April 2017

Søn 1001Krever store penger for Sturridge

Liverpool har nå satt en prislapp på Daniel Sturridge - 40 millioner pund. Spissen får kun forlate Anfield dersom noen er villig til å betale det klubben krever. 27-åringen skal være ønsket i Paris Saint-Germain og i West Ham, og Liverpool tror det vil være stor interesse for spissen til sommeren.
Mail on Sunday

Fre 1906Van Dijk foretrekker City

Liverpool er en av flere klubber som jakter Virgil van Dijk, og ingen ser ut til å være skremt av prislappen på 50 millioner pund. Chelsea, Arsenal, Manchester United, Manchester City og Everton har alle blitt linket til Southampton-stopperen, men han ser ut til å havne på Etihad Stadium. Pep Guardiola ønsker seg Virgil van Dijk til sommeren, og den nederlandske midtstopperen ønsker å jobbe med City-manageren. 25-åringen vil avstå fra alle andre tilbud dersom Guardiola kommer på banen. City har planer om å forsterke forsvaret med minst to backer og en midtstopper denne sommeren.
Manchester Evening News

Fre 0948Ute etter italiensk høyreback

Liverpool vil forsøke å hente AC Milans høyreback Mattia De Sciglio til Anfield. 24-åringen vil bare ha ett år igjen av sin kontrakt med Milano-klubben til sommeren, og den italienske storklubben ønsker å selge forsvarsspilleren i stedet for at han forsvinner som Bosman-spiller neste sommer. Juventus, Napoli og Barcelona er også ute etter italieneren.
TMW

Fre 0840Med i kampen om albaner

Liverpool har kastet seg inn i kampen mot Napoli-forsvareren Elseid Hysaj. Albaneren har hatt en fin sesong i Serie A, og har spilt 30 kamper. Bayern München, Atletico Madrid og Inter ønsker seg også Hysaj. Prislappen skal ligge på minimum 17 millioner pund, da den tidligere Empoli-spilleren har kontrakt med Napoli for fire sesonger til.
Transfer Market Web

Fre 0823På West Hams radar

Liverpool-spissen Daniel Sturridge er på radaren til West Ham-manager Slaven Bilic. 27-åringen har startet bare en ligakamp for Liverpool siden oktober, og kan være på vei bort fra Anfield for å få mer spilletid.
Telegraph

Tor 1425Tyrkiske klubber vil ha Lucas

Galatasarays sportsdirektør Cenk Ergun vil reise til England for å holde samtaler med Liverpools midtbanespiller Lucas Leiva. Ergun ønsker å få fullført en overgang for brasilianeren, men Trabzonspor vil forsøke å kapre overgangen.
Ajanspor

Tor 1208Har speidere på nigeriansk forsvarsspiller

FC Porto sin nigerianske forsvarsspiller Chidozie Awaziem følges nøye av speidere som representerer Liverpool FC. Afrikaneren fikk sitt gjennombrudd for Porto forrige sesong, men har ikke fått spille for førstelaget denne sesongen. Han har imidlertid spilt alle kampene til B-laget, som spiller i andredivisjon i Portugal. Noe bud fra Liverpool er ikke nært forestående, men Anfield-klubben holder forsvareren under oppsikt som en mann for fremtiden.
Owngoalnigeria.com

Ons 1359Sender speidere for å følge League One-back

Både Liverpool, Everton og Leicester vil sende speidere for å følge Oxfords venstreback Marvin Johnson i kampen mot Shrewsbury kommende søndag. Johnson har imponert i League One denne sesongen, hvor han har scoret sju mål fra sin backposisjon. 26-åringen har en fortid i non-League, men sluttet seg til Motherwell i 2015. Han kom til Oxford sist sommer.
Daily Mail

