Juni 2018

Lør 1150Har fått tilbud fra Manchester United

Den Lyon-baserte avisen Le Progrès hevder lørdag morgen at Manchester United har gitt Nabil Fekir et tilbud, men går lite i detalj på hva dette konkret innebærer.

Ut i fra det avisen skriver, kan det virke som United ennå ikke har lagt inn noe bud overfor Lyon, men har heller vært i direkte forhandlinger med spillerens representanter.

I England spekuleres det imidlertid om dette ryktet kun er satt ut i et forsøk i å stresse Liverpool til å kaste seg rundt og kjøpe spilleren likevel.

Fekir var så og si klar for Liverpool før VM, og hadde avgitt intervjuer overfor LfcTV iført Liverpooldrakt, men overgangen falt igjennom da Liverpool skal ha blitt usikker på franskmannens kne etter den medisinske testen. Ifølge kilder i Frankrike har Liverpool fortsatt ikke gitt opp å få spilleren, men da til en lavere pris.

Le Progrès

Tor 1155Kan være på vei til Stamford Bridge

Roma-keeper Alisson har lenge vært linket til Liverpool, men nå ser det ut som om brasilianeren kan være på vei til Stamford Bridge etter VM. Chelsea ser nå nemlig ut til å lede an i kampen om 25-åringen, da blåtrøyene har lagt inn et bud som nærmer seg Romas verdsetting av målvakten på 70 millioner euro. Roma vil derfor gi grønt lys for en overgang til London-klubben i sommer. Keeperen selv skal imidlertid ønske seg til Real Madrid.
Marca

Ons 0808Jakter midtbanespiller hos London-rival

Både Liverpool og Manchester United vurderer å legge inn bud på Tottenham-stjernen Son Heung-min. Sør-Koreaneren har imponert stort i Spurs etter overgangen fra Bayer Leverkusen i 2015, da han ble den dyreste asiatiske spilleren noensinne. Det blir imidlertid ikke enkelt å lure Son fra London-klubben. Manager Mauricio Pochettino har nemlig ingen planer om å gi slipp på sin mann.
Sport1

Tir 1919– Nei, Liverpool byr ikke på Asensio

Under en VM-pressekonferanse tirsdag skal Marco Asensio ha kommentert Liverpool-ryktene med at han «ikke tenker på den slags» før mesterskapet i Russland er over. Påstanden fra Mundo Deportivo er at Liverpool har lagt inn et sensasjonelt bud på 158 millioner pund for Real Madrid-spilleren.

På Twitter avviser journalist Guillem Balagué ryktene og skriver at Liverpool ikke har lagt inn bud – og at de ikke har noen intensjoner om å gjøre det.

«Selvfølgelig ser de et enormt potensial, men det er ingen indikasjon på at Real vil selge (de gjør ikke det) eller at han ønsker å dra (han gjør ikke det)», skriver spanjolen.

Søn 1147– Gerrard ber Klopp vurdere Woodburn-utlån

Rangers-manager Steven Gerrard har forhørt seg om Ben Woodburn, ifølge den skotske utgaven av Mail on Sunday. Gerrard ønsker å hente den talentfulle 18-åringen på lån for kommende sesong, men vil trolig – uansett utfall – måtte vente noen uker til, ettersom Jürgen Klopp og Liverpool ønsker å se utviklingen til Woodburn under pre-season som begynner første uka i juli. Den anvendelige angriperen, som også trives på midtbanen, var kaptein under Gerrard for U19-laget i Youth League forrige sesong.

Mail on Sunday

Lør 1343– Liverpool med gigantbud på Asensio

Det er VM og lite aktivitet på overgangsfronten, men den spanske avisen Mundo Deportivo hevder lørdag at Liverpool har lagt inn bud på Marco Asensio i Real Madrid. Og budet skal være på vanvittige 180 millioner euro – som tilsvarer nesten 160 millioner pund!

