Desember 2018

Fre 1116– Vurderer Bundesliga-stjerne

RB Leipzigs spiss Timo Werner er et hett navn i fotballeuropa. Med bare bare ett år igjen av kontrakten, kan han komme til å forlate klubben snart for at tyskerne skal få igjen noe for sin juvel.

Bayern Munchen er høyaktuelle, men Liverpool skal også være et alternativ. Det hevdes at Liverpool har diskutert Werner som et overgangsmål, og at de røde har speidet på spissen ved flere anledniger.

22-åringen har nettet 13 mål på 18 kamper denne sesongen for Naby Keitas gamle klubb.

Abendzeitung

Tir 1302Galatasaray får ikke låne Origi

Galatasaray har fått avslag fra Liverpool på en forespørsel om å få låne Divock Origi. Anfield-klubben ønsker at belgieren spiller i et land nærmere England. Det er fortsatt sannsynlig at Origi kommer til å forlate Liverpool på lån i januar. Galatasaray kan komme til å forsøke seg med et nytt bud mot slutten av januar, dersom Origi ikke har funnet seg noen ny klubb innen den tid. Origi tilbrakte forrige sesong på lån hos Wolfsburg i Tyskland, der han gjorde seks mål på 31 kamper.
ESPN FC

Tir 1247Eden Hazards bror settes i forbindelse med Liverpool

Eden Hazards bror, Thorgan Hazard, som spiller på midtbanen for Borussia Mönchengladbach i Bundesliga, kan være aktuell for Liverpool i januar.
Liga Financial

Tir 1240Midtbanespiller hos Brighton linkes

Liverpool linkes til en overgang for Brightons midtbanespiller Pascal Gross. Jürgen Klopp ønsker å knytte til seg den offensive midtbanespilleren under transervinduet i januar, etter å ha blitt imponert over 27-åringens innflytelse på Amex Stadium. Liverpool vurderer å legge inn et bud på 15 millioner pund for tyskeren, noe som kan lokke The Seagulls til å gi slipp på spilleren.
Teamtalk