Skadeproblemer for Sunderland

Sunderland-manager David Moyes fikk to nye skader å bekymre seg over i 4-1 tapet for Burnley i går.

1. jan 2017 kl 16.10 Einar Kvande

Sunderlands tropp virker syltynn foran kampen mot Liverpool i morgen, skriver Chronicle.

Mot Burnley haltet både Lamine Kone og Victor Anichebe av banen før pause på Turf Moor. Førstnevnte kolliderte med reklameplakatene, mens sistnevnte fikk en strekkskade i baksiden av låret.

Jason Denayer gikk glipp av turen til Lancashire, etter å ha fått problemer med en muskel i baksiden av det ene låret på fredagens trening, og han regnes også som meget tvilsom til kampen mot Liverpool.

– Jeg vet ikke eksakt hvordan tilstanden til Lamine og Victor er, utttaler manager Moyes.

– Lamine fikk en smell, og Victor så ut til å få en hamstringskade, og det vil holde ham ute dersom det viser seg å stemme.

– Jason fikk kjenning med en stram hamstring på fredag. Vi har foretatt en scan, men så ikke noe galt der, så vi håper det ikke blir noen langvarig pause for ham.

Afrikansk duo tilgjengelig

Kone vil kanskje uansett ikke være aktuell for Liverpool-kampen, da Sunderland fortsatt ikke har fått svar fra Elfenbenskysten om de kan utsette hans avreise til Afrikamesterskapet.

Moyes har Whabi Khazri og Didier Ndong tilgjengelige til Liverpool-kampen, da fotballforbundene i Tunis og Gabon har gått med på at disse to skal få spille mot Liverpool før de slutter seg til de respektive troppene foran Afrikamesterskapet.

Moyes må imidlertid klare seg uten høyreback Billy Jones, fordi han fikk sitt femte gule kort for sesongen mot Burnley, og ergo må sone karantene mot Liverpool.

Ndong og Steven Pienaar hadde også fire gule kort foran Burnley-kampen, med de to havnet ikke i dommerens bok på Turf Moor.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]