Avisen skriver videre at «Real Madrid har tilbudet på bordet og skal vurdere det».

Kontrakten hans i den spanske hovedstadsklubben, som ble forlenget i september i fjor, strekker seg til 2023, og utkjøpsklausulen lyder ifølge avisen på 700 millioner euro. Den ferske Madrid-manageren, Julen Lopetegui, verdsetter Asensio, og vil neppe gi grønt lys for salg av 22-åringen.

Mundo Deportivo

Tor 0832Nær å finne Strakoshas arvtager - det kan åpne for LFC

Thomas Strakosha kan ifølge enkelte være nærmere en overgang til Liverpool nå når Lazio skal være nær å ha funnet en erstatter i Olympiacos keeper Silvio Proto. Albanieren på 193 cm vil i så fall koste Liverpool rundt 30 millioner euro (26,4 millioner pund). Han spilte 53 kamper for Lazio denne sesongen, og slapp inn 65 mål.
Calciomercato

Ons 1735Flere klubber ønsker å låne Ojo

Birmingham-klubbene Birmingham City og Aston Villa ønsker begge å sikre seg den unge Liverpool-vingen Sheyi Ojo på lån neste sesong. Stoke og Derby er ute i samme ærend. Liverpool ønsker at klubben som låner Ojo skal garantere 21-åringen fast førstelagsspill. Ojo har tidligere være utlånt til klubber som Wolverhampton og Fulham. Han gjorde to mål på 17 ligakamper for førstnevnte klubb i 2015/16, mens han scoret fire ganger på 22 ligakamper for Fulham forrige sesong. Ojo var ute i to måneder etter at han fikk skulderen ut av ledd i begynnelsen av forrige sesong, mens han var ute i nye seks uker etter at han fikk en leggskade i januar.
Goal.com

Ons 1208Engelske og italienske klubber ute etter Grujic

Cardiff City skal være favoritt til å sikre seg Liverpools serbiske VM-spiller Marko Grujic på lån neste sesong. Men også de to italienske klubbene AC Milan og Lazio skal ha vist interesse for midtbanespilleren, det skal imidlertid være mest interessert i en permanent overgang. Atalanta skal også være interessert i et lån, mens Fulham også følger med på situasjonen. Liverpool ønsker ifølge rapportene at 22-åringen skal få enda mer førstelagserfaring kommende sesong. Han avsluttet denne sesongen på lån i nettopp Cardiff, der han spilte 14 kamper. Ryan Kent, Sheyi Ojo, Allan Rodrigues de Souza, Pedro Chirivella og Taiwo Awoniyi er også ventet å gå på lån kommende sesong.

Goal

Ons 0828Can på medisinsk test denne uka

Det er bekreftet at Emre Can forlater Liverpool når kontrakten hans går ut 30. juni. I nesten et helt år er han blitt koblet til en overgang til Juventus. Nå hevdes det at han skal gjennomføre den medisinske testen hos Serie A-klubben i slutten av denne uka, og at han etter den vil signere. Liverpool har på sin side allerede signert Fabinho, som Cans erstatter.
Daily Mail

Tir 2321Den nye Real-manageren vil ha Mané

Sadio Mané er et transfermål for den nye Real Madrid-manageren Julen Lopetegui. Mannen som erstattet Zinedine Zidane i forrige uke, etter at han ble sparket som Spania-trener to dager før VM startet, legger allerede transferplaner i sin nye rolle. Real-manageren skal ha fortalt klubbpresident Florentino Perez at han må kjøpe Liverpool-vingen Mané i sommer. Lopetegui skal foretrekke Mané foran hans rekkekamerat i Liverpool, Mohamed Salah.

Diario Gol

Tir 1035Pope tilbake på radaren

De keeperne Liverpool ønsker seg mest er for dyre, og dermed skal igjen Burnleys sisteskanse Nick Pope være av interesse. Liverpools skal ha gjort flere bakgrunnssjekker på 26-åringen, som kan koste rundt 18 millioner pund. Liverpool kjenner selvsagt godt til hvordan han er på banen, men har også ønsket å finne ut mer om hvordan han er som person og hvordan han er mentalt.

