August 2017

Tor 1915Ønsker Vazquez som Coutinho-erstatter

Liverpool vil forsøke å hente Real Madrids Lucas Vazquez som erstatter for Barcelona-linkede Philippe Coutinho. Den spanske landslagsspilleren er ikke fast iventar på laget på Santiago Bernabeu, og Zinedine Zidane kan være fristet til å ta Liverpools penger. 26-åringen er et produkt av Reals akademi, og har gått gradene i klubben.
Diario Gol

Tor 1840Flere klubber vil ha Markovic

Crystal Palace vil få konkurranse fra Brighton & Hove Albion og Watford dersom de skal sikre seg Liverpools midtbanespiller Lazar Markovic.
Croydon Advertiser

Ons 2155Har forhørt seg om Emerson

Liverpool har kontaktet Roma angående deres italiensk-brasilianske venstreback Emerson Palmieri. Emerson kan spille både venstreback og på venstre flanke på midtbanen. 23-åringen er på vei tilbake etter at han skadet fremre korsbånd i mai, og forventes ikke å være tilbake i spill før i slutten av oktober.
Tuttomercatoweb

Ons 1315Arsenal gir Liverpool grønt lys

Tidligere har det blitt hevdet at Arsenal er motvillig til å selge Alex Oxlade-Chamberlain eller noen annen spiller til Liverpool, etter konflikten rundt Luis Suarez i 2013 - da Arsenal la inn et bud på £40,000,001, og Liverpool gjorde det offentlig. Nå er imidlertid Arsenal villige til å selge spilleren til Liverpool. I går takket den tidligere Southampton-spilleren nei til Chelsea, selv om Chelsea og Arsenal var enige om en overgangssum på 40 millioner pund. Liverpool kommer til å prøve seg med et lavere bud, for en spiller med under ett år igjen av kontrakten.
Mirror

Ons 1311– Monaco krever 100 millioner euro

Representanter for Monaco og Liverpool møtes for å forhandle om en overgang for Thomas Lemar.Monaco kommer til å kreve 100 millioner euro, og vil ikke ha Divock Origi involvert i noen avtale. Det tilsvarer 92,5 millioner pund.
Get French Football

Ons 1252Flyr til Monaco

Liverpool sender nå folk til Monaco for å forhandle om en overgang for Thomas Lemar. Liverpool skal ha lagt inn et bud på 74 millioner pund, pluss Divock Origi på lån på tirsdag, etter å ha fått et bud avslått på mandag. Klopp ønsker spilleren, og spilleren ønsker å spille for Klopp. Men Liverpool har dårlig tid. I morgen kveld spiller Frankrike og Lemar kamp mot Nederland, og landslagssjef Didier Deschamps vil ikke tillate medisinsk sjekk eller overgang samme dag som kamp.
Daily Mail

Ons 1141Liverpool fikk avslått bud

Liverpool har lagt inn et bud på Alex Oxlade-Chamberlain, og har fått det avslått. Budet var på 30 millioner pund - 10 millioner pund lavere enn det Chelsea fikk akseptert på mandag. Spilleren selv ønsker en overgang til Liverpool. Jürgen Klopp og Michael Edwards må nå bestemme seg for om Liverpool skal legge inn et nytt bud.
London Evening Standard

Ons 0015– Chelsea frykter at LFC kommer på banen

Mandag ble Chelsea enig med Arsenal om en overgangssum på nær 40 millioner pund for Alex Oxlade-Chamberlain, men tirsdag kveld var spilleren fortsatt på St. George’s Park med England, uten å ha bedt om å få dra. Chelsea er desperate etter å få avtalen i boks, men Liverpool lurer fortsatt i kulissene. Spilleren er trolig tiltenkt en vingbackrolle i Chelsea, mens han på Anfield vil få prøve seg i en midtbaneposisjon slik han helst ønsker. Liverpool har ikke lagt inn noe bud, og det er fortsatt mest sannsynlig at han havner i vest-London. Men Liverpool vil trolig se mot Oxlade-Chamberlain dersom de ikke får tak i Thomas Lemar.
Mirror

