Juli 2018

Tir 1923Er ønsket av Barcelona

Det er ingen hemmelighet at Simon Mignolet er på vei bort fra Liverpool. Besiktas har vært nevnt som en sannsynlig destinasjon, og det har tidligere blitt meldt av klubbene er nærme enighet om en avtale.

Nå skal Barcelona være interessert i å hente belgieren. Marc-Andre ter Stegen er katalanernes førstekeeper, men med andrekeeper Jasper Cillesen på vei bort, vil Barcelona ønske å hente inn en ny.

Så spørs det om 30 år gamle Mignolet vil ønske å være reservemålvakt, selv på Nou Camp.

Sky Sports.

Man 1246Middlesborough ønsker å kjøpe Ojo

Middlesborough kan komme til å miste Adama Traore for 18 millioner pund, og deres førstevalg til å erstatte sin stjerne vil være Liverpools Sheyi Ojo.

Ojo verdsettes av Liverpool til 15 millioner pund, en sum Middlesborough trolig vil ha råd til etter å ha solgt stort denne sommeren.

Ojo gjorde en god figur og nettet på straffe i 4-1-seieren mot Manchester United, men må trolig flytte på seg for å få spille førstelagsfotball neste sesong.

Daily Mail

Fre 1245På vei til gresk fotball

Lazar Markovic er en av spillerne Liverpool ønsker å kvitte seg med i sommer. Han skal være tilgjengelig for sju millioner euro, men nå ser det ut til å bli nok en utlånsavtale for serberen.

De siste sesongene har han vært utlånt til Fenerbahce, Sporting Lisboa, Hull City og Anderlecht, og denne gang ser det ut som turen går til Aten og Olympiakos. Det rapporterer nettstedet Milliyet.

Kantspillerens kontrakt med Liverpool går ut etter denne sesongen.

Tor 1512Pulisic søker seg mot England

Det er ikke ventet at Liverpool gjør noen flere stor kjøp i dette transfervinduet, selv om man ønsket seg Nabil Fekir hos Lyon som en "ny" Philippe Coutinho. En annen offensiv spiller som de røde tidligere er blitt linket til, og som Jürgen Klopp kjenner fra sin tidligere klubb Borussia Dortmund, er Christian Pulisic. Faren Mark studerte tilbake i 2006 til UEFA A lisens i England, og da så man bl.a. en kamp mellom Liverpool og Arsenal på Anfield. Mark Pulisic antyder at tiden snart kan være inne for en engelsk klubb å prøve å sikre seg hans 20-årige sønn. "Er det riktig å bli i Dortmund? Det eneste vi kan gjøre er å holde ham underrettet om hva som foregår, siden er det spilleren som må ta den endelige avgjørelsen. Premier League er ligaen han alltid har ønsket å spille i. I dag er det veldig få spillere som bare blir i en klubb under sin karriere, slik at sjansen for at han bytter klubb og liga er veldig trolig.
Sky Sports

Ons 1055Grüjic påkaller mer interesse fra Premier League

Marko Grüjic hjalp Cardiff til opprykk for Cardiff forrige sesong, da han var på utlån fra Liverpool. Manager Neil Warnock skal ikke ha lagt skjul på at han gjerne tar en ny låneperiode med serberen, nå i Premier League, noe som ikke skal ha blitt avvist på Anfield. Nå skal imidlertid også Crystal Palace ha kommet med et bud, som er ment å sikre 22-åringen til å bli sør i London for hele 2018/19 sesongen. Til tross for at Liverpool i utgangspunktet helst vil selge de spillerne som faller utenfor troppen til Jürgen Klopp, er man ikke fremmed for et utlån av en så ung spiller som Grüjic, som både kan gi spilleren verdifull førstelagserfaring og også øke hans markedsverdi.
Daily Mail

Lør 1552– På lista til Barcelona

Tiden som førstekeeper i Liverpool er over for Simon Mignolet, og etter kjøpet av Alisson tyder mye på at belgieren finner seg ny klubb i sommer. Nå spekuleres det i hvilken.

Et av de mer saftige ryktene er nok noe 30-åringen vil vise interesse for: Den spanske storavisen Marca mener nemlig at Mignolet er blant fem kandidater Barcelona vurderer som en potensiell erstatter for Jasper Cillessen, som linkes bort fra katalanerne.