Ons 1148Jakter tidligere Barcelona-spiss

Liverpool er en av flere Premier League-klubber som vurderer å innfri utkjøpsklausulen til Malaga-spissen Sandro Ramirez. 21-åringen har en utkjøpsklausul på rundt 5 millioner pund i sin nåværende kontrakt. Stoke, Tottenham og Southampton viser også interesse for Sandro. Angriperen kom gratis til Malaga sist sommer, og har gjort 14 mål på 27 kamper denne sesongen. Fem av disse har kommet i hans fem siste ligakamper.
AS

Ons 1002Ønsket i Real Madrid

Joe Gomez har bare spilt tre kamper for Liverpools førstelag denne sesongen, men er likevel ønsket i Real Madrid. Den spanske gigantklubben ser Gomez som en mulig erstatter for Pepe eller Sergio Ramos, som begge kan komme til å forlate Santiago Bernabeu i sommer.
Diario Gol

Ons 0837Vil strekke seg langt for å beholde Oxlade-Chamberlain

Arsenal vil tilby Alex Oxlade-Chamberlain en kraftig lønnsøkning for at spilleren ikke skal bli fristet av Liverpool og Manchester City. Midtbanespilleren har bare et år igjen av sin kontrakt med The Gunners etter denne sesongen, og London-klubben ivrer etter å få på plass en ny avtale. Derfor er de villige til å gi ham en ukelønn på 100 000 pund. Han tjener nå 65 000 pund i uken.
Mirror

Ons 0027Har følere ute etter keeper

Liverpool har følere ute etter Real Betis-keeper Antonio Adan. 29-åringen har spilt 33 kamper i La Liga denne sesongen. Marseille har også vært i kontakt med Betis angående Adan. Betis krever at kjøpende klubb betaler utkjøpsklausulen tilsvarende 6,8 millioner pund. Den tidligere Real Madrid-keeperen har to år igjen av kontrakten sin med Betis.
Estadio Deportivo

Ons 0020Har hevet prisen på Sakho

Liverpool har hevet prisen på Mamadou Sakho fra 20 millioner pund til over 25 millioner pund. Anfield-klubben var villige til å selge for 20 millioner pund i januar, men franskmannens gode spill for Crystal Palace har ført til at Liverpool har hevet sitt prisforlangende. Palace ønsker å gjøre overgangen permanent, og vil se mer nøye på saken så snart de har sikret fornyet kontrakt i Premier League. Palace betalte 2 millioner pund for å låne Sakho, og dekker også midtstopperens lønn på 100 000 pund i uken.
Daily Mail

Tir 2053Favoritter til å sikre seg venstreback

Liverpool er favoritter til å sikre seg Napolis venstreback Faouzi Ghoulam (26). Tottenham og Atletico Madrid er også interesserte i spilleren.
Il Napoli Online

Man 1509Leder jakten på Douglas Costa

Liverpool leder jakten på Bayern Münchens Douglas Costa. Juventus har også kastet seg inn i kampen om vingen, som verdsettes til 35 millioner pund. 26-åringen kom til Bayern i 2015 for 21 millioner pund.
Tuttosport

Søn 1132Flere klubber jakter på Ryan Kent

Ryan Kent har spilt i 42 av de 44 kampene Barnsley har hatt i Championship denne sesongen, med 36 starter og tre mål. Den kjappe vingen har to år igjen av kontrakten på Anfield, men et imponerende utlån har gjort at klubber som Bournemouth, Brighton som nå er klar for Premier League neste sesong, og Leeds skal ha ham som et transfermål til sommeren.
Daily Mail

Fre 2350Jakter Hull-back

Liverpool har planer om å forsterke venstrebacksposisjonen i sommer, når det er ventet at Alberto Moreno vil forlate klubben. Anfield-klubben er i ferd med å komme til enighet med Hull City om en avtale verdt 8 millioner pund for Andy Robertson. 23-åringen kom til Hull fra Dundee United for 2,85 millioner pund i 2014. Den skotske klubben har krav på 10 prosent av overgangssummen.
Daily Mail

Tor 1847Fortsatt ute etter Lacazette

Liverpool er fortsatt ute etter Lyon-spiss Alexandre Lacazette. Borussia Dortmund og Atletico Madrid er også ute etter franskmannen.
RMC