Mirror

Søn 1137Avviser interesse for Paquetà

U20-landslagsspilleren Lucas Paquetà har vært koblet til både Real Madrid og Manchester City de siste ukene og blir sett på som et av Brasils største midtbanetalenter. Ifølge Anderinho Marques, journalist i PremiumSportHD, viser også Liverpool interesse for Flamengo-spilleren, som i 2018 har tre mål og fire assists på 15 opptredener – og har en utkjøpsklausul på 40 millioner pund.

Den påstanden avfeier Mirror-journalist David Maddock, som følger de røde tett, i en tweet søndag.

«Tross rapporter fra Brasil har LFC ingen interesse for Lucas Paquetà», slår han fast.

Som et påstått alternativ til Nabil Fekir kommenterer klubben, ifølge Maddock, at det er «tullball».

Lør 0905– Ønsker å signere brasiliansk assist-konge

Le Parisien hevder at Liverpool snuser på mulighetene for å hente Alex Telles, som har en utkjøpsklausul på £35m. Til tross for at Telles er venstreback, slo han 13 målgivende pasninger på 30 ligakamper for Porto denne sesongen.

Jürgen Klopp ønsker å signere backen for å gi Andy Robertson sterkere konkurranse om plassen, fordi han ligger an til å selge Alberto Moreno, skriver den franske avisen.

Også PSG og Chelsea skal være interesserte i den 25 år gamle assistkongen.

Le Parisien, via Metro

Fre 2346– Liverpool fikk avslått bud på Alisson

Ifølge transferguru Gianluca Di Marzio var det Liverpool som la inn første bud på Roma-keeperen.

LFC skal ha lagt inn et bud på 50 millioner euro pluss bonuser for Roma-keeperen, men budet ble avslått, og de helrøde har ikke lagt inn noe nytt bud.

Samme mann hevder at Alisson har kommet til enighet med Real Madrid om en avtale, og at det som gjenstår er at klubbene blir enige. Real Madrids første bud, som var ventet på fredag, skal være på 55 millioner euro. Med bonuser kan det stige til 60 millioner euro.

Roma vil kreve 80 millioner euro – og det er ventet et nytt bud fra Real Madrid neste uke.Den spanske klubben er også interessert i Thibaut Courtois i Chelsea, og skal der ha fått et bud på 40 millioner euro avslått.

Tor 2321Hevder Real Madrid vil legge inn Alisson-bud på fredag

Ifølge transferguru Gianluca Di Marzio vil Real Madrid legge inn et bud på den brasilianske landslagsmålvakten Alisson Becker før helgen.

Roma skal ha satt en prislapp på nærmere 80 millioner euro for sin sisteskanse, men ifølge Di Marzio vil Real Madrids bud være på 50 millioner euro.

Ifølge spansk media har Real Madrid allerede kommet til enighet med spilleren. Liverpool har i lang tid blitt linket til målvakten, men nå ser det ut som han kan havne på Santiago Bernabeu i stedet. Om de to klubbene blir enige.

Ons 1507– Han er Klopps nye keeper-mål

Alisson ser ut til å glippe for Jürgen Klopp, men Liverpools manager forblir i Roma når han ser etter ny keeper.

Det italienske magasinet Il Messaggero hevder nemlig at Lazio-keeper Thomas Strakosha er flyttet øverst på Liverpools ønskeliste i jakten på en ny nummer én.

Strakosha skal være verdsatt til £30m av Lazio. 23-åringen er født i Hellas, men spiller for det albanske landslaget. Han er et produkt av Lazios ungdomssystem, og har denne sesongen vært deres ubestridte førstevalg i mål.

