Desember 2017

Søn 1219– Ingen møter med Barcelona

Det har ikke har vært kontakt mellom Liverpool og Barcelona om et salg av Philippe Coutinho. Den spanske ligalederen har ikke lagt inn noe nytt bud, Liverpool har ikke gitt dem noen pris, og det har ikke vært møter mellom klubbene. Liverpool ikke er i en situasjon hvor de er tvunget til salg, men en vet ikke enda hvor Liverpool står. Innstillingen er litt annerledes fra tidligere, og Liverpool kan planlegge noe for sommeren, eller de kan være åpne for et gigantbud. Ting vil bli klarere dersom Barcelona byr. Storklubben ønsker både Griezmann og Coutinho, men spørsmålet er om de har råd til begge. Klubben kan bli tvunget til å selge åtte spillere fra nå og til sommeren for å redusere lønnskostnadene, som er på over 80 prosent av omsetningen, og samtidig ha penger til overgangssummer tilgjengelig. Nike har lagt inn Philippe Coutinho i en reklamekampanje for Barcleonas nye drakter. Feilen har senere blitt rettet opp og slettet.
Guillem Balague

Fre 1043Tysk landslagsspiller følger i fotsporene til Matip?

Arsenal og Tottenham skal ha tapt kampen mot Liverpool i forsøket på å sikre seg Leon Goretzka. Kontrakten til 22-åringen løper ut etter denne sesongen og den sentrale midtbanespilleren skal ha bestemt seg for å følge Joel Matip i veien fra Schalke til Anfield. Liverpool vil ha mulighet til å skrive en foreløpig i januar med tanke på overgang til sommeren, og en offentliggjøring kan komme kort etter at januarvinduet er åpnet.
Bild


Tor 2157Wolfsburg vil ha Divock Origi permanent

Wolfsburg og Liverpool har startet forhandlinger om en permanent overgang for Divock Origi. Belgieren er på utlån til Bundesliga-klubben denne sesongen, og har scoret fire mål på 15 ligakamper så langt.
– Liverpools folk er selgere, ikke samaritanere, sier Wolfsburgs sportsdirektør Olaf Rebbe.
– Vi undersøker mulighetene våre, sammen med en spiller som føler seg bra her.
Wolfsburg har mistet Origis spisskollega Mario Gomez, som returnerer til sin gamle klubb Stuttgart. Det er derfor ventet at 22-åringen vil få en mer sentral rolle i den andre halvdelen av sesongen. Origi har kontrakt med Liverpool til sommeren 2019.
ESPN

Tor 2156Ettertraktet Danny Ings

Stoke, Newcastle, West Ham og West Bromwich alle er ute etter Danny Ings. Klubbene ønsker en låneavtale. Liverpool har ikke bestemt seg enda for om engelskmannen skal lånes ut, men 25-åringen virker å være et stykke bak i køen for plass i et Liverpool-angrep som sprudler om dagen. Han har fått innhopp mot Everton og Bournemouth den siste måneden. Ings har kontrakt med Liverpool til sommeren 2020.
Sky Sports News

Tor 2155Southampton ønsker Sturridge

Overgangsvinduet åpner igjen neste uke, og det kan bety flere spillere ut på lån eller permanent. Southampton ønsker å låne Daniel Sturridge. Sørkystklubben tror en låneavtale vil passe alle parter, men spissens navn ble ikke nevnt under forhandlingene om Virgil van Dijk.
Telegraph

Man 1645Barcelona akter å gi Liverpool kamp om Van Dijk

Barcelona har kastet seg inn i kampen med Liverpool om Southampton-stopperen Virgil van Dijk. Nederlenderen har blitt utelatt fra de to siste kamptroppene til Southampton, og det er blitt antydet at både Liverpool og Manchester City ønsker å signere ham. Men Barcelona akter å bli med på dansen rundt gullkalven, da de trenger defensive forsterkninger.
Sport

Man 1636Keita ønsker å dra til Liverpool nå

Naby Keita er lei av å spille for Red Bull Leipzig og ønsker å flytte til Liverpool allerede når transfervinduet åpner i januar. Klubbene har avtalt en overgang for 22-åringen til sommeren, men Keita er desperat etter å skifte beite allerede nå. Dette som en følge av at Leipzig ble slått ut av Champions League, og heller ikke er med i tittelkampen i Tyskland. Klubben ligger nå på femteplass i Bundesliga, og spill i Europa League frister ikke afrikaneren. Spilleren kommer ikke til å lage noe opprør i Leipzig, hvor han nå nyter vinterferien, men hans representanter vil forsøke å presse igjennom en overgang når treningen starter igjen i januar.
Express