Ons 0902Liverpool vurderer Inaki Williams som ny angriper

Liverpool skal følge den høye, slanke og hurtige Inaki Williams hos Athletic Bilbao. 22-åringen har en salgsklausul på 50 millioner euro, eller £41.9M. Den bevegelige angriperen, som for det meste spiller sentralt eller ute til høyre, har denne sesongen scoret beskjedne sju mål på 40 kamper i liga og cup og Liverpool kan være på utkikk å betale en god del mindre enn nevnte salgsklausul. Williams er tidenes første fargede spiller i baskerklubben Athletic og skal være villig til å flytte på seg til utlandet.
Guillem Balague, Sky Sports

Tir 1526Roma ser mot Sakho

Roma forventes å miste sin greske midtstopper Kostas Manolas til Inter etter denne sesongen og den italienske toppklubben søker etter en erstatter. Øverst på den ønskelisten skal Mamadou Sakho være, Liverpools utlånte franskmann som har imponert på utlån hos Crystal Palace. Liverpool håper å innkassere opp mot £30M for 27-åringen og som vil være en viktig del av den transferpotten Jürgen Klopp vil benytte seg av foran neste sesong.
Goal.com

Søn 2057Real vil ha Coutinho

Real Madrid er villige til å selge både James Rodriguez og Isco for å finansiere en overgang for Phillipe Coutinho verdt 70 millioner pund.
Sunday People

Søn 1032Vegrer seg for å betale mer enn £20M

23 år gamle Alex Oxlade-Chamberlain er en spiller som Liverpool har lyst på, men Anfield-klubben har ikke lyst til å betale over 20 millioner pund for den allsidige Arsenal-spilleren. Midtbanespilleren vil bare ha ett år igjen av sin kontrakt med The Gunners til sommeren, og prislappen på 35 millioner pund som sirkulerer i media virker helt usannsynlig.
Goal.com

Søn 0944Det blir hard kamp om Pulisic

Det blir en kamp mellom Liverpool og Bayern München om Borussia Dortmunds Christian Pulisic i sommer. Den 18 år gamle amerikaneren står fortsatt på Jürgen Klopps handleliste. Men Bayern München vil også være på pletten når transfervinduet åpner. Tottenham er også med i kampen om Pulisic, og Dortmund er villige til å lytte til høye bud på tenåringen, og kan bli fristet til å selge om budene kommer over 30 millioner pund.
Mirror

Lør 2040Speider på Eintracht-duo

Liverpool-manager Jürgen Klopp planlegger en nytt raid mot Bundesliga i sommer, og Eintracht Frankfurts midtbaneduo Omar Mascarell og Mijat Gacinovic står på hans ønskeliste. Liverpool har speidet på duoen de seneste ukene, og spillerne skal være tilgjengelig for rundt 20 millioner euro.
Football Whispers

Lør 1443Ung nigeriansk spiss linkes

Den nigerianske spissen Henry Onyekuru har gitt beskjed om at han forlater belgiske Eupen etter denne sesongen. 19-åringen har gjort 17 mål på 33 kamper denne sesongen, og linkes til klubber som Liverpool, Arsenal, Chelsea, Southampton og Bournemouth.
All Nigeria Soccer

Lør 1008Atletico-forsvarer ønsket av Premier League-giganter

Jose Gimenez kan komme til å forlate Atletico Madrid i sommer, og forsvarsspilleren er ønsket både hos Liverpool og Manchester United. 22-åringen har fått lite spilletid hos Atletico de siste månedene. Jürgen Klopp skal være villig til å punge ut med 33 millioner pund for å forsterke forsvarsrekka.
Don Balon

Ons 1655Liverpool har innledet samtaler om Dembélé

Liverpool skal ha vist interesse for å signere PSGsMahamadou Dembélé i sommer. Den 18 år gamle forsvarsspilleren har så langt ikke signert noen profesjonell kontrakt og kan forlate klubben etter sesongen. Liverpool skal allerede ha hatt kontrakt med spillerens representanter. PSG har på sin side innledet samtaler med spilleren i håp om å beholde han i klubben.
L’Equipe