Il Messaggero

Ons 1128Ønsker seg bort fra Barcelona

Jasper Cillessen har havnet langt bak Marc-André ter Stegen i keeperkøen i Barcelona. Den nederlandske landslagsspilleren ønsker seg nå bort fra den katalanske storklubben med et ønske om å bli førstekeeper i sin neste klubb, hevder radiostasjonen RAC1, i et rykte som er gjengitt av Liverpool Echo.

Cillessen er blitt linket til Liverpool ved tidligere anledninger, og navnet hans dukker nå opp igjen i forbindelse med en overgang til Merseyside.

Målvakten har en utkjøpsklausul på om lag 60 millioner euro.

RAC1, via Liverpool Echo

Ons 0000Hevder Buvac er favoritt til å bli ny Fenerbahçe-manager

Fenerbahçe fikk i begynnelsen av måneden en ny klubbpresident i Ali Koç, og ansatte nylig Damien Comolli, som var i Liverpool mellom 2010 og 2012, som sportsdirektør. Franskmannen har blant annet fått som oppgave å vurdere nye managere, selv om Aykut Kocaman fortsatt har den jobben. David Moyes er blant alternativene, men Liverpool-assistent Zeljko Buvac skal være nærmest, ifølge avisa Sporx. Comolli og Buvac skal ifølge kilder ha kommet så langt i forhandlingene at det nå bare gjenstår å få grønt lys av klubbpresidenten. Buvac, etter et nært samarbeid med Jürgen Klopp i 17 år, forlot Liverpool med en snau måned igjen av sesongen, riktignok uten å offisielt fratre stillingen, og klubben brukte «personlige årsaker» som fraværsgrunn i pressemeldingen.

Sporx / turkish-football.com

Tir 1414Kan bli lagkamerat med Babel

Den tyrkiske avisen Star hevder at tidligere Liverpool-spiller Ryan Babels klubb, Besiktas, snuser på Daniel Sturridge.

Ifølge dem er Sturridge prissatt til 15 millioner euro av Liverpool, mens Besiktas har et håp om å kuppe den skadeforfulgte spissen for så lite som fem millioner euro.

Besiktas skal ha vært i samtaler med både Sturridges representanter og Liverpool, og skal ha gjort det til sitt hovedmål å signere en ny spiss denne sommeren.

Star, via Turkish Football

Tir 0849– Endrer prislappen på Liverpool-aktuelt stortalent

Det italienske vingtalentet Federico Chiesa skal være en ønsket mann på Anfield, i tillegg til å være på radaren til begge Manchester-klubbene, samt Napoli og Inter.

Da Fiorentina var i samtaler med Chiesa i april, skal de ha blitt enige med 20-åringen om at han kunne forlate dem for £44m. Den enorme interessen har imidlertid fått klubben til å se sitt snitt til å øke landslagsspillerens prislapp, som nå er på £62m.

Chiesa har spilt 36 kamper i Serie A denne sesongen, og har scoret seks mål og slått fem målgivende pasninger. Han har fem landskamper for Italia.

Gazzetta dello Sport

Man 2308Rykter om gigantbud på Alisson

Ifølge brasilianske Terra.com skal Liverpool mandag ha lagt inn et gigantbud på Alisson. Summen skal være 65 millioner euro – 57,2 millioner pund.

Det er hele 22,2 millioner pund mer enn Manchester City betalte for Ederson i fjor sommer, da han ble tidenes dyreste keeper.

Terra skriver videre at 25-åringen skal ha fått garantier om at han vil være førstekeeper. Real Madrid skal også være interessert, men kan ikke gi lignende garantier om spilletid.

Man 1634– Usannsynlig med Alisson til Liverpool

Det er lite sannsynlig at Liverpool kommer til å gjøre et forsøk på å sikre seg Alisson i sommer. Det rapporterer Sky Sports News.