Tir 1755Flere klubber ønsker Origi

Bundesligaklubben Wolfsburg har meldt sin interesse for Divock Origi, og ønsker spilleren på lån. Belgieren vil ha mer spilletid, og Jürgen Klopp virker åpen for å la ham forlate Anfield for å få mer erfaring denne sesongen. Rafael Benítez i Newcastle er også interessert i spilleren. Liverpool setter som krav at spissen får fast plass på laget for å godkjenne en avtale. Om han blir utlånt eller ikke kan avhenge av Monaco. Liverpool har et ønske om å involvere Origi i en avtale som tar Thomas Lemar til Anfield.
Kicker

Tir 1645«Palace har lagt inn bud på Sakho»

Crystal Palace i dag har lagt inn et bud på 28 millioner euro for Mamadou Sakho. Det er i overkant av 26 millioner pund med dagens kurs. Leicester City kom på banen i går, mens franskmannen selv allerede har takket nei til en overgang til West Bromwich, som er i ferd med å selge Jonny Evans til Manchester City. Mandag kveld skal ligavinneren fra 2015-16 ha kontaktet spilleren for å forhøre seg om han var villig til å komme til dem.
France Football

Tir 1610Dropper interessen for Sanches

Bayern Münchens unge portugisiske midtbanespiller Renato Sanches er tilgjengelig for utlån denne sesongen, og det har blitt rapportert at Liverpool er en av flere klubber som har forhørt seg. Den interessen blir ikke fulgt opp. Liverpool er ikke lenger av klubbene som er interessert i 20-åringen.
Sky Sports

Tir 1019Marseille vil ha Origi

Marseille har lagt inn et bud på Divock Origi. Det er uklart om det dreier seg om et lån eller en permanent overgang. Premier League-klubber viser også interesse for Origi, som ønsker seg bort fra Liverpool for å få mer spilletid.
L'Equipe

Tir 0901Tottenham inn i kampen om Lemar

Tottenham viser igjen interesse for Thomas Lemar, og London-klubben har gjort det klart for Monaco at de planlegger et sent bud, og vil dermed gi Liverpool kamp om spilleren.
Le10Sport

Man 2058Hevder Monaco nekter å selge Lemar

Liverpool forsøker å hente Thomas Lemar fra Monaco før overgangsvinduet stenger, men fyrsteklubben, som har solgt flere profiler denne sommeren, skal ha satt ned foten og vil ikke selge ham – til tross for det enorme budet på rundt 70 millioner pund fra Merseyside.
SFR Sport/RMC

Man 1113Har levert gigantbud på Lemar

Liverpool har bydd 80 millioner euro på Monacos venstreving Thomas Lemar. Åtte millioner i diverse bonuser er inkludert. Merseyside-klubben håper å få avtalen gjennom i løpet av dagen. Frankrike-manager Didier Deschamps kjører nemlig et knallhardt regime der ingen får forlate landslagstrening grunnet overganger, og derfor ønsker Liverpool å gjennomføre den medisinske testen før Lemar drar. Frankrike-spillerne skal etter planen møtes mandag kveld. Selv skal spilleren ha et ønske om å spille i Premier League.
L'Équipe

Søn 2235Blir Lemar storkjøpet?

