverpool. Han har 18 måneder igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]