Mai 2018

Tor 2337– Har fortalt Dembélé om Liverpools interesse

Liverpools manager skal ha gjort det klart overfor representantene til Ousmane Dembélé at han ønsker å signere ham, ifølge Mundo Deportivo. Avisa skriver imidlertid også at klubben ikke kommer til å kjøpe Barcelona-spilleren så lenge Mohamed Salah blir på Anfield, og at Dembélé selv vil bli værende dersom han ikke får lovnader om garantert og regelmessig spilletid. Samtidig hevdes Klopp å ville snakke personlig med franskmannen, som for tiden er opptatt med VM-forberedelser, for å fortelle om planene sine og prosjektet i Nordvest-England, noe som overbeviste Naby Keïta og Fabinho. Liverpools manager ønsker et nytt alternativ i angrepsrekka, og mener Dembélés hurtighet og teknikk passer bra inn.

Mundo Deportivo

Tor 0021Interessert i Courtois – som ikke vil fornye kontrakten med Chelsea

Den belgiske landslagskeeperen Thibaut Courtois sin kontrakt med Chelsea løper ut neste sommer. Men 26-åringen ønsker ikke å forlenge avtalen, og londonere ender trolig opp med å selge ham i år for at han ikke skal gå gratis senere. Liverpool er en av klubbene som skal ha stor interesse for belgieren, i likhet med Real Madrid.

GianlucaDiMarzio.com

Ons 2101Hevder Liverpool har lagt inn bud

Liverpool skal ha lagt inn et bud på rundt 60 millioner euro for Nabil Fekir (24), ifølge franske Le Parisien. Det tilsvarer snaut 53 millioner pund. Summen møter ikke Lyons forventninger, legger avisa til. Forhandlingene meldes å være langt fra over, og det er usikkert om man blir ferdig før Frankrikes første VM-kamp 16. juni, der Fekir er med i troppen. I likhet med Liverpool ønsker Fekir en avklaring om fremtiden før mesterskapet starter.

Le Parisien

Ons 1435Liverpool, Spurs og Chelsea viser interesse for Zaha

Liverpool er en av tre klubber som er interessert i Crystal Palace-angriper Wilfried Zaha, melder The Guardian-journalist Ed Aarons.

Også Chelsea og Tottenham er interessert i 25-åringen.

Hans nåværende kontrakt går ut i 2022 – men Palace skal nå være i ferd med å tilby han en ny avtale.

Tir 2347– Forventer rundt 90 millioner euro for Alisson

Roma ønsker å vente med forhandlinger om Liverpool-linkede Alisson (25) til etter VM og forventer å kunne få omkring 90 millioner euro (som tilsvarer i overkant av 78 mill. pund) for målvakten, ifølge The Guardian. De røde har ennå ikke kommet med en formell henvendelse om brasilianeren, som har kontrakt med Roma til juni 2021, men skal ha forhørt seg med klubben om tilgjengeligheten hans. Liverpool kommer til å prøve seg på Brasil-keeperen, men kan gi opp grunnet prislappen – som vil være verdensrekord for en målvakt. I tillegg skal Real Madrid ha Alisson høyt på sin ønskeliste.

The Guardian

Man 2038Hevder Liverpool har kommet til avtale om Fabinho

Liverpool skal ha lagt inn et bud på 50 millioner euro pluss bonuser for Monacos Fabinho. Monaco skulle ha avslått det første budet fra Liverpool på brasilianeren, og også Atletico Madrid og Manchester United skal ha vært i samtaler om spilleren. Men seinere ble det hevdet at partene hadde kommet til enighet. Den defensive midtbanespilleren har spilt 45 kamper for Monaco denne sesongen og har 8 mål og fem assist. Mange av målene er kommet på straffer. Han har også fire landskamper for Brasil, men er ikke med i deres VM-tropp. På bildet over er han i duell med Liverpools nysignering Naby Keita. Snart kan de kanskje spille sammen. Spilleren skal angivelig være veldig interessert i en overgang.
RMC/GET FRENCH FOTBALL MED FLERE