Sammen med Koen Casteels (Wolfsburg), Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach), Gerónimo Rulli (Real Sociedad) og Marko Dmitrovic (Eibar) kobles Liverpool-keeperen til Camp Nou. Marca påpeker at de to førstnevnte er favoritter, og at en mulig Mignolet-overgang vil være avhengig av at han godtar en rolle som gir mange minutter på benken. Selv har Mignolet tidligere uttalt at han befinner seg på et sted i karrieren hvor spilletid er avgjørende.

Marca

Fre 1159Kent nærmer seg Rangers

Rangers' ferske manager Steven Gerrard har allerede hentet Ovie Ejaria på lån og Jon Flanagan på gratis overgang fra Liverpool.

Nå skal Liverpool-legenden være nære å hente Liverpools unge ving Ryan Kent på lån.

21-åringen har tidligere hatt låneopphold i Coventry City, Barnsley, SC Freiburg og Bristol City, og nå ser det ut til at Rangers blir neste stoppested for å få førstelagserfaring, skal vi tro rapportene fra Skottland.

Herald Sport

Tor 1245Ward i samtaler med Leicester

Danny Ward skal visstnok ikke spille mot Blackburn torsdag kveld, og det spekuleres nå i at han er i samtaler om en overgang til Leicester etter at klubbene skal ha kommet til en enighet.

GOAL.COM/Telegraph

Tir 1234Fått Fekir-frist fra Lyon

Ifølge rapporter fra Frankrike skal Lyon kreve at deres juvel Nabil Fekirs fremtid må være klargjort innen august.

Franskmennene skal ha informert Liverpool om at dersom de ønsker å gjenoppta interessen for Fekir, må dette gjøres innen måneden er omme.

Den franske landslagsspilleren var mer eller mindre klar for Liverpool før VM, men overgangen kollapset i siste time på grunn av en bekymring rundt en gammel kneskade.

L'Equipe

Tir 0921Ber om å få forlate Roma

Ifølge den anerkjente fotballjournalisten Gianluca Di Marzio, vil Alissons agent Ze Maria Neis tirsdag forklare Roma-ledelsen at keeperen ønsker å forlate klubben.

Ifølge rapportene fra Italia forventes det i løpet av kort tid et bud fra enten Chelsea eller Liverpool.

I tillegg har spillerens og agentens aktivitet på sosiale medier satt ytterligere fyr på spekulasjonene. Alisson selv har fjernet AS Roma fra sin beskrivelse i Instagram-konto, mens agenten skal ha likt et photoshoppet bilde av Alisson i Liverpooldrakt.

Man 1658Hevder Liverpool har lagt inn Jasper-bud

Liverpool skal ha lagt inn et bud på Barcelonas keeper Jasper Cillessen. Prisen på han er tidligere satt til rundt 30 millioner euro. Nederlederen har en fortid i NEC Nijmegen og Ajax. Etter 143 kamper der han holdt buret reint 63 ganger i Ajax, gikk han til Barcelona i 2016. Men der har han bare spilt 21 kamper. I 11 av dem har 29-åringen også der holdt ballen ute av målet.
Eurosport France

Lør 0655Roma senker prisen og håper på budkrig

Like før helgen sparket Chelsea sin manager Antonio Conte, og er i ferd med å presentere Maurizio Sarri som sin ny sjef. Han tar med seg den tidligere Liverpool-linkede midtbanespilleren Jorginho fra Roma.

Den nye manageren har også to andre navn han gjerne vil ta med seg fra Serie A til Premier League. Gonzalo Higuain fra Juventus, som trolig er tilgjengelig nå som Juve har signert Cristiano Ronaldo, og den brasilianske landslagskeeperen Alisson fra Roma, som LFC har vært linket til i lang tid.

Chelsea ønsker å kjøpe Alisson dersom Thibaut Courtois forsvinner denne sommeren, og ifølge transferguru Gianluca Di Marzio er Roma nå åpne for å senke sitt prisforlangende til 70 millioner euro, i håp om at det skal bli en budkrig mellom Liverpool og Chelsea.

Real Madrid og Chelsea har vært i samtaler om en overgang for Thibaut Courtois, rapporterer Kristof Terreur. Real Madrid er en annen klubb som har vært linket til Alisson.