TV-kanalen melder videre at Liverpool er uvillig til å bla opp de £80 millionene Roma ønsker for sin sisteskanse, og at brasilianeren trolig ender opp i Real Madrid.

Liverpool har blitt linket til Roma-keeperen i lang tid.

Man 1512Linkes til Fenerbahçe

Fenerbahçe er på jakt etter ny manager, og klubbens ferske sportsdirektør, Damien Comolli, skal ha Zeljko Buvac (56) som en av kandidatene, ifølge tyrkiske Sabah. Buvac, som har vært en sentral brikke i trenerteamene til Jürgen Klopp de siste 17 årene, og som ikke var til stede i avslutningsmåneden denne sesongen som følge av «personlige årsaker», nevnes sammen med blant andre David Moyes, som utpekes til å være favoritt.

Sabah

Man 1015Alisson ønsker en løsning før VM

Roma-keeper Alisson er ettertraktet og linkes til blant annet Liverpool denne sommeren. Ifølge brasilianeren selv bør Roma, interessentene og agenten komme til enighet innen VM sparkes i gang denne uka, for 25-åringen vil ha fullstendig fokus på det sportslige under mesterskapet i Russland.

– Jeg tror alt blir løst før VM-starten. Det er det jeg ønsker, sier Brasils førstevalg mellom stengene.

– Sannheten er at jeg har latt agenten min ta hånd om alt dette. Dersom det ikke kommer en løsning, blir det diskutert etter VM. Akkurat nå fokuserer jeg kun på mesterskapet. Det er noen muligheter, og vi jobber med alle, sammen med Roma, som alltid respekteres. Vi får se om noe skjer denne uka.

RomaPress.us

Søn 2140– Kniver med rivaler om supertalent

ESPN hevder at Liverpool har fått øynene opp for 16 år gamle Joe Gelhardt, og at Merseyside-klubben får kamp om spissens signatur fra Manchester United og Everton.

Wigan-spissen er ansett som et av balløyens største talenter i sin aldersgruppe, og imponerte for Englands U16-landslag i en turnering i april. Til daglig spiller han på Wigans U18-lag.

Wigan ønsker å beholde supertalentet sitt, men skal være forberedt på at interessen blir stor i løpet av sommeren.

ESPN

Søn 0023Fekir vil fortsatt til Liverpool, men for nå er avtalen død

David Maddock i The Mirror har kommet med en oppdatering, noen timer etter den veldig overraskende pressemeldingen fra Lyon hvor de meddelte at alle forhandlinger med Liverpool var brutt.

Maddock skriver at slik Liverpool FC nå ser det, er avtalen død. Dersom det skal snu, må Lyon endre mening.

Spilleren vil fortsatt til Liverpool, og det er to måneder til overgangsvinduet stenger – så det er fortsatt tid til å bli enig om en avtale etter VM.

Lør 2328– Det var Liverpool som trakk seg

Rory Smith er en britisk journalist som tidligere har dekket Liverpool FC for The Independent, The Telegraph og The Times. Nå jobber han i New York Times.

På Twitter lørdag kveld melder han at slik han har forstått situasjonen er det Liverpool som har trukket seg fra Fekir-kjøpet, etter den medisinske sjekken.

Han skriver videre at Lyon prøvde å forhandle frem nye betingelser, men mislyktes. Det er motsatt fra hva stort sett alle andre rapporterer – nemlig at Liverpool forsøkte å forhandle frem en ny avtale etter den medisinske sjekken.

Ons 2315Leno alternativ til Alisson og Oblak

Liverpool skal ha satt sine øyne på Bayer Leverkusen-keeper Bernd Leno. Prisen skal være på rundt 25 millioner pund, ifølge Bild. Spilleren med seks landskamper for Tyskland, har spilt 38 kamper og sluppet inn 49 mål denne sesongen i Tyskland. Samtidig rapporterer Mirror at utsiktene til å signere Jan Oblak fra Atletico Madrid ser svært lite lovende ut, da de krever en sum som skal være over 80 millioner pund. Liverpool nekter å betale summen som er mer enn dobbelt av hva en keeper er solgt for tidligere.

