Februar 2018

Ons 1409Gir Can en ukes frist

Emre Can skal ha fått frist på en uke til å signere for Juventus. Spekulasjonene om hvor Can skal spille neste sesong har pågått lenge, og nylig skal flere klubber ha meldt seg på i kampen. Manchester City, Bayern München og Real Madrid snuser nå også på Liverpools midtbanespiller. Cans kontrakt med Liverpool løper ut til sommeren, og tyskeren holder fortsatt alle alternativer åpne. Liverpool har heller ikke gått opp håpet om å beholde 24-åringen.
Gazzetta dello Sport

Tir 2356Meyer avslo nytt kontraktforslag

Liverpool følger situasjonen til den 22 år gamle tyskeren.

Max Meyer har denne sesongen blitt brukt i en dypere midtbanerolle, og har gjort det såpass bra for Schalke 04 at han igjen har fått oppmerksomhet fra store klubber.

Liverpool, Arsenal og Barcelona skal alle følge situasjonen etter at han har avslått et kontraktforslag fra den tyske klubben, ifølge The Mirror.

Meyer kan forlate klubben gratis til sommeren, og har mistet Joel Matip til Liverpool, Sead Kolasinac til Arsenal, og Leon Goretzka til Bayern München den kommende sommeren, alle på Bosman.

Tir 0853Napoli har satt prislapp på Zielinski

Liverpool viser igjen interesse for Napolis midtbanespiller Piotr Zielinski, som klubben også jaktet i 2016.Napoli skal ha satt en prislapp på 57,3 millioner pund, på spilleren som ses på som en mulig erstatter for Emre Can. Serie A-klubben skal ha satt prislappen høyt i et forsøk på å beholde 23-åringen. Selv om Zielinski har spilt 24 ganger denne sesongen har han bare startet 16 kamper for Napoli, og har scoret fire mål så langt i serien. Han står med sju mål om man tar med Europa-cup.
Corriere dello Sport

Man 1824Ikke interesserte i Lewis Cook

Liverpool er ikke interesserte i å signere Bournemouths midtbanespiller Lewis Cook, selv om flere medier i løpet av helgen rapporterte at de røde vurderer et bud på 20 millioner pund for 21-åringen til sommeren. Cook var kaptein for England U20 da de vant VM i Sør-Korea, og kom med i seniorlandslagstroppen til privatlandskampen mot Brasil sist høst. Den defensive midtbanespilleren har vært fast inventar på Bournemouth denne sesongen. Cook kom til Bournemouth fra Leeds i juli 2016, i en avtale som kan komme opp i 10 millioner pund til slutt. Men han er ikke på Liverpools radar.
Liverpool Echo

Lør 0945– Alisson ønsker seg til Liverpool

Alisson er interessert i å slutte seg til Liverpool. Forhandlingene med Anfield-klubben er kommet lenger enn forhandlingene med klubber som PSG og Real Madrid. Representanter for Roma-keeperen tror at Alisson vil få sin storovergang etter VM.
UOL Esporte

Lør 0847Viser interesse for polakk igjen

Liverpool viser igjen interesse for Napolis midtbanespiller Piotr Zielinski. De røde jakter en ny midtbanespiller ettersom Emre Can er på vei bort. Liverpool var nær å signere polakken allerede i 2016.
CalcioMercato

Tor 1340Er med i jakten på Gelson Martins

Barcelona, Bayern München og Liverpool er alle interesserte i Sporting Lisboas Gelson Martins før utkjøpsklausulen på 53 millioner pund utløper i sommer. 22-åringen har gjort fem mål på 21 ligakamper for Lisboa-klubben denne sesongen.
Record

Ons 1313Hadde speidere tilstede på Bayern München vs Besiktas

Flere fra Liverpools speideravdeling var tilstede da Bayern München slo Besiktas 5-0 i Champions League i går kveld. Anfield-klubben har holdt Besiktas sin brasilianske midtbanespiller Anderson Talisca under oppsikt i flere måneder. Talisca har gjort fire av de elleve målene den tyrkiske klubben har scoret i Champions League denne sesongen. Den 191 centimeter lange midtbanespilleren er utlånt til Besiktas fra Benfica frem til sesongslutt. Istanbul-klubben ønsker å signere brasilianeren permanent.
Turkish-Football

Ons 0945– Tottenham, Liverpool og Arsenal vil ha meg

Watfords midtbanespiller Abdoulaye Doucoure hevder at han er ønsket av Tottenham, Liverpool og Arsenal til sommeren. 25-åringen har hatt en utmerket sesong under både Marco Silva og den nye manageren Javi Gracia i Watford.