Fre 1813Tilbake i jakten på Alisson

Liverpool er tilbake i jakten på Alisson Becker, som også er et transfermål for Chelsea og Real Madrid. Roma-keeperen var sterkt linket til Anfield-klubben i etterkant av Champions League-finalen, men utover sommeren virket det som Chelsea og Real hadde passert Liverpool i køen av Alissons beilere. Det virker imidlertid som Jürgen Klopp har endret mening etter Loris Karius sin dårlige form under preseason-kampene så langt, og har gjenopptatt interessen for brailianeren. Liverpool skal ha antydet at de vil betale 65 millioner euro for keeperen. Roma-sjefene skal være villige til å møte Liverpool i London denne uken, men Anfield-klubben må trolig øke summen skal de få fast fisk.
Leggo

Fre 0955Newcastle er ikke ute etter Wijnaldum

I Tyrkia har det blitt rapportert at Gini Wijnaldum vurderer å forlate Liverpool, etter at klubben har kjøpt Fabinho og Naby Keita i sommer.

Wijnaldum var involvert i 50 kamper forrige sesong – kun Roberto Firmino og Mohamed Salah spilte flere, men vurderer nå sin fremtid, ifølge A Spor.

Han har blitt linket til Fenerbahce, som nylig har fått Philip Cocu som ny manager. Det var mannen som gjorde Wijnaldum til kaptein i PSV Eindhoven.

Ifølge velinformerte Lee Ryder i Chronicle, er det ingenting i ryktene om at Newcastle ønsker å kjøpe tilbake nederlenderen. Rafael Benítez sin klubb har ikke kommet med noen henvendelse.

Tor 1727Speidet på Haaland

Liverpool var en av 15 klubber som hadde speidere på plass for å følge Erling Braut Haaland i Moldes Europa League-kvalifiseringskamp mot Glenavon i Nord-Irland. 17-åringen er som kjent sønn av tidligere Manchester City-spiller Alf-Inge Haaland.
Aftenposten

Tor 1103Liverpool vil tilby mer enn Real Madrid

Så langt har ingen lagt inn bud på Roma-keeper Alisson, men det kan være i ferd med å endre seg. Roma forlanger 75 millioner euro for keeperen sin, og LFC skal være klar for å strekke seg til 60 millioner euro – en sum som kan stige med ytterligere 5 millioner euro utifra visse kriterier.

Gazzetta Dello Sport hevder at Liverpool kommer til å legge inn et bud. Ifølge TRS er ikke dette budet lagt inn enda.

Real Madrid skal fortsatt være inne i bildet, men vil ikke betale mer enn 50 millioner euro, som maksimalt kan bli til €60 millioner. Det skal være Alissons foretrukne klubb.

Ons 2124Lazio vil gi Liverpool kamp om Shaqiri

Lazio er klare til å gi Liverpool kamp om Stoke-vingen Xherdan Shaqiri. Den sveitsiske landslagsspilleren har spilt i Serie A tidligere, for Inter fra januar til juni 2015, men det var ingen god opplevelse for ham. Shaqiris lønn kan bli et problem for Lazio, da han vil kreve rundt tre millioner euro i året. Forrige sesong gjorde Shaqiri åtte mål og bokførte sju målgivende pasninger i løpet av 36 Premier League-kamper.
Calciomercato.it

Ons 1738Kanadisk landslagsspiss på vei bort

Liam Millar er i ferd med å skrive under for Sunderland på en permanent overgang fra Liverpool, og vil slutte seg til Sunderlands U23-tropp. 18-åringen har en stor stjerne på Merseyside, og debuterte for det kanadiske landslaget i en kamp mot New Zealand tidligere i år. Millar tilbrakte tre år i Fulham før han kom til Liverpool. Gutten fra Toronto er en typisk midtspiss-type, men kan også spille på venstresiden i angrepsrekka.
Roker Report

Tir 1645Midtbanespiller vurderer sin Liverpool-fremtid

Georginio Wijnaldum teller på knappene om han skal forlate Liverpool etter at Anfield-klubben sikret seg Fabinho og Naby Keita. 27-åringen linkes til Fenerbahce, og en overgang kan skje før transfervinduet stenger. Fenerbahce har Phillip Cocu som sin nye manager, og dette var mannen som gjorde Wijnaldum til sin kaptein i PSV Eindhoven.
A Spor

Tir 1636Marco Asensio forlater ikke Real Madrid

Marco Asensio kommer ikke til å forlate Real Madrid i sommer, selv om han er sterkt ønsket i flere Premier League-klubber. Den offensive midtbanespillerens agent, Horacio Gaggioli, har uttalt seg om sin klients fremtid, og insisterer på at 22-åringen kommer til å takke nei til alle tilbud fra utlandet. Liverpool og Chelsea hadde begge planer om å bygge sine lag rundt spanjolen, mens Manchester City også var ute etter ham.