Man 1718Origi ønskes i Tyrkia

Divock Origi bidro sterkt på slutten av sesongen til at Wolfsburg reddet plassen i Bundesliga. Etter en variabel sesong hadde han bare scoret fem mål og hadde to målgivene pasninger før den siste runden ble spilt. Men i seriespillets siste kamp mot Köln, der Wolfsburg sto i fare for å rykke ned, scoret Origi det andre målet, som sendte laget opp i 2-1-ledelse. Til slutt endte det 4-1 og Origis utlånsklubb havnet på nedrykkskvalifisering. I første kvalifiseringskamp både scoret han og hadde assist. Og klubben reddet seg etter de to oppgjørene mot Holstein Kiel. Tidligere er det hevdet at Wolfsburg ønsker en permanent overgang for Origi, men nå har også tyrkiske Besiktas vist interesse for belgieren. De ser på han som en erstatter for Cenk Tosun, som gikk til Everton.
Turkish fotball

Tor 2257Fekir: – Alt kan skje

Lyon-profilen Nabil Fekir (24) legger ingen demper ikke på spekulasjonene om en overgang bort fra den franske klubben. Liverpool hevdes å være i førersetet.

– Hvorfor ikke? Det kan bli samtaler med presidenten, med mitt entourage, om en avgjørelse, sier mannen med 23 mål og 8 assists på 40 kamper denne sesongen.

– I livet kan alt skje, legger han til.

Fekir sa tidligere i uka til RMC Sport at han ikke vet hvor han spiller neste sesong.

– Jeg vet ærlig talt ikke. Jeg har hatt en strålende sesong her, med staben, tilskuerne og eksepsjonelle spillere. Det har vært mange følelser i sving, og vi avsluttet med stil. Jeg har gitt alt for Lyon. Vi får se hva som skjer i fremtiden.

RTL

Tor 1059Linkes til Milans unge keeperstjerne

Liverpool skal være sett på som det beste alternativet for AC Milans 19 år gamle keeper Gianluigi Donnarumma. Italienerens agent Mino Raiola skal være desperat etter å få klienten sin til en annen klubb før neste sesong.

Han har vært linket til klubber som Paris Saint-Germain og Real Madrid, men interessen skal ha sluknet. Dermed ser agenten, som sjelden har betenkeligheter med å flytte på spillerne sine hvis store penger er involvert, Liverpool som det beste alternativet.

I følge rapporter fra Italia skal interessen fra Liverpool være gjensidig for den talentfulle keeperen, som har voktet buret fast for Milan siden han var 17 år.

Det kan nevnes at ifølge troverdige James Pearce i LiverpoolEcho står Liverpool overfor et dilemma denne sommeren, hvorvidt man skal hente inn en utfordrer til Karius, noe Donnarumma nok vil være tenkt som, eller om man skal hente inn en billigere andrekeeper når Mignolet etter alle solemerker forsvinner.

Mirror

Ons 1004Gerrard ønsker rød trio

Steven Gerrard skal angivelig være lysten på å hente Liverpools lovende angriper Ben Woodburn på lån til Rangers neste sesong.

Det har imidlertid vært spekulert i om 19-åringen, som har flere landskamper for Wales, vil være i Jürgen Klopps planer neste sesong. Da vil Rangers-manageren løfte blikket mot Harry Wilson, som har imponert på utlån hos Hull denne sesongen.

I tillegg ryktes det at Gerrard skal være interessert i den 21 år gamle Liverpool-vingen Ryan Kent - han også på lån.

Express

Lør 1854Legger Alisson-rykter død

Liverpool har fulgt med på Roma-keeper Alisson med interesse, men en kombinasjon av Loris Karius' gode form og Romas prisforlangede skal ha stilnet Liverpools interesse.

Roma-managerEusebio Di Francesco har også gjort sin del for å stilne ryktene.

