Neville tror Liverpool blir Chelseas sterkeste utfordrer

Den tidligere Manchester United-forsvareren Gary Neville er mektig imponert over Liverpools prestasjoner denne sesongen.

3. jan 2017 kl 23.58 Einar Kvande

Sky Sports-eksperten mener at Liverpool fremstår som Chelseas tøffeste utfordrer i kampen om ligatittelen denne sesongen.

Liverpool har tapt bare to kamper så langt, og er nå fem poeng bak Antonio Contes lag. Chelsea har en kamp til gode på Liverpool. De spiller borte mot Tottenham i morgen.

UTFORDRER
UTFORDRER  Gary Neville tror at Liverpool vil være den hardeste konkurrenten til Chelsea om ligamesterskapet denne sesongen. Foto: Ben Hoskins/Getty Images

– Jûrgen Klopp har gjort en strålende jobb i Liverpool. Det eneste jeg har å sette fingeren på er deres defensive spill, og om denne delen av spillet deres er godt nok til at de kan gå helt til topps, uttaler Neville til Sky Sports.

– Forbedringene kan imidlertid alle se. Laget viser tydelig hva manageren deres forlanger og ønsker. Se på Liverpool nå, med energien til Lallana, Coutinho, Mane, Wijnaldum og flere til. De har 6-7 veldig gode angripere de kan velge mellom.

– Om de kan gå helt til topps? Jeg mener de er den fremste utfordreren til Chelsea. De har også et program som gjør at de kan forberede seg skikkelig til kampene. Jeg tror de er et lag som ville ha blitt skadelidende om de måtte spille torsdag-søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]