Ons 1513Får kamp om brasilianer

Arsenal, Tottenham og Liverpool kjemper om den brasilianske angriperen Luan, som spiller for Gremio. Luan Guilherme de Jesus Vieira er 24 år gammel, og kan spille både spiss, tilbaketrukket spiss og venstreving. Han har spilt 96 kamper for Lazio, og står bokført med 22 mål og 15 målgivende pasninger. Han kom til Gremio fra Catanduvense i januar 2014.
TransferMarketWeb

Ons 0908Kjemper om italiensk spiss

Liverpool må kjempe med Bayern München om Lorenzo Insigne. Arsenal viser også interesse for Napoli-spissen. Insigne skal foretrekke en overgang til Anfield. I så fall må Liverpool ut med rundt 50 millioner pund.
Calciomercato

Ons 0045Lar seg ikke skremme av prislappen

Arsenal har ikke holdt formelle samtaler med Alex Oxlade-Chamberlain om en kontraktsforlengelse, selv om 23-åringen er på vei inn i de tolv siste månedene av avtalen, og Liverpool ønsker å dra nytte av situasjonen. London-klubben verdsetter ham til 35 millioner pund, men Liverpool har tro på at de kan senke prisen og tror muligheten av å dra til Anfield og jobbe med Jürgen Klopp kan lokke landslagsspilleren nordover.
Telegraph

Tir 1135Serie A-klubber vil ha Moreno

Byrivalene Inter og AC Milan jakter begge Liverpools venstreback Alberto Moreno. Selv foretrekker forsvarsspilleren en retur til Spania. Liverpool håper å få over 15 millioner pund for spanjolen.
Goal.com

Man 0854Ønsker å kjøpe midtbanespiller fra Serie A

Liverpool ønsker å kjøpe Atalantas midtbanespiller Franck Kessie, ifølge ivorianerens agent. 20-åringen har spilt 25 kamper for Serie A-klubben denne sesongen, og har gjort sju mål. Flere Premier League-klubber viser interesse for spilleren, men Roma leder kampen om hans signatur. – Jeg må innrømme at Roma har initiativet når det gjelder Kessie, men vi har ikke stengt noen dører ennå, da det er andre toppklubber som fortsetter å ringe meg. Mange utenlandske klubber er interessert i ham. Manchester City, hvor hans venn Yaya Toure spiller i samme posisjon. Liverpool, hvor manager Jürgen Klopp vet hvordan han skal utvikle unge spillere. Og så er det Arsenal, som har en manager som står veldig nær fransktalende spillere, uttaler George Antangana.
Rai Sport

Fre 1043Viser interesse for United-back

Jose Mourinho har gitt klart uttrykk for at Luke Shaw ikke har innfridd forventningene som Manchester United-manageren har til ham, og det har ført til interesse for venstrebacken fra rivalene Liverpool og Manchester City. Begge klubbene jakter nye venstrebacker.
Mirror

Fre 1009Linkes fortsatt til fransk back

Liverpool settes fortsatt i forbindelse med den franske venstrebacken Theo Hernandez, som har imponert for Alaves i La Liga. Hernandez er på lån fra Atletico Madrid, og har en utkjøpsklausul på 20 millioner pund i sin kontrakt.
Liverpool Echo

Fre 1000Går glipp av venstreback

Schalkes venstreback, Sead Kolasinac, ser ut til å glippe for Liverpool. 23-åringen står uten kontrakt til sommeren, og en rekke klubber ønsker å hente ham på Bosman-overgang. Chelsea ser ut til å lede drakampen, men også Everton og Manchester City ønsker seg spilleren.
Liverpool Echo