Liverpool har kommet med en henvendelse til Monaco om å kjøpe Thomas Lemar. Prislappen skal være opp mot 60 millioner euro, eller £55M for 21-åringen. Allsidige Lemar er en spiller som fortrinnsvis holder en posisjon på venstresiden.
Telegraph

Søn 2224Liverpool i samtaler med Bayern-spiller

Liverpool har tidligere vært linket til 20-årige Renato Sanches hos Bayern München. De røde skal nå være i samtaler med Bayern om en mulig transfer. En overgang kan bli verdsatt til opp mot £30M, og det har også vært snakk om en mulig låneavtale.
Sky Sports

Fre 2354Klare til å by 30 millioner pund for Sakho

West Bromwich-manager Tony Pulis er klar til å legge inn et bud på 30 millioner pund, som vil være klubbrekord, for Mamadou Sakho fordi WBA-stopper Jonny Evans er på vei til Manchester City for en enda større sum. Pulis er også ute etter tre andre signeringer, og vil forsøke seg på Troy Deeney fra Watford.
Telegraph

Fre 1936Budkrig om Oxlade-Chamberlain?

Arsenal har forsøkt å forlenge kontrakten med Alex Oxlade-Chamberlain, men landslagsspilleren skal ha avslått tilbud om 180 000 pund i uke fordi han ønsker seg bort. Nå står Chelsea og Liverpool klare for å by på spilleren Arsène Wenger ikke ønsker å selge. Chelsea skal være favoritter, men har foreløpig ikke lagt inn bud, og Liverpool følger utviklingen. Budrunden kan starte på rundt 35 millioner pund.
Daily Mirror

Tor 1315Liverpool låner erstatter for Keita?

Renato Sanches gikk tidligere til Bayern fra talentfabrikken Benfica for hele £35M. Den langhårede sentrale midtbanespilleren har imidlertid slitt med å få spilletid hos storklubben. Med fylte 20 år forrige uke ønsker Bayern å låne ham ut slik at han kan få mer førstelagserfaring. Manchester United, Chelsea og Milan skal tidligere ha vist interesse, mens de mest aktuelle klubbene skal nå være Liverpool og Roma. Det antydes at man på Anfield kan se på Sanches som en midlertidig løsning før en mulig signering av Naby Keita til sommeren.
Kicker

Ons 1730– Det er unødvendig å by

Liverpool har informert Barcelona om at det ikke er vits å legge inn et fjerde bud på Philippe Coutinho. Barcelona står klare med et nytt bud verdt totalt 138 millioner pund, men har foreløpig ikke lagt det inn. Det er dog ventet å komme i løpet av dagen - men vil bli blankt avvist. Liverpool har informert Barcelona om at det ikke er noe poeng i å legge inn budet. Spilleren vil ikke engang selges for 150 millioner pund.
Sky Sports

Ons 1052Höwedes er alternativ for van Dijk?

Liverpool skal vurdere et fremstøt for Benedikt Höwedes dersom man ikke greier å få tak i Virgil van Dijk. 29-åringen hos Schalke har gitt klare signaler om at tiden er inne for ham til å prøve seg ute i Europa. Den rutinerte stopperen var tidligere partner til Joel Matip og Anfield kan være en aktuell reiseplass, selv om det også skal være bud fra andre store klubber allerede på bordet.
DW Sports

Søn 1215Boro sikter seg inn mot Kent

Lille står klare med et bud på 9,2 millioner pund for Middlesbroughs Adama Traore, og nordøst-klubben har siktet seg inn mot Liverpools Ryan Kent som erstatter for Traore. Kent spilte forrige sesong på utlån hos Barnsley, hvor han var fast inventar på laget. 20-åringen spilte 44 Championship-kamper, og bidro med tre scoringer og en målgivende pasning
Daily Mail

Lør 2359Premier League-trio vil ha Draxler

Manchester United, Arsenal og Liverpool er klare til å kjempe om Julian Draxler fra Paris Saint-Germain, etter at 23-åringen overraskende ble gjort tilgjengelig for salg.
Mirror

Lør 2347Øker budet

Barcelona forbereder seg på å øke sitt bud til 130 millioner pund, i håp om at Liverpool til slutt skal gå med på å selge Philippe Coutinho.
Express