Bild og Mirror

Ons 2131– Gjennombrudd i Fekir-forhandlingene

Lyon skal ha indikert at de vil la Nabil Fekir gå til Liverpool i sommer, «til rett pris.» Gjennombruddet skal ha kommet ved at franskmannen selv sier han bare ønsker å gå til Liverpool. Klubbens president Jean-Michel Aulas har ikke ønsket å forhandle før VM, og derfor har det vært lite framgang. Men det skal ha endret seg med spillerens egen preferanse. Aulas har ikke satt noen pris ennå, men Liverpool håper å få til en avtale til under 50 millioner pund.

Mirror

Ons 2026Agenten slår tilbake mot Barcelona-ryktene

Den spanske avisen AS hevdet onsdag at Mohamed Salah hadde blitt tilbudt til Barcelona av sine agenter. Men Salahs agent Remy Abbas gikk i kveld ut på Twitter og avviste dette. «Dette har ikke skjedd. AS dere trenger bedre kilder».

AS/Remy Abbas

Ons 1231Cillessen kommenterer overgangsryktene

Liverpool er blant flere klubber som nederlandske Jasper Cillessen kobles til. Barcelona-målvakten er bak Marc-André ter Stegen i køen og må ta til takke med å kun få spille i den hjemlige cupen. – Jeg synes jeg spilte bra i kampene jeg hadde i Copa del Rey, forteller sisteskansen, ifølge Express.

Selv vet Cillessen lite om planene Barça har for ham neste sesong. – Jeg må vente tålmodig. Det eneste jeg vet, er at Barcelona ikke vil selge meg, sier han. – Arsenal og Liverpool er ikke dårlige klubber, men dersom Barcelona sier at de liker meg, så aksepterer jeg avgjørelsen deres og fortsetter der.

Landslagskeeperen til Nederland, som skal ha en utkjøpsklausul på 52 millioner pund, legger til at han venter til starten på pre-season 16. juli for å finne ut hva Barcelona har bestemt seg for. Selv er tilsynelatende ikke mangelen på spilletid noe som gjør ham stresset.

– Jeg vet ingenting. Hvis klubben ønsker å beholde meg, aksepterer jeg det. Jeg skrev under på en femårskontrakt med dem.

Daily Express

Ons 0830– Gir Arsenal konkurranse om Söyüncü

Den tyrkiske forsvarsspilleren Çağlar Söyüncü (22) har vært linket kraftig til Arsenal, men londonerne kan få konkurranse om signaturen hans av Liverpool. Ifølge nettstedet Turkish-Football skal Merseyside-klubben ha forhørt seg med Freiburg om 22-åringen, men nylig uttalte sportsdirektør Jochen Saier at han ikke er til salgs: – Det har ikke noe å si hvor mye penger som er involvert; han skal ingen stedet. Han har gjort det veldig bra, og vi ønsker å jobbe videre sammen. Og det gjør han også, sa Saier, ifølge Bundesliga.com, som nevner Liverpool sammen med Manchester City og Chelsea av interesserte klubber.

Turkish-Football.com / Bundesliga.com

Tir 2226Liverpool ute etter 22-åring fra Nigeria

Nigerias 22 år gamle landslagsspiller Moses Simon skal være på Liverpools radar. Gent-spilleren har et år igjen av sin kontrakt med belgieren, og skal være tilgjengelig for rundt 10 millioner pund. Han ses på som en backup for Sadio Mané og Mohamed Salah på vingen, og skal som dem være en spiller med stor fart. Denne sesongen har han spilt mest på venstresiden, men kan også spille på høyre. Han har scoret seks mål og har tre assist for Gent denne sesongen. Simon er en spiller man ikke får sett i VM i Russland, siden han har en hofteskade.
Liverpool Echo

Tir 0956– Chelsea med bud på Alisson

Roma-keeper Alisson har lenge blitt koblet til Liverpool, men de røde får hard konkurranse om signaturen hans. I tillegg til interesse fra Real Madrid skal Chelsea nå ha kastet seg inn med et bud på 60 millioner euro, ifølge den Roma-fokuserte nettsiden Pagine Romaniste.