– Det er sant at disse klubbene er interesserte i meg. Men jeg er i Watford, og mitt fokus er på å avslutte sesongen bra og sørge for at klubben får fornyet Premier League-status. Etter det vil klubben og jeg ta en avgjørelse hva som blir neste steg. Det må vi bli enige om. Men nå fokuserer jeg på Watford, sier den tidligere franske U21-landslagsspilleren.

Doucoure har gjort sju Premier League-mål på 22 kamper denne sesongen. Han kom til Watford fra Rennes i 2016.
Telefoot

Ons 0836Vurderer bud på Lyon-talent

Liverpool vurderer et bud på Lyon-talentet Mohamed Bahlouli. 18-åringen er en del av den franske klubbens U19-stall. Liverpools speidere har fulgt Bahlouli, og Anfield-klubben kan prøve seg med et fremstøt etter sesongslutt.
France Football

Ons 0825Flere vil ha Can

Emre Can har vært linket til Juventus i flere måneder, men nå viser Manchester City, Bayern München og Real Madrid også interesse for Liverpools midtbanespiller. Cans kontrakt med Liverpool løper ut til sommeren, og tyskeren holder fortsatt alle alternativer åpne. Liverpool har heller ikke gått opp håpet om å beholde 24-åringen. Can ønsker ikke å forstyrre Liverpool i sesonginnspurten, og kommer derfor ikke til å ta en avgjørelse før tidligst i neste måned.
Tuttosport

Søn 0003Vil tilby Mané ny kontrakt og dobling av lønn

Sadio Mané har over tre år igjen av avtalen han signerte da han ble kjøpt fra Southampton. På avtalen som går ut sommeren 2021 blir han betalt 80.000 pund i uken. En del mindre enn de best betalte i klubben.

Nå vil Liverpool belønne senegaleseren med en ny kontrakt. Det er The Mirror som melder dette, men det er ikke av journalistene som er kjent for å følge Liverpool som har skrevet saken.

Liverpool vil tilby både Sadio Mané og Mohamed Salah nye kontrakter, men Mané er først i køen, og kan forvente seg en dobling av lønn.

Tor 2349Karius sin gode form gjør at Liverpool dropper kjøp av Alisson

Jürgen Klopp er i ferd med å avlyse planer om et fremstøt for å sikre seg Roma-keeper Alisson fordi Loris Karius endelig viser tegn til å etablere seg som Liverpools nummer 1 på lang sikt. Liverpool vil uansett trolig ha behov for å hente inn en annen keeper etter sesongen, da degraderte Simon Mignolet høyst sannsynlig vil være ute etter førstelagsfotball hos en ny klubb.

Det virker nå mindre og mindre sannsynlig at Liverpool vil bruke en stor pengesum på en ny keeper. Klopp er ikke interessert i å betale 70 millioner euro for en keeper, da hans instinkt synes å være å gi Karius en sjanse til å etablere seg som klubbens ubestridte førstekeeper.

Liverpools interesse for Alisson blir også komplisert av Mohamed Salahs gode form, som har fått Roma til å klage over at de fikk for dårlig betalt for egypteren sist sommer.
Telegraph

Tor 2040Forsøker å sikre seg Roma-keeperen foran transfervinduet i sommer

Liverpool forsøker allerede nå å få til en avtale med Roma om den brasilianske målvakten Alisson. Sky-kilder i Italia hevder at diskusjoner er underveis mellom klubbene, men disse er på et veldig tidlig stadium ennå.

Liverpool kom med en forspørsel om å få kjøpe 26-åringen også under transfervinduet i januar, og Anfield-klubben håper nå å overbeivse Roma om å selge målvakten i løpet av de kommende ukene.

Roma anser Alisson som en av de beste keeperne i Europa, og verdsetter ham til 62 millioner pund (70 millioner euro), noe som potensielt er en verdensrekord-overgang for en keeper.

Roma har forsøkt å få Alisson til å skrive under en ny kontrakt de siste ukene. Real Madrid og Paris Saint-Germain er to andre topplag som er i markedet på jakt etter en keeper, så Liverpool forsøker nå å komme disse i forkjøpet.

Alisson, som har 22 landskamper for Brasil, skal stå øverst på en liste med navnet på fem målvakter som Liverpool er interesserte i.
Sky Sports News

Tor 1743Bayern ser ut til å sikre seg Rodriguez

Bayern München står klare til å gjøre lånet av James Rodriguez fra Real Madrid om til en permanent overgang, og ender med det sjansene for at colombianeren havner i Liverpool.

Rodriguez sluttet seg til Bundesliga-klubben på et toårig lån i sommer. Bayern betalte rundt 9 millioner pund for herligheten, samtidig som de avtalte en overgangssum på 31 millioner pund ved en permanent overgang i løpet av disse to årene.