– Ingenting er sikker i fotball, men jeg er overbevist ut i fra hva jeg vet at Alisson vil forbli her i Roma, har han uttalt.

LiverpoolEcho

Lør 1439Kan få snarlig Fekir-avgjørelse

Lyon har innsett at det kan bli vanskelig å holde på sin stjerne Nabil Fekir. Liverpool er blant flere europeiske storklubber som angivelig har sett seg ut franskmannen som er tatt ut i frankrikes VM-tropp.

Nå ønsker Lyon å få lagt diskusjonene død, og få en snarlig avgjørelse. Det ønsker i følge rapportene også 24-åringen selv, og det er dermed sannsynlig at noe kan skje veldig snart. Det skal imidlertid ennå ikke ha kommet noen konkrete bud på den offensive midtbanespilleren.

L’Equipe

Lør 1204Kan bli budkrig om Leverkusen-spiller

Bayern München skal angivelig ha tilbudt nærmere 55 millioner pund for Liverpool-linkede Leon Bailey, men Bayer Leverkusen skal visstnok kreve nærmere 90 millioner for den 20 år gamle jamaicaneren. Leverkusen skal i følge rapportene ikke stresse med å godta et bud, og venter på at andre klubber skal overby det første.

Den lovende vingen har nettet ni ganger den foregående sesongen i Bundesliga, og skal være en av spillerne Klopp har sett seg ut denne sommeren.

Football365

Fre 2010Hinter til at Fekir spiller sin siste kamp for Lyon

Lyon-manager Brubo Genesio har hintet til at møtet med Nice i helgen kan bli sterkt Liverpool-linkede Nabil Fekirs siste kamp for klubben.

– For noen kan dette være den siste kampen. Det bør gi dem mer styrke i kampen fordi man vil si: "Jeg drar ved å hjelpe dette laget til å kvalifisere seg til Champions League".

– Det er også VM: De veldig gode spillerne våre er i stand til å ignorere alt dette, og jeg tror Nabil (Fekir) vil spille en stor kamp på Lørdag, uttalte Genesio til klubbens offisielle supporterside.

OLWeb

Fre 0933Klopp ser mot 19-åringer foran og bak

Jürgen Klopp skal ha hatt diskusjoner med den kjente agenten Mino Raiola angående to unge spillere som har debutert på henholdsvis Italia og Nederland før de er 20 år gamle. Hovedmålet skal være keeperen Gianluigi Donnarumma, som fortsatt bare er 19 år til tross for at han har spilt over hundre kamper for Milan. Klopp skal se for seg den 196 cm høye sisteskansen som mulig keeper på Anfield i mange år fremover.
Hos Ajax vegrer Justin Kluivert, sønn av Patrick, for å skrive under en ny avtale og flere klubber følger interessert med den kvikke kantspilleren, inkludert Roma og Manchester United. Liverpool og Klopp skal imidlertid også ha bedt om å bli holdt informert om situasjonen.
Tutto Mercato web

Tor 0920Liverpool tilbudt fransk superstjerne på lån?

Barcelona kjøpte Ousmane Dembele for svimlende £135M i fjor, fra Borussia Dortmund. En tidlig skade har imidlertid gjort at franskmannen knapt har vært på banen denne sesongen. Med signeringen av Philippe Coutinho og et planlagt fremstøt for å sikre seg Antoine Griezmann fra Atletico Madrid, sies det at Barcelona har informert en rekke klubber, inkludert Liverpool, om at de kan være villig til å låne ut flankespilleren som fylte 21 år på tirsdag.
Tutto Mercato

Fre 1124Kan komme til å låne Barcelona-forsvarer

Den 23 år gamle colombianeren Yerry Mina kom til Barcelona fra Palmeiras sist sommer, men har slitt med å få spilletid hos katalanerne. Nå skal Liverpool være nær ved å sikre seg en låneavtale med midtstopperen. La Liga-klubbene Sevilla, Valencia, Villarreal og Celta Vigo linkes også til Barcelona-forsvareren. Mina fikk 10 minutter på banen da Barcelona slo Villarreal 5-1 i midtuken. Det var hans femte kamp for sesongen.
El Chiringuito