Søn 0027Liverpool, Tottenham og Everton er alle ute etter Brooks

Sheffield United frykter at de vil miste midtbanespilleren David Brooks i januar. En spiller de verdsetter til 20 millioner pund. Flere Premier League-klubber er ute etter den talentfulle waliseren. Liverpool, Tottenham og Everton har alle fulgt utviklingen til 20-åringen i første halvdel av sesongen, og vil lede an i kampen om hans signatur. Brooks signerte nylig en ny fireårskontrakt med Sheffield-klubben, men han vil forlate Bramall Lane om det kommer et tilbud som United ikke har råd til å avslå.
Mirror

Søn 0019Sunderland øyner håp om å sikre seg Woodburn

Sunderland-manager Chris Coleman håper på gjensyn med waliseren Ben Woodburn under transfervinduet i januar. Liverpool-manager Jürgen Klopp er villig til å slippe 18-åringen på lån for resten av sesongen dersom spilleren blir garantert spilletid. Leeds har også forhørt seg om Woodburn, men Coleman håper det faktum at det var han som ga Liverpool-spilleren debuten på landslaget skal telle i hans favør.
Mirror

Lør 2314Gjennombrudd i Van Dijk-jakten

Liverpool skal ha kommet med et strukturert bud som nærmer seg Southamptons prisforlangende på 70 millioner pund for midtstopper Virgil van Dijk, og The Saints skal dermed endelig ha gitt Anfield-klubben grønt lyst til å starte forhandlinger om en overgang for nederlenderen. Liverpool virket å være motvillige til å betale full pris for spilleren i forrige uke, men det kan ha vært et forhandlingsutspill fra Anfield-ledelsen. Nå virker toppene på Anfield i alle fall villige til å knuse klubbens overgangsrekord. Manager Mauricio Pellegrino har utelatt Van Dijk fra sine tropper til de to siste ligakampene til Southampton, noe som skal ha blitt gjort på grunn av den raske fremgangen som er blitt gjort i samtaler mellom klubbene.
– Vi vet det vil bli masse spekulasjoner omkring Virgil. Han er en viktig spiller. Jeg kan ikke si noe mer akkurat nå, sa Pellegrino etter at Southampton spilte 1-1 mot Huddersfield i dag.
– Jeg mente det var best å ikke ta han med i troppen for øyeblikket. Det er grunnen. Jeg er ansvarlig for å ta ut 11 spillere, og jeg akter å plukke ut det beste laget. Van Dijks fremtid? Vi må vente og se.
Dersom Manchester City eller Chelsea nå ikke matcher Liverpools bud, kan ting tyde på at Van Dijk får sin drømmeovergang til Anfield-klubben. Han vil i så fall være tilgjengelig for spill i Champions League for de røde.
Sunday World

Lør 1509Har fortalt venner at han ikke blir Barcelona-spiller i januar

Liverpools Philippe Coutinho har fortalt nære venner at han ikke kommer til å slutte seg til Barcelona i januar. 25-åringen har blitt sterkt linket til en overgang til Nou Camp i januar, etter at han la inn en transfersøknad i sommer i håp om å få drømmeovergangen. Etter at Liverpool avslo tre bud fra Barcelona i sommer forventer ikke Coutinho at Anfield-klubben gir slipp på ham midt i sesongen. Playmakeren har fortalt sine nærmeste venner at han ikke har noen tro på at han får slutte seg til Barca i løpet av det kommende transfervinduet, og at det mest sannsynlige scenarioet er at han blir Barcelona-spiller etter sesongen er over. Coutinho håper at Barcelona ikke forandrer mening i mellomtiden, og går for en annen spiller til sommeren.
Don Balon

Tor 0906Viser interesse for Dani Ceballos

Liverpool står fremst i køen av en rekke europeiske toppklubber som jakter Real Madrids Dani Ceballos. Madrid-klubben ser ut til å måtte gi slipp på den offensive midtbanespilleren fordi 21-åringen ikke får nok spilletid på Santiago Bernabeu. Roma, Inter og Arsenal er også ute etter spilleren. Ceballos har bare spilt seks kamper i La Liga denne sesongen, og har gjort to mål på disse. Det er bare seks måneder siden spanjolen kom til Madrid-klubben.
Don Balon

