Spillerbørs etter Sunderland-kampen:Mignolet bestemann på svak dag

Simon Mignolet er en av få som gjorde sakene sine bra på Stadium of Light.

2. jan 2017 kl 18.19 Arild Skjæveland

Mignolet7Står en god kamp. Redder flere farlige skudd i førsteomgang, og har en glimrende inngrepen når Jermain Defoe er alene gjennom. Er etter den første straffen men sjanseløs på den andre. Liverpools beste.
Clyne 5Så sliten ut. Slår et godt innlegg som fort kunne ha ført til scoring, men i dag var det mye unøyaktig fra høyrebacken.
Lovren 6Er nest sist på den første scoringen, og kan ikke lastes for de to dumme straffesparkene Liverpool gir bort. Er litt uheldig med en veldig pirkete dommer, når han får noen frispark i mot seg som ellers kanskje ville blitt latt passert.
Klavan 4Dessverre ikke på det nivået han har vist tidligere den siste måneden. Unøyaktig og litt klønete i førsteomgang. Lager straffen, og har ellers flere svake involveringer.
Milner 4Får et tidlig gult kort som ser ut til å være til hinder, og er en av de som ser ut til å ha Manchester City-kampen mest i beina. Må ut til pause.
Can 3Spiller i dag i den tilbaketrukne rollen hvor Jordan Henderson har gjort sakene sine så bra denne sesongen. Ser ut til å mistrives. Gjør mange feil, sliter med tempoet, og har rett og slett en dårlig dag på jobben.
Wijnaldum 5Banens muligens beste på lørdag virket preget i dag. Henger ikke helt med, og ligner mer på den versjonen av Wijnaldum vi så noen ganger helt i starten av sesongen.
Lallana 6Vil og involverer seg mye, men har ikke helt marginene med seg når han i dag spiller i en mer tilbaketrukket rolle.
Mane 6Har noen fine initiativ, og scorer Liverpools andre mål, men må få trekk for det idiotiske straffesparket han gir bort i sin siste kamp før Afcon.
Firmino 5Starter ganske friskt, men så kommer en rekke dårlige involveringer. Får det ikke helt til å stemme med touchen i dag, og var en av dem som så sliten ut.
Sturridge 6Starter kampen lovende, og kommer til en rekke skuddforsøk på mål når han ser kvikk ut. Scorer også kampens første mål, før han trekker dypere og senker angrepsspillet mer enn han bidrar.
Leiva 0Inn for en skadet Daniel Sturridge de siste ti minuttene. Lager frisparket som fører til det unødvendige straffesparket.
Moreno 4Kom inn til pause og markerte seg mest med en rekke frustrerende svake dødballer for et lag som desperat jaktet scoring mot slutten.
Origi 0Kommer inn akkurat etter 2-1 målet har kommet. Villig, men får lite å jobbe med.