Lør 1218Juventus har Van Dijk på blokka

Juventus har siktet seg inn mot Virgil van Dijk som en mulig erstatter for Leonardo Bonucci. Valencias Ezequiel Garay er Juventus sitt førstevalg, men dersom de ikke skulle lykkes å få tak i 30-åringen vil Serie A-klubben skifte fokus til Liverpool-linkede Van Dijk.
Gazzetta dello Sport

Tor 1427Draxler er tilgjengelig

Julian Draxler står fritt til å finne seg en ny klubb etter at han er blitt fortalt av Paris Saint-Germain at han ikke lenger figurerer i klubbens fremtidsplaner. Tyskeren kom til PSG fra Wolfsburg for 30 millioner pund i januar, og har spilt 26 kamper for PSG. Da Neymar kom til klubben ble Draxler informert av manager Unai Emery at han ikke lenger inngår i hans planer. Draxler ble før han forlot Wolfsburg linket både til Arsenal og Liverpool.
L'Equipe

Ons 0833Vil ha Rakitic med i Coutinho-avtalen

Barcelona kan komme til å miste Ivan Rakitic til Liverpool som en del av avtalen dersom Philippe Coutinho går motsatt vei. Den kroatiske landslagspilleren er en kar som Jürgen Klopp har sansen for.
Diario Gol

Tir 1239Speider på Yazici

Liverpool og Everton har satt speidere til å følge Trabzonspors vidunderbarn Yusuf Yazici. 20-åringen spilte 89 minutter i Trabzonspors 2-1 seier over Konyaspor i deres åpningskamp i Super League. Yazici fikk sitt gjennombrudd forrige sesong, hvor den unge playmakeren markerte seg med seks scoringer og 10 målgivende pasninger på 22 kamper, noe som førte til at han fikk sin debut på det tyrkiske landslaget.
Turkish Football

Tir 1106Nytt bud på Coutinho

Barcelona vil komme med et nytt bud på Philippe Coutinho en av de kommende dagene, og katalanerne håper å sikre seg både Coutinho og den unge franskmannen Ousmane Dembele. Barcelona akter å bruke alle pengene de fikk fra salget av Neymar til Paris Saint-German på å sikre seg disse to spillerne. Begge overgangene vil koste i overkant av 100 millioner euro.
Sport

Tir 0858Selger ikke til Liverpool

Det er større sjanse for at Virgil van Dijk blir solgt til Chelsea eller Manchester City enn at han blir solgt til Liverpool. Southampton ønsker ikke å selge til Anfield-klubben. Van Dijk vil imidlertid koste 70 millioner pund for kjøpende klubb, noe som er verdensrekord for en forsvarsspiller.
Yahoo Sport

Man 1439Chelsea ser ut til å vinne kampen om Oxlade-Chamberlain

Liverpool og Manchester City er fortsatt interesserte i Alex Oxlade-Chamberlain, men Chelsea ser ut til å vinne drakampen om Arsenal-stjernen med et bud på 35 millioner pund. Arsene Wenger vurderer noe motvillig et salg.
London Evening Standard

Man 1420Interesserte i Jean Michael Seri

Liverpool er den siste klubben som har vist interesse for Nice-spilleren Jean Michael Seri. Den sentrale midtbanespilleren er tilgjengelig for 40 millioner euro.
The Guardian

Man 1411Outsidere til Costa

Bookmakeren SkyBET holder Liverpool som en av de fremste kandidatene til å kjøpe Diego Costa fra Chelsea i sommer. Brasilianeren, som spiller på det spanske landslaget, vil nesten helt sikkert forlate Stamford Bridge i denne transfervinduet, da han har falt i unåde hos Chelsea-manager Antonio Conte. 28-åringen kom til Chelsea fra Atletico Madrid sommeren 2014 for en overgangssum på rundt 32 millioner pund. Han har scoret 52 mål på 89 Premier League-kamper for Chelsea. SkyBET holder AC Milan som favoritter til å sikre seg Costa, med PSG og Liverpool hakk i hæl.
HITC