London-klubben kan også garantere Brasil-målvakten en nettolønn på 4,5 millioner euro (drøyt 42 mill. kr) per sesong. Nettsiden hevder en italiensk delegasjon vil reise til den engelske hovedstaden onsdag for et møte med Chelseas direktør.

Roma vil ventelig avslå budet, men åpner for forhandlinger. Som kjent ønsker romerne å vente til etter VM med et eventuelt salg – i håp om at Alissons verdi stiger under mesterskapet, eller at sisteskansen blir værende et år til.

Pagine Romaniste

Man 1942Påstår at Mané er enig med Real Madrid

Det er France Football som hevder at «Sadio Mané til Real Madrid var nesten klart» – før Zinedine Zidane valgte å forlate managerrollen, noe som skal ha endret premissene ettersom franskmannen visstnok var blant dem som ledet an jakten. «Resignasjonen betyr ikke nødvendigvis at den mulige overgangen avbrytes, men den kompliserer ting», skriver France Football, som legger til: «Nå avhenger alt av etterfølgeren hans.»

Påstanden er at Real Madrid hadde kommet så langt i forsøket – inkludert en prinsipiell enighet med spilleren – at det nå kun gjensto å overbevise Liverpool FC. Mané skulle etter planen være hovedstadsklubbens første av flere storsigneringer i sommer, etter å ha vært på radaren deres i en lengre periode.

Som en respons på mandagens rykter påpeker Daily Mail-journalist Dominic King i en tweet at de røde ikke har noen interesse av å gi slipp på den populære senegaleseren.

David Maddock i Mirror twitrer at Liverpool har ett ord som svar på påstanden: «Nonsense» – tull. «Han har tre år igjen av kontrakten sin, og det finnes ingen omstendigheter der han får lov til å dra.»

Man 0921Rød interesse for ettertraktet PSV-talent

Liverpool er blant storklubbene som har 20-årige Steven Bergwijn høyt på blokka. Stortalentet til PSV har vært på radaren siden han ble kåret til U17-EMs beste spiller for fire år siden, og interessen fra klubber i Premier League, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 skal ha eskalert i løpet av de siste månedene. Den nederlandske avisa De Telegraaf opplyser at Liverpool-speidere har vært regelmessig på tribunen for å se Bergwijn, og siden vinterpausen har de røde overvært PSV-kamper omtrent hver uke. Den anvendelige angriperen, som trives på begge flanker og som spiss, ble hentet fra Ajax i 2011 og har kontrakt med PSV til sommeren 2021. Han vil trolig koste rundt 15–20 millioner euro.

De Telegraaf

Søn 2053Cillessen er tilgjengelig for 30-35 millioner euro

Liverpool og andre Premier League-klubber viser interesse for Barcelona-målvakten. Det hevder den spanske sportsavisen Marca.

Jasper Cillessen har vært i Barcelona i to år, etter at han kom fra Ajax for 13 millioner euro. Han er 29 år gammel, og er lei av tilværelsen som andrekeeper bak Marc-Andre Ter Stegen, ifølge avisen.

Mannen med 39 landskamper for Nederland har en utkjøpsklausul på 60 millioner euro, men på Camp Nou skal de være villig til å selge for halvparten.

Lør 2322– Fekir ankommer Merseyside på søndag

Vi er usikre på hvor troverdig den franske sportsjournalisten Romain Collett-Gaudin fra Canal Plus og Eurosport er, men han rapporterer nå i kveld at Nabil Fekirs og hans agent Jean Pierre Bernès vil dra til Liverpool på søndag.