Liverpool har ønsket seg Rodriguez som erstatter for Philippe Coutinho, og har vært linket til en sommerovergang for colombianeren. Men nå ser det ut til at Bayern kommer dem i forkjøpet og sikrer en permanent overgang for midtbanespilleren.
Talksport

Søn 0906Nytt alternativ til Lemar

Det sies at Thomas Lemar, tidligere sterkt linket til Liverpool, har bestemt seg for Barcelona. På Anfield ser man seg om etter andre alternativer og et av dem kan være Leon Bailey. En svært attraktiv 20-åring som er født på Jamaica og har en meget sterk sesong i Bayer Leverkusen med ti mål på 22 kamper. Bailey har ennå fire år igjen av sin kontrakt med Leverkusen, som hevdes å se for seg en prislapp på opp mot £100M. Andre topp seks klubber som Arsenal, Chelsea, Manchester United og Tottenham skal også være interesserte.
Daily Mirror

Fre 0934Pulisic et alternativ for Lemar?

Ifølge Liverpool Echo har Jürgen Klopp og LFC mistet interessen for Thomas Lemar da de mener en pris på rundt £90M er penger som kan brukes bedre på andre tilgjengelige spillere til sommeren. Kan Christian Pulisic (19) være en av disse andre spillerne? Det skal være signaler som tyder på at den amerikanske stjernen kommer til å avvise et nytt kontraktstilbud fra Borussia Dortmund, mens hans nåværende avtale løper til 2020. Borussia skal være villig til å vurdere å la Pulisic gå, men vil ønske opp mot 100 millioner euro, som er omtrent den samme prisen som Lemar. I tillegg til Liverpool er Manchester United og Bayern München nevnt som aktuelle kjøpere.
Broadcaster Sport1

Tor 1012Isco skaper interesse - også fra Anfield?

Zenedine Zidane skal være misfornøyd med innstillingen til Isco (25) denne sesongen, hvor de helhvite har hatt en skuffende sesong i La Liga og ønsker å hente Eden Hazard fra Chelsea. Et eventuelt salg av Isco ventes å bringe interesse fra klubber som Liverpool, Arsenal, Manchester City, Juventus og Bayern.
AS

Ons 1953– Lemar vil fortsatt til Liverpool

Ifølge L’Equipe har Thomas Lemar avvist et nytt og forbedret kontraktstilbud fra Monaco. Miguel Delaney i The Independentmelder at Liverpools bud på franskmannen i fjor sommer var på 78 millioner pund – men at det ble avslått.

Nå tror Independent-journalisten at Liverpool vil prøve seg på 22-åringen igjen til sommeren, og spilleren selv ønsker seg fortsatt helst til Anfield.

Ons 1309«Emre Can enig med Juventus»

Ifølge den italienske agenten Federico Pastorello har Emre Can nå sagt ja til henvendelsene fra Juventus, selv om spilleren selv nylig uttalte at ingen ting var avgjort angående hans fremtid. "Emre Can er et enormt kupp, ikke minst siden han kommer på fri overgang", sier Pastorello. "Juventus er en klubb som tiltrekker seg mestere, og viktige signaler kommer fra tyskeren."
Liverpool Echo

Ons 0855Lemar avviste tilbud om ny kontrakt

Et fornyet og forbedret kontraktstilbud fra Monaco er blitt avvist av Thomas Lemar (22). Midtbanespilleren/vingen har en nåværende avtale frem til 2020, men det at han ikke ønsker å knytte seg lenger til Monaco gjør at klubber som Liverpool og Arsenal har fått fornyet håp om at de kan sikre seg Lemar til sommeren. Liverpool var interessert i en mulig overgang i januar, men skal ha vegret seg for å betale prisen som skal ha vært opp mot £90M.
L'Equipe

Fre 1700Får konkurranse av Real Madrid

Roma-keeper Alisson (25) står høyt på lista over potensielle Liverpool-kjøp i sommer, men de røde må forberede seg på tøff motstanad.

Ifølge spansk presse er Real Madrid nå blant klubbene som også ønsker den brasilianske landslagsmålvakten. I tillegg har Paris Saint-Germain ham på ønskelista.

El Mundo Deportivo

Tor 1714Mottok ingen Alisson-bud

Romas sportsdirektør, Monchi, bekrefter at ingen klubber forsøkte å hente ettertraktede Alisson (25) i januarvinduet. Brasilianeren omtales blant målvaktene Liverpool vurderer foran sommervinduet.

– Om det kom inn bud på Alisson? Nei, sier Monchi.

– Det er for tidlig å snakke om neste overgangsvindu. Det hjelper ikke å snakke i dag, 1. februar, om hvem som skal bli eller dra. La oss heller snakke om spillet, teknikker, taktikker ... det ville vært mer hjelpsomt for alle, forteller sportsdirektøren.

Football Italia