– Marco vil bli værende i Real Madrid. Han vil ikke dra noe sted. Neste sesong vil han være en svært viktig spiller for Real Madrid. Han blir bedre hele tiden, uttaler Gaggioli.
AS

Man 2216Juventus vil gi slipp på ving

Juventus har fortalt Liverpool at Anfield-klubben kan få signere den kroatiske vingen Marko Pjaca om de betaler 25 millioner euro. Liverpool kom med en forespørsel på kroaten, og har ikke blitt skremt av prislappen Serie A-klubben har satt. Pjaca er også komfortabel i en mer sentral midtbanerolle. Han tilbrakte andre halvdel av forrige sesong på lån hos Schalke i Bundesliga, hvor han spilte seks kamper og gjorde to mål. Pjaca startet karrieren hos Lokomotiva hjemme i Kroatia, og står så langt i karrieren bokført med 175 kamper og 42 mål.
Il Gazzetta dello Sport

Man 1707Ny femårskontrakt med Liverpool og utlånt i to år til Monaco

Liverpool har fått Taiwo Awoniyi til å signere en ny femårskontrakt med klubben, selv om klubber som Chelsea, Tottenham, Manchester City, Barcelona og Inter alle hadde 20-åringen på ønskelisten. Nigerianeren kom til Liverpool i 2015, etter at han ble oppdaget under en fotballturnering i London. Angriperen sliter med å få arbeidstillatelse i England, og Liverpool kommer derfor til å låne ham ut på nytt. Patrick Vieira ønsket å hente ham på lån til Nice, men Liverpool er blitt enig med Monaco om et låneopphold der med varighet på to år. Awoniyi har tidligere vært utlånt til FSV Frankfurt, NEC Nijmegen og Mouscron. Han scoret 10 mål i den belgiske klubben forrige sesong, og hadde også sju målgivende pasninger.
Teamtalk

Søn 0916Liverpool ser mot offensivt alternativ fra Bundesliga?

Liverpool og Jürgen Klopp jakter på en offensiv spiller etter at overgangen til Nabil Fekir strandet i 12. time. En spiller som tidligere er linket til Anfield er Julian Brandt og 22-åringen til Bayer Leverkusen kan igjen være aktuell. Brandt var med Tyskland til VM, og selv om han ikke fikk starte en eneste kamp viste han glimt i sine tre innhopp om at han er i bra form. Et bud på 60 millioner euro, eller £53M, kan være tilstrekkelig.
Calcio insider

Fre 1526Har henvendt seg om Bernard

Liverpool og Arsenal skal ha lagt inn henvendelser på tidligere Shaktat Donetsk-spiller Bernard, men har så langt ikke fulgt opp interessen.

Den offensive midtbanespilleren er tilgjengelig på gratisovergang etter at kontrakten med den ukrainske storklubben gikk ut denne sesongen, og skal ha vært i samtaler med flere klubber, deriblant West Ham og tilbud fra Kina.

25-åringen skal imidlertid være skuffet over tilbudene som har kommet, og har et dilemma hvorvidt han skal vente på konkrete tilbud fra Liverpool og Arsenal, eller gå inn i forhandlingene med West Ham.

Metro

Fre 0015– Liverpool i kontakt med Dybalas representanter

Mens Juventus gjør sitt for å sikre seg Cristiano Ronaldo, forsøker Liverpool å gripe til seg en av Torino-klubbens mest profilerte angripere i Paulo Dybala, ifølge italienske tuttomercatoweb.com. Det skal ha vært kontakt mellom Gustavo Mascardi, en sentral aktør fra agentselskapet spilleren er under, og Liverpool.

De røde beskrives som veldig interesserte i argentineren, og skal være klare til å komme med et konkret bud. Nettstedet skriver også at Liverpool gjerne vil forhandle med Serie A-mesteren. Samtidig utelukkes det ikke at Dybala kan inngå i en Ronaldo-avtale med Real Madrid.