Man 0837Bud på Mollejo

Liverpool har lagt inn bud på Atletico Madrids 16-åring Victor Mollejo. Tenåringen debuterte for Atleticos førstelag i helgen, i en treningskamp mot Laganes.
AS

Man 0831Kjemper om «den nye Andy Carroll»

Liverpool og Newcastle kjemper om Hartlepools stortalent Connor Simpson.17-åringen har fått merkelappen «den nye Andy Carroll».
Mirror

Søn 1637– Ward vil på utlån

Danny Ward var ikke med i 18 mannstroppen til åpningskampen av årets sesong. Loris Karius er Jürgen Klopps andrevalg. Den walisiske landslagsmålvakten vil ha samtaler med Klopp, fordi han føler at han ikke vil kaste bort en sesong på å være tredjevalg. Liverpools manager har sagt at han ønsker tre gode keeperalternativer denne sesongen. Huddersfield og deres manager David Wagner skal fortsatt ønske å få 24-åringen tilbake.
Daily Mail

Søn 1005To navn på blokka om Coutinho går

Liverpool og klubbens eiere har gjentatte ganger sagt at Philippe Coutinho ikke er til salgs denne sommeren. Dersom han likevel skulle gå, har Jürgen Klopp to spillere på blokka som kan erstatte brasilianeren. Lorenzo Insigne fra Napoli skal være ønsket av Klopp, og ha en prislapp på 60 millioner pund. 26-åringen scoret 20 mål fra midtbanen for Napoli forrige sesong. En annen spiller som er ønsket er Max Meyer fra Schalke 04. 21-åringen har avslått nye kontraktsforslag fra sin nåværende klubb, og er inne i sitt siste kontraktsår. Meyer har blitt mye linket til Tottenham, men skal være interessert i en overgang til Jürgen Klopp - som også skal ha forsøkt å hente ham til Dortmund da han var tenåring.
Mirror

Fre 0913Holder øye med Genoa-stjerne

Liverpool holder et øye med Genoa-spilleren Diego Laxalt. Uruguayaneren har vært fire år i Italia, etter at han startet sin karriere der med Inter. Han har vært utlånt til Bologna, Empoli og Genoa, før overgangen til Genoa ble gjort permanent i fjor sommer. Laxalt spilte 36 kamper for Genoa forrige sesong, og 24-åringens prestasjoner er blitt lagt merke til. Tre klubber, Liverpool, Roma og Fiorentina, viser nå interesse for ham.
Il Secolo XIX

Fre 0848Forbereder bud på Can

Juventus står klare til å by 23 millioner pund for å hente Emre Can til Serie A. Det hevdes at Can nylig takket nei til en ny kontrakt fra Liverpool, og de italienske mestrene øyner sjansen til å sikre seg midtbanespilleren. Liverpool verdsetter tyskeren til nærmere 27 millioner pund.
La Gazzetta dello Sport

Tor 1652Økt interesse for Luan

Liverpool øker innsatsen for å sikre seg Gremio-angriper Luan, som har fått tilnavnet "den nye Ronaldo". Anfield-klubben har sendt en speider for å se nærmere på 24-åringen.
Mirror

Ons 2330Burnley vil kjøpe tilbake Ings

Newcastle har vært linket til Danny Ings, som forlot Burnley til fordel for Liverpool for 7,5 millioner pund for to år siden. Men nå seiler Burnley opp som nye favoritter til å sikre seg Ings. På Turf Moor ønsker man å hente hjem Ings etter salget av Andre Gray til Watford.
HITC

Ons 1941Bud på Asensio

Liverpool, Arsenal og Juventus har alle lagt inn bud på Real Madrids 21 år gamle ving Marco Asensio, men spilleren selv ønsker å bli værende på Santiagio Bernabeu. Han er imidlertid villig til å flytte på seg om Zinedine Zidane ikke kan garantere ham spilletid.
Diario Gol

