Nå er avstanden fem poeng

Chelseas seiersrekke brutt.

4. jan 2017 kl 22.59 Arild Skjæveland

Chelsea sin seiersrekke ble i kveld brutt, etter 13 strake seire i Premier League. Tottenham tok ledelsen like før pause da Dele Alli sendte White Hart Lane til himmels med en glimrende heading.

Ti minutter ut i andre omgang sendte Christian Eriksen igjen ballen inn i feltet, og igjen var Alli mannen som kom først på ballen. To headinger, 2-0, og flere mål ble det ikke i oppgjøret mellom London-klubbene.

Med det er Chelsea sin vanvittige seiersrekke brutt, etter å ha vunnet 13 ligakamper på rad. Avstanden ned til Liverpool forblir dermed på fem poeng, etter at Antonio Contes menn avga poeng for første gang siden 24. september.

Samtidig melder Tottenham seg på for alvor, etter å ha vunnet seks av sine siste åtte ligakamper. Tottenham er nå kun to poeng bak Liverpool, og oppe på tredjeplass på bedre målforskjell enn Manchester City.