Der skal de møte klubben og få på plass de siste detaljene for overgangen til den franske landslagsspilleren.

Dersom det går bra vil spilleren gjennomgå den medisinske sjekken, ifølge journalisten.

Lør 2053Forbereder Roma seg på salg av Alisson?

Samtidig som Alisson linkes til Liverpool, Chelsea og Real Madrid, blir Roma linket flere målvakter.

Roma skal ha satt en prislapp på 90 millioner euro på Alisson – og selv om tonen tidligere i vår har vært at brasilianeren ikke skal selges uansett, virker det som den italienske hovedstadsklubben er på keeperjakt.

Denne helgen har de blitt linket til Bayer Leverkusen-målvakt Bernd Leno, som ønsker å forlate Bundesliga denne sesongen. Han er også linket til Napoli, som ser ut til å være favoritter til å få ham inn som erstatter for Pepe Reina, ifølge CalcioNapoli24. Liverpools tidligere keeper skal til AC Milan.

Roma linkes også til SPAL-keeper Alex Meret.

– Vi har ikke hatt noen møter med Monchi for Meret så langt, men jeg er ikke overrasket over interessen, ettersom Alex er den beste italienske keeperen, sier spillerens agent Federico Pastorello til LaRoma24.it.

Alisson er nå i Liverpool sammen med Brasil-troppen, og skal spille privatlandskamp mot Dejan Lovren og Kroatia på Anfield søndag kl 16.00.

Lør 1659Har pratet med Malcoms agenter

Liverpool og Chelsea skal ha vært i samtaler med agentene til Bordeaux sin brasilianske ving Malcom. Det rapporterer Sud-Ouest.

Møtene skal ikkje ha ført til noe konkret fra noen av de to Premier League-klubbene, men Inter er nå i samtaler med spillerens folk.

Bordeaux skal ønske en totalpakke på rundt 50 millioner euro for 21-åringen.

Lør 1321Jorginho ser ut til å ende i City – men vil koste dyrt

Liverpool er neppe med i kampen lenger, men har i lang tid blitt linket til Napolis italienske landslagsspiller Joriginho.

Det at Liverpool sikret seg Fabinho gjør trolig at de ikke vil gi Manchester-klubbene kamp om 26-åringen. Det meste tyder på at han nå kommer til å ende i Manchester City – men han blir ikke billig.

Napoli har lørdag bekreftet at de har avslått et bud på 50 millioner euro for midtbanespilleren. Budet skal være fra City.

Klubben som endte på andreplass i Serie A forrige sesong skal kreve opp mot 70 millioner euro for å la midtbanemannen med brasilianske aner gå denne sommeren.

Lør 0014Bare medisinsk sjekk igjen for Emre Can

Juventus og Emre Can skal nå være enig om en 4-årig avtale, etter at kontrakten med Liverpool nå er løpt ut for tyskeren. Det skal bare være en medisinsk sjekk igjen før overgangen fra Merseyside til Torino kan offentliggjøres.
Calciomercato.com

Fre 1504Ward kan ende opp i Championship igjen

Etter at Angus Gunn har returnert til Manchester City etter å ha vært på lån hos Norwich, er de på jakt etter en ny målvakt.

Det kan bli Liverpools tredjekeeper Danny Ward, ifølge Press Association.

På Carrow Road har de nå kun uprøvde Remi Matthews, mens Michael McGovern kan forlate klubben. Backupløsningen Paul Jones blir ikke regnet som et egnet førstevalg.

Danny Ward spilte 46 kamper for Huddersfield Town da de rykket opp til Premier League i 2016/17-sesongen – men har knapt spilt denne sesongen. Det ble med den éne kampen i ligacupen, som Liverpool tapte 2-0. Han er i en alder der han helst må ha spilletid.

Manchester United-målvakt Dean Henderson er en annen målvakt de vurderer på Carrow Road.