Ons 1921Linkes til sin forrige klubb

Alberto Moreno er en transfermål for Sevilla før transfervinduet stenger.
Diario de Sevilla

Ons 0903Juve med Can-bud

En delegasjon fra Juventus har vært på Merseyside siden søndag, for å sikre seg Emre Can. Tyskeren har under et år igjen av sin kontrakt, og partene har så langt ikke kommet til enighet om en kontraktforlengelse. Juventus har problemer på midtbanen, hvor Sami Khedira og Claudio Marchisio begge sliter med skader. Juventus sitt bud skal være på 35 millioner euro.
Tuttosport

Tir 1825Kjemper om Williams

Liverpool og Borussia Dortmund kjemper om å sikre seg Athletic Bilbao-spissen Inaki Williams. Jürgen Klopp fulgte Williams allerede mens han var manager i Dortmund, og fikk tatt spissen i nærmere øyesyn i helgen da hans lag vant komfortabelt 3-1 over Bilbao. Williams scoret Athletics mål i kampen.
Tutto Mercato

Tir 1814Enige om overgangssum

Barcdelona er blitt enige med Liverpool om en overgangssum på 109 millioner pund for Philippe Coutinho, hevder ESPN Deportes. Katalanerne vil betale 81,6 millioner pund umiddelbart, men det totale transferbeløpet kan stige til 108,8 millioner pund.
ESPN Deportes

Tir 1744Hannover får ikke låne Woodburn

Liverpool kommer sannsynligvis til å si nei til Hannover 96 sitt ønske om å låne Ben Woodburn. 17-åringen har imponert under Liverpools preseason, og Bundesliga-klubben viser interesse både for den unge waliseren og hans lagkamerat Ryan Kent. Liverpool ønsker imidlertid ikke at Woodburn skal spille for en utenlandsk klubb, da de ønsker å ha god kontroll på spillerens utvikling.
Daily Mail

Tir 1733Lanzini får en solid lønnsøkning

Manuel Lanzini vil bli tilbudt en ny og forbedret kontrakt av West Ham, fordi Liverpool har 24-åringen på blokka dersom Philippe Coutinho forsvinner til Barcelona. The Hammers ønsker å sikre seg at Lanzinis fremtid blir på London Stadium, og argentineren vil få en betydelig lønnsøkning som gjør ham til en av West Hams best betalte spillere. Den nye ukelønnen vil lyde på rundt 80 000 pund.
Express

Tir 1521– Coutinho har bedt om å få gå

Philippe Coutinho har snakket med Jürgen Klopp og informert om sitt ønske om å få dra til Barcelona denne sommeren. Barcelona-ledelsen er i England for å forhandle om en overgang, og Barcelona håper at spilleren skal bli klar allerede til søndagens kamp mot Real Madrid. Coutinhos agent er Kia Joorabchian leder samtalene sammen med sin kollega Sam Kohansal. Joorabchian føler seg sikker på deres klienter Coutinho og Paulinho begge vil havne på Camp Nou denne sommeren. Coutinho har ikke lagt inn en formell overgangssøknad, slik som Virgil van Dijk. Andre kilder sier at han ikke ønsker å forlate Liverpool på en slik måte, men at han vil til Barcelona. Agenten har bedt Barcelona om å legge inn et nytt bud, for å legge press på Liverpool. Det første, og eneste budet som har kommet til nå, var på 72 millioner pund. Det har blitt rapportert at katalanerne vil strekke seg til 120 millioner pund.
ESPN Brazil

Man 2353Gjenopptar interessen for Van Dijk

Liverpool er klare til å gjenoppta interessen for Virgil van Dijk, nå som forsvareren har lagt inn en transfersøknad og gjort det offentlig kjent at han ønsker seg vekk fra Southampton. Liverpool er favoritter til å kjøpe Van Dijk, da han fortsatt skal foretrekke en overgang til Anfield-klubben foran en overgang til Chelsea. Sistnevnte klubb fokuserer nå isteden på å signere Serge Aurier fra Paris Saint-Germain.
Express