Fre 1116Steven Gerrards søskenbarn kan bli Liverpool-spiller i sommer

Liverpool skal være nær ved å skrive kontrakt med Steven Gerrards søskenbarn, Bobby Duncan. Den engelske U17-landslagsspilleren blir betraktet som en av de beste spillerne i England i sin aldersgruppe. 16-åringen har vært tilknyttet Manchester City de siste seks årene, men har nå havnet i en krangel med City, og har derfor trent med Wigan. Duncan, som var i aksjon for England U17 da de tapte 1-0 for Sveits i U17-EM i går, vil trolig signere for Liverpool i sommer. På søndag kan han bli å se i aksjon mot Norge under U17-EM.
Daily Mail

Fre 1102– Liverpool har greid å overbevise Vazquez

Real Madrids Lucas Vazquez har bestemt seg for å takke ja til Liverpool. Vazquez var ikke spesielt interessert i en overgang til Anfield-klubben da Liverpool først begynte å forhøre seg om spillerens tilgjengelighet, men er nå blitt overbevist om at en overgang vil være riktig for ham. Det er to hovedgrunner til at Vazquez har ombestemt seg. For det første er Liverpool villige til å gi ham like mye i lønn som han har i Real Madrid, og for det andre har Liverpool garantert ham en viktig rolle i Jürgen Klopps lag. Vazquez har ikke klart å spille seg til fast plass i Zinedine Zidane sin startellever denne sesongen, selv om han har imponert med åtte mål og 16 assists på 27 kamper i alle turneringer.
Don Balon

Fre 1011Kvintett kommer til å kjempe om Zaha

Fem av de seks toppklubbene i Premier League, Liverpool, Tottenham, Arsenal, Manchester City og Chelsea, ønsker seg Crystal Palace-angriperen Wilfried Zaha. Bare Manchester United, som Zaha har spilt for tidligere, har ikke vingen på blokka av topp seks-klubbene. Tottenham fikk to bud avslått på Zaha i 2016, men vil gjøre et nytt forsøk i sommer. Champions League-finalist Liverpool har også stilt seg i køen av beundrere. 25-åringen står som nummer to på ønskelisten til ligamester Manchester City, bare bak Riyad Mahrez. Chelsea og Arsenal har også fulgt med på situasjonen til Zaha, men må få nye managere på plass før det blir aktuelt å handle. Crystal Palace har intet ønske om å selge sin beste spiller. Zaha har kontrakt på Selhurst Park frem til 2022.
Mirror

Fre 0832Liverpools speidere følger Bordeaux-angriper

Liverpools speidere holder øye med Bordeaux-angriper Malcom med tanke på sommerens overgangsvindu. Jürgen Klopp ønsker flere alternativer i angrepet, og brasilianeren er blitt speidet på ved flere anledninger. Malcom har gjort ti mål og har notert seg for seks målgivende pasninger i løpet av sine 33 kamper i Ligue 1 denne sesongen. 21-åringen verdsettes til rundt 40 millioner pund, og har tidligere vært i søkelyset til Arsenal og Manchester United.
Daily Mail

Tor 1027Får tilbud om å kjøpe tilbake Suarez?

Barcelona vurderer å kvitte seg med Luis Suarez i sommer, mens spissen fortsatt har en høy markedsverdi, og Liverpool linkes naturlig nok til sin tidligere storscorer. Uruguayaneren har gjort 151 mål på 195 kamper for Barcelona siden han kom til Nou Camp i 2014. Forutsetningen for et Suarez-salg er at Barca klarer å sikre seg Antoine Griezmann fra Atletico Madrid. Katalanerne ønsker rundt 60 millioner pund for 31 år gamle Suarez. Spilleren selv ønsker å bli værende i Spania.
Esport 3