TuttoMercatoWeb

Ons 1041Tyrkisk interesse for Sturridge

Rapporter i tyrkisk presse skal hevde at Besiktas vurderer et fremstøt for å prøve å sikre seg Daniel Sturridge. Liverpool skal være på utkikk etter en prislapp rundt £15M, men tyrkerne ventes å prøve med et bud på £10M for en spiller som trolig ikke er interessert i å gå mye ned fra den topplønnen han nå har på Anfield. Det vil ikke være usannsynlig at Liverpool må gå med på et kompromiss for å få til en overgang som kan passe både klubb og spiller.
A Spor

Tir 1916Får konkurranse om Shaqiri

Stokes kompakte ving Xherdan Shaqiri har den siste tiden blitt sterkt linket til Liverpool, og Jürgen Klopp skal se på den Sveitsiske landslagsspilleren som et alternativ som kan gi bredde til Liverpools angrepstrio.

Ifølge den tidligere journalisten og fotballsjef i Daily Mail Ian McGarry med tette bånd til Southampton, vil sørkystklubben friste Shaqiri med fast spilletid for å sikre seg Stokes juvel foran Liverpool.

– Shaqiri vil etter mine opplysninger være tilgjengelig for rundt £8 millioner etter Stokes nedrykk, en sum som kan stige til 12 millioner pund ved tilleggs-klausuler. Det er interesse fra Southampton, som han muligens vil vurdere fordi han vil spille mer fast.

Shaqiri og Sveits røk tirsdag ut mot Sverige fra VM, og det kan dermed være store sjanser for at vi vil se en fortgang på spillerens situasjon nå som han reiser hjem fra Russland.

Daily Star

Man 1139– Tilbudt til Liverpool

Italienske Corriere dello Sport påstår at stjerneagenten Mino Raiola har tilbudt sin klient, Gianluigi Donnarumma, til Liverpool.

Ifølge dem må Liverpool ut med om lag £60m dersom de skal sikre seg 19-åringen. Også Chelsea skal ha fått tilbudet fra Raiola.

Donnarumma ble fort en tenåringsstjerne i Italia da han slo igjennom i AC Milan allerede som 16-åring. Senere, da han nektet å skrive under på ny kontrakt, ble han forhatt av fansen. Konflikten endte til slutt med at Donnarumma skrev under på en ny kontrakt med den italienske storklubben, men han sliter fortsatt med å vinne tilbake fansens gunst.

Corriere dello Sport

Søn 1134Ung midtbanespiller i søkelyset til en rekke storklubber

Liverpool forbereder et bud på Tanguy Ndombele, som har imponert i Ligue 1 mens han har spilt på lån hos Lyon det siste året. 21-åringen har kontrakt med Amiens. Liverpools speidere er blitt imponert over midtbanespilleren, som Lyon har mulighet til å kjøpe for 7,1 millioner pund. Lyon planlegger deretter å selge Ndombele til høyeste budgiver. Liverpool er en av flere klubber som har spilleren i kikkerten. Listen inkluderer klubber som Paris Saint Germain, Juventus, Tottenham, Arsenal, Manchester City og Roma.
Le Progres

Søn 1108Mirror: Har gjenopptatt samtalene om Fekir

En overgang for Nabil Fekir fra Lyon til Liverpool falt i fisk i juni fordi Liverpool ble bekymret for spillerens helsetilstand. Men i løpet av de siste dagene har de to klubbene begynt å prate sammen igjen, og man tror nå at partene kan komme frem til en kompromissløsning som gjør at Fekir endelig blir Liverpool-spiller så snart han er tilbake fra VM i Russland.

Jürgen Klopp ble meget frustrert da samtalene mellom de to klubbene brøt sammen i ellevte time, fordi Liverpools medisinske stab var misfornøyede med tilstanden til kneet til spilleren, etter en operasjon som ble gjennomført i 2015.

Mirror

Søn 1042Marca: Kommer til å kjempe om Vazquez etter VM

Arsenal og Liverpool kommer til å kjempe om signaturen til Real Madrid-vingen Lucas Vazguez. Spanjolen står høyt i kurs hos den nye Arsenal-manageren, Unai Emery, men enn så lenge har han fullt fokus på VM. AC Milan var også interesserte i 27-åringen, men det faktum at Serie A-klubben nå er utestengt fra europacupene utelukker en overgang dit.
Marca