Tor 1727Kan bli involvert i drakamp om Kondogbia

Liverpool kan komme til å ta opp kampen med Tottenham og Chelsea om Inters midtbanespiller Geoffrey Kondogbia i sommer. 24-åringen kom til Serie A-klubben fra Monaco for 42 millioner euro sommeren 2015. Kondogbia trives best i ankerrollen på midtbanen, og har spilt 19 kamper i Serie A denne sesongen.
Calciomercato

Ons 1747Et overraskende transfermål

Crystal Palace-keeper Steve Mandanda er et transfermål for Liverpool. Franskmannen linkes bort fra Palace, og hans gamle klubb, Marseille, skal også være ivrige etter å hente hjem 32-åringen. Mandanda har bare spilt 10 kamper for Palace denne sesongen.
Mirror

Ons 1101Linkes til ny brasilianer

Liverpool kan få sjansen til å sikre seg Benfica-spilleren Anderson Talisca. Det skal være en spiller Jürgen Klopp følger. Denne sesongen er han utlånt til Besiktas, hvor han har gjort sakene sine bra. Tyrkiske medier hevder at Besiktas ikke vil ha råd til å sikre seg ham. – Besiktas har ikke budsjett til å betale 23 millioner euro, men vi må se på det, sier Besiktas-president Fikret Orman. Talisca har scoret 10 mål på 25 kamper for den tyrkiske klubben.
Liverpool Echo

Ons 0843Kan få 16 millioner pund for Markovic

Det å hente tilbake Lazar Markovic fra benken i utlånet i Portugal og sende ham til en Premier League-klubb ser ut til å ha vært en genistrek. Markovic fikk lite spilletid i Sporting Lisboa, men har gjort sakene sine bra for Hull City etter at han kom inn i januar. 23-åringen ble kjøpt fra Benfica for rundt 20 millioner pund i 2014, men slo aldri til på Anfield, og er nå på sitt tredje utlån. Jürgen Klopp har ikke utelukket at serberen har en fremtid i klubben, men vil nok la seg friste til salg når interessen nå kommer fra andre Premier League-klubber. West Ham har har ham på ønskelista, og vil prøve seg til sommeren. Liverpool vil kreve 16 millioner pund for spilleren. Han har kontrakt til sommeren 2019.
Daily Mail

Tir 2106Så Schick i aksjon

Manchester United, Liverpool og Chelsea så Sampdoria-spissen Patrik Schick i aksjon mot Inter i går kveld. 21-åringen scoret et av målene i Sampdorias overraskende 2-1 seier i Milano. Schick kom til Sampdoria fra Sparta Praha sist sommer, og har ungdomslandskamper for Tsjekkia på alle nivåer. Han debuterte for Tsjekkias A-landslag i mai i fjor, og står bokført med ett mål på tre A-landskamper så langt. Inter og Borussia Dortmund er også klubber som har den unge tsjekkeren i kikkerten. Schick har tre år igjen av sin kontrakt med Sampdoria. Det hevdes at angriperen har en utkjøpsklausul i størrelsesorden 21 millioner pund i denne kontrakten.
ESPN FC

Man 1607– Ikke snakket med Bayern

Tyske medier har hevdet at Liverpool-linkede Julian Brandt (20) er enig med Bayern München om en overgang fra Bayer Leverkusen. Det stemmer ikke, ifølge faren, som også er stortalentets agent. – Det er fake news at Julian har kommet til enighet med Bayern. Julian har aldri vært i den situasjonen hvor han har måttet – eller ønsket å – ta en avgjørelse om fremtiden sin, sier han. Faren påpeker at Brandt skal i samtaler med Leverkusen om fremtiden etter sesongslutt. – Det har kommet forespørsler fra Bayern og noen andre, men kun rettet til meg. Jeg tar hånd om alt sånt, men det har ikke vært noe konkret ennå, forteller faren. – Julian har ikke tatt noen avgjørelser om fremtiden ennå. Han har ikke snakket med noen av de ansvarlige i Bayern, ei heller (manager Carlo) Ancelotti.
Kicker/Sky Deutschland