Midtstopperne tar selvkritikk

Både Dejan Lovren og Ragnar Klavan er selvkritiske etter kampen mot Sunderland.

4. jan 2017 kl 09.00 Arve Vassbotten

– Vi ga alt og forsvarte oss så bra i kampen mot Manchester City. Mot Sunderland viste vi en annen side. Jeg vil ikke si at vi ikke forsvarte oss bra, men vi kan ikke være fornøyd med å slippe inn to mål. Det føles som et tap, spesielt etter å ha slått Manchester City, sier Dejan Lovren etter 2-2 mot Sunderland.

Hans midtstoppermakker Ragnar Klavan, hadde ingen god kamp mandag, og gikk til det uvanlige skrittet å legge ut en unnskyldning til fansen på Instagram.

«Ingen god prestasjon i dag, var ikke på tå hev på den første straffesituasjonen. Men trenger å riste det av meg og komme meg videre», skrev Klavan.

Må stramme oss opp

I et intervju som er gjengitt av The Telegrapher Lovren også opptatt av at Liverpool må riste av seg skuffelsen.

– Det er fortsatt en halv sesong igjen. Det er så mange kamper igjen for både oss og Chelsea. Vi må bare konsentrere oss om oss selv. Vi vil ha flere opp- og nedturer gjennom sesongen. Vi må bare lære av de feilene vi gjorde mot Sunderland, sier midtstopperen.

– Vi var ikke på hundre prosent fra start. Vi våknet først etter at de hadde hatt et par sjanser. Noen bedre lag ville scoret på de sjansene, så vi må stramme det til, sier Lovren.

– Vi liker storkampene

– Jeg hadde foretrukket at vi hadde tatt de tre poengene, og knappet inn på ledelsen til Chelsea. Men nå har vi noen store kamper foran oss, og vi liker å spille mot de store lagene. Det er mye å spille for, sier han.

Kroaten vil ikke bruke det tøffe kampprogrammet som unnskyldning for det som skjedde.

– Fysisk var det veldig tøft. Men det var det samme for Sunderland, som for oss. Det er ikke mulig å spille to kamper på høyt nivå på så kort tid, spesielt ikke når den første var en så gigantisk kamp som mot Man City, der vi løp hele tiden.

– Jeg vet ikke hvorfor terminlisten er satt opp slik. Men jeg vil ikke snakke om det. Jeg vil ikke se etter unnskyldninger. Det er som det er, og vi må gå videre og holde hodet høyt. Et poeng er bedre enn ingen, sier Lovren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]