Man 2134Lanzini potensiell Coutinho-erstatter

Liverpool vil gå for West Hams Manuel Lanzini om de mister Philippe Coutinho til Barcelona. Den 24 år gamle argentineren kan spille både sentralt på midtbanen og på vingene, og har gjort 15 mål på to sesonger hos The Hammers.
ESPN Brazil

Man 1746Bundesliga-klubb ønsker å låne Woodburn

Den ferske Bundesliga-klubben Hannover 96 ønsker å låne Ben Woodburn kommende sesong. 17-åringens klubbkamerat Ryan Kent interesser også Hannover-manager Andre Breitenreiter. Woodburn er dog den spilleren som står øverst på Bundesliga-klubbens ønskeliste. Representanter for Liverpool har allerede reist til Hannover for å se hvordan forholdene er for potensielle utlånte spillere.
Kicker

Søn 2043Vil hente Ziyech fra Ajax

Liverpool skal være blant flere klubber fra Premier League og Italia som ønsker seg Hakim Ziyech fra Ajax denne sommeren. 24-åringen er blitt spesielt aktuell på markedet etter at nederlenderne røk ut av Champions League-kvalifiseringen forrige uke. Det marokkanske nettstedet Lions De L’Altas hevder Liverpool har sendt representanter til Amsterdam for å diskutere en mulig overgang, og stempler ham som en eventuell erstatter for Philippe Coutinho. Ziyech, født og oppvokst i Nederland med marokkanske røtter, spiller offensivt på midten og kan bekle en kantrolle. Han noterte seg for 12 scoringer og slo 20 målgivende pasninger i alle turneringer forrige sesong.
Lions De L’Altas

Lør 1240Barça retter fokuset mot Dybala

Lenge har Philippe Coutinho vært Barcelonas førstevalg denne sommeren, men selv om katalanerne er styrket med 198 millioner pund for Neymars overgang til PSG, har Liverpool og Jürgen Klopp stått bom fast på at Coutinho ikke er til salgs – uansett pris. Nå rapporteres det i italiensk presse at Barça har lagt den ballen død for i sommer og ser andre veier. Juventus-angriperen Paulo Dybala skal nå toppe ønskelista.
Corriere dello Sport / Gazzetta dello Sport

Fre 0958Vil by på Rennes-spiller

Liverpool er i ferd med å legge inn et bud på 17 millioner euro for den franske defensive midtbanespilleren Benjamin André. Liverpool skal ha fulgt Rennes-spilleren over tid, og vil nå legge inn et formelt bud.
Le Télegramme

Tor 1056«I jevnlig kontakt med Mbappé»

Nå skal det være «helt sikkert» at Kylian Mbappéhar bestemt seg for å forlate Monaco, ifølge fransk presse. Klubber som Real Madrid, Barcelona, PSG og Manchester City blir alle nevnt som mulige destinasjoner, men Liverpool blir heller ikke utelukket. Helt siden Jürgen Klopp forsøkte å overbevise 18-åringen om en Liverpool-overgang i mai, skal klubben ha vært i jevnlig kontakt med spillerens representanter.
L'Équipe

Tor 1052Tror fortsatt på Coutinho-kjøp

Katalansk media står fast på at Philippe Coutinho er det store sommermålet for Barcelona, selv om Jürgen Klopp og Liverpool sier han ikke er til salgs. Nå som Neymar forlater storklubben, bygger det seg opp en forventning om at Coutinho kommer inn porten på Camp Nou. «Ha det, Neymar», står det på forsiden til Mundo Deportivo, med tilhørende velkomsttekst for Coutinho og Dortmund-talentet Ousmane Dembélé.
Mundo Deportivo