Tor 0014Vil låne ut Ings i januar - Sturridge blir

Liverpool skal være klare til å la Danny Ings gå på utlån i januar. Dermed er det også lite sannsynlig at de vil gi slipp på Daniel Sturridge over nyttår. Newcastle, Stoke og West Ham skal alle være interessert i å hente Ings. Klopp skal være innstilt på å la 25-åringen bygge opp formen igjen i en annen klubb, og at han trenger å spille på høyere nivå enn U23. Beslutningen om Ings skal også gjøre at Daniel Sturridge vil bli på Anfield, selv om Valencia og Real Betis skal ha vist interesse for han.
Daily Mail

Ons 1623Prøver seg på Lemar igjen i januar

Arsenal, Chelsea og Liverpool skal alle være interessert i Monacos Thomas Lemar, og prisen kan være opp mot 90 millioner pund i januar. 22-åringen skal ha Liverpool som førstevalg. Denne sesongen har venstrevingen scoret to mål og hatt 4 assist på 17 kamper for den franske klubben.
Independent

Ons 1444Sport: Barcelona er blitt enig med Coutinho om lønn

Barcelona er desperate etter å signere Philippe Coutinho i januar, og er villige til å betale 135 millioner pund for Liverpool-spilleren. Tre avslåtte bud i sommer skremmer ikke katalanerne, som må betale summen i flere avdrag om de skal ha råd til spilleren, dersom Liverpool går med på dette. Forhandlingene med Liverpool fortsetter, men på Nou Camp har man også jobbet med Coutinhos lønn. Det har pågått diskusjoner om brasilianerens betingelser med hans representanter helt siden i sommer, og tirsdag kom partene til enighet om en kontrakt verdt 10,6 millioner pund i året frem til 2023. Det skulle bli litt over 200 000 pund i uken. Barcelona og Coutinhos representanter vil nå ta kontakt med Liverpool-eierne i FSG i håp om å overtale dem til å selge brasilianeren. Det hele kan bli avgjort i løpet av noen få dager. Barcelona ønsker å få handelen i boks så fort som mulig. Coutinho vil ikke kunne spille i Champions League for Barcelona, da han allerede har representert Liverpool i turneringen.
Sport

Ons 1008Wilson takket nei til ny kontrakt

Harry Wilson har takket nei til en ny kontrakt med Liverpool. 20-åringen har imponert for Liverpools U23-lag i Premier League 2 denne sesongen, hvor han har scoret ni mål og slått tre målgivende pasninger på 10 kamper for laget som topper tabellen. Wilson debuterte for førstelaget som innbytter i omkampen i FA-cupen mot Plymouth i januar. Vingen signerte sin forrige kontrakt med Liverpool sommeren 2016, og Liverpool-ledelsen ønsket å forlenge avtalen etter Wilsons imponerende spill det siste halvannet året. Men så langt har ikke partene blitt enige, noe som flere andre klubber har merket seg. Flere Championship-klubber, inkludert Preston North End, har allerede gitt uttrykk for at de ønsker å låne Wilson i januar, men Liverpool risikerer nå å miste spilleren permanent dersom de ikke får ham til å skrive under en ny kontrakt.
ESPN FC

Tir 1516Newcastle vil følge opp interessen for Ings

Newcastle United vil få konkurranse både fra West Ham og West Bromwich i kampen om å signere Liverpool-spissen Danny Ings på lån når transfervinduet åpner i januar. Liverpool vurderer å gjøre den tidligere Burnley-angriperen tilgjengelig for lån for at han skal få mer førstelagsspill, men har ikke bestemt seg helt ennå.
Chronicle Live

Tir 1317Planlegger utlån av Woodburn

Jürgen Klopp har gitt sin velsignelse til at Ben Woodburn blir lånt ut til en annen klubb i januar, slik at han får mer førstelagserfaring. Woodburn har kun spilt en førstelagskamp denne høsten, mot Leicester i ligacupen. Liverpool er ikke kommet til enighet med noen interesserte klubber ennå, men Woodburn havner mest sannsynlig i en Championship-klubb. Tidligere walisisk landslagssjef Chris Coleman er nå manager i Sunderland, som kan være et alternativ. Det har også vært interesse for Woodburn fra Huddersfield Town, Leeds United og Bundesliga-klubben Hannover.
Daily Mail

Tir 0818Vil bruke 100 millioner euro på Salah

Til sommeren er Real Madrid forberedt på å betale 100 millioner euro for Liverpool-vingen Mohamed Salah. Zinedine Zidane omtaler Salah som en utmerket spiller, og Real Madrid-formann Florentino Perez støtter transferplanene. Madrid-klubben er også åpen for å sende Gareth Bale motsatt vei for å få ned overgangssummen.
CalcioMercato

Man 2132Juventus-sjef bekrefter Can-interesse

Emre Can er et navn som nevnes fordi kontrakten hans nærmer seg slutten. Jeg vil ikke nekte på at han er en spiller vi også har fulgt med på, og mange viktige klubber vil forsøke å få til en avtale de neste ukene. Vi følger situasjonen, men ikke noe mer, sier Juventus-sjef Giuseppe Marotta.
Mediaset Premium

Tor 2308Solid bud på Vrsaljko

Liverpool har tilbudt seg å betale 28 millioner euro for Atletico Madrids kroatiske høyreback Sime Vrsaljko. 25-åringen begynte karrieren i Dinamo Zagreb i hjemlandet, og har også vært innom de italienske klubbene Genoa og Sassuolo.
Si Gonfia La Rete

Tor 2244Både City og Liverpool vil ha Van Dijk i januar

Pep Guardiola har overbevist Manchester City-styret om å frigjøre penger til å kjøpe en midtstopper i januar, og City står klare til å gjenoppta sin interesse for Southamptons Virgil van Dijk. Nederlenderen var et transfermål for City også i sommer, men Manchester-klubben fikk et slag i ansiktet da spilleren ønsket å gå til Liverpool. Som kjent kollapset den overgangen, og Van Dijk ble værende i Southampton. Liverpool vil også forsøke å sikre seg 26-åringen i januar, men må regne med at City seriøst vurderer å bli med på en budkrig.
Goal.com

Tir 2143Ute etter kroatisk forsvarsspiller

Liverpool har kontaktet Atletico Madrid om forsvarsspilleren Sime Vrsaljko. Anfield-klubben har tatt kontakt med Atleticos fotballdirektør Andrea Berta for å forhøre seg om 25-åringen er tilgjengelig. Atletico verdsetter Vrsaljko til 22 millioner pund. Napoli viser også interesse for kroaten som ikke har vært fast inventar på Diego Simeones lag denne sesongen. Vrsaljko kom til Atletico fra italienske Sassuolo i 2016.
Corriere dello Sport

Tir 1031Vurderer Lemar igjen i januar

Like før overgangsvinduet stengte var både Liverpool og Arsenal ute etter Thomas Lemar fra Monaco. Arsenal kom nærmest, da de fikk akseptert sitt bud, før spilleren selv sa nei.Liverpool er villige til å betale 90 millioner euro for 22-åringen når overgangsvinduet åpner igjen i januar, og ser på franskmannen som erstatteren til Philippe Coutinho på sikt. Chelsea, Bayern München, Barcelona og Arsenal skal alle være interessert i spilleren. Han kan ikke spille Champions League-fotball, etter å ha spilt det for Monaco denne sesongen. Det selv om Monaco endte sist i gruppen sin og er slått ut. Monaco-president Vadim Vasilyev utelukker ikke at spilleren kan bli solgt i 2018. Lemar har scoret ett mål på 15 kamper denne sesongen.
L'Equipe

Man 2340Planlegger byttehandel for å få fatt i Salah

Zinedine Zidane planlegger en byttehandel i januar for å sikre seg Mohamed Salah fra Liverpool. Avtalen går ut på å sende Lucas Vazquez motsatt vei. Real Madrid-sjefen har identifisert Salah som sitt fremste overgangsmål når han skal styrke stallen i januar.
Don Balon

Man 2243Fenerbahce viser interesse for Grujic

Fenerbache viser interesse for Liverpools Marko Grujic, og ønsker å hente serberen på en 18 måneder lang låneavtale. Fenerbahce-manager Aykut Kocaman ønsker å sikre seg Grujic i januar, og ønsker seg også en opsjon på å kjøpe midtbanespilleren for fem millioner euro ved låneavtalens utløp.
Sporx

Tir 1107Vil tilby Sturridge i byttehandel med Sevilla

Liverpool skal angivelig vurdere å tilby Daniel Sturridge til Sevilla i en byttehandel i januar. Spilleren Klopp skal være interessert i er den tidligere Stoke-spilleren Steven N’Zonzi. Liverpool må sannsynligvis betale et mellomlegg i tillegg til spissen for å få den defensive midtbanespilleren. Sturridge skal på sin side være interessert i å flytte på seg i januar, for å ha bedre mulighet til å komme på Englands landslag til VM.
El Gol

Tir 1058Vil overbevise Liverpool i januar

Juventus håper å overbevise Liverpool om å selge Emre Can i januar, istedenfor at han skal gå gratis til sommeren. Klopp skal fortsatt ønske å ha Can i klubben, men forhandlingene om en ny kontrakt har stått stille lenge. Juventus er klubben som har blitt hyppigst nevnt som Cans neste arbeidsgiver og de skal være lite interessert i en budkrig med andre når han Can fritt kan forhandle med andre klubber på nyåret. Likevel er nok ikke Liverpool interessert i å diskutere en overgang i januar, om ikke prisen er på 15-20 millioner pund.
Corriere dello Sport

Man 1821Goretzka bestemmer seg i januar

Liverpool følger nøye med på situasjonen til tyske Leon Goretzka, som ligger an til å bli solgt i januarvinduet da kontrakten med Schalke løper ut til sommeren. Han får forhandle med en utenlandsk klubb neste måned, og Merseyside-klubben er blant mange som viser interesse. 22-åringen linkes også til blant annet Bayern München, Barcelona, Juventus og Arsenal. Men midtbanespilleren, med nummer 8 på ryggen i Schalke, sier han bestemmer seg i januar. – Jeg må finne ut selv hva som blir neste stopp. Jeg må vurdere en million faktorer. Jeg er en person som er veldig grundig med slike avgjørelser, og tenker gjennom alle scenarioer. Så jeg trenger tid, fortalte han etter 2–2 mot Köln i helga. – Det er ikke noen deadline, men jeg tror vi er i sluttfasen. Den endelige avgjørelsen kommer i januar.
Liverpool Echo

Søn 1458Real Madrid vil ha Salah allerede i januar

Real Madrid kommer til å presse hardt på for å sikre seg Mohamed Salah allerede i januar. Zinedine Zidane er desperat etter å styrke angrepet med Cristiano Ronaldo og Karim Benzema ute av form.
Don Balon

Søn 1050Hevder Real Madrid vil ha Salah

Egypts landslagssjef Hector Cuper hevder at Real Madrid er interesserte i Liverpools Mohamed Salah. – Jeg er blitt fortalt av sikre kilder at Real Madrid er interesserte i Salah, men vi skal ikke ta helt av på grunn av dette, sier Cuper.
Sports TV

Søn 1040Sturridge ut og Aubameyang inn?

Liverpool står klare til å hente Pierre-Emerick Aubameyang fra Borussia Dortmund. Samtidig kan Anfield-klubben miste Daniel Sturridge til AC Milan. Jürgen Klopp ønsker også å signere en keeper i januar, og Southampton-stopper Virgil van Dijk er også fortsatt på tyskerens ønskeliste.
Express

Fre 2328Liverpool skal ha vært i kontakt med PSG angående Draxler

Julian Draxler gikk til Paris Saint-Germain for £36M fra Wolfsburg i sommer, men tyskeren har ikke greid å spille seg til en plass på det stjernespekkede franske topplaget. Med et utlegg på £200M for Neymar, i tillegg til flere andre dyre kjøp, skal PSG vurdere å få tilbake noe kapital ved å la Draxler gå¨. Arsenal har lenge vært interessert, men Liverpool skal nå ha skaffet seg et forsprang ved å kontakte PSG. På Anfield skal man først og fremst være interessert i et lån fra januar ut og sesongen, og med en mulig permanent overgang fra sommeren av.
L'Equipe

Fre 1302Vil tilby 130 millioner euro for Coutinho

Barcelona-president Josep Maria Bartomeu er villig til å betale store penger for Philippe Coutinho når transfervinduet åpner i januar. Presidenten vil selv lede forhandlingene, og Barcelonas første bud vil lyde på 130 millioner euro, mens Coutinho vil bli tilbudt en årslønn på 14 millioner euro.
Sport

Fre 0937Ute etter WBA-kapteinen

Manchester City, Arsenal og Liverpool kan bli involvert i en budkrig for å sikre seg West Bromwich-kaptein Jonny Evans, som Midlands-klubben kan komme til å selge for å få penger i kassa.
Daily Telegraph

Fre 0928Vil ha Sergi Roberto inn i Coutinho-dealen

Barcelona ligger fortsatt langflate etter Philippe Coutinho, men nå forlanger Liverpool å få Barcelonas Sergi Roberto som en del av betalingen, noe som skal irritere ledelsen i den katalanske klubben. Allsidige Sergi Robertos kontrakt med Barca gtår ut i 2019, og han har så langt ikke vist vilje til å forlenge avtalen. Jürgen Klopp beundrer spilleren, vel vitende om at han kan bekle flere posisjoner. Barcelona er imidlertid uvillige til å gi slipp på sin egenproduserte spiller. Manchester United og Chelsea har også vært linket til Sergi Roberto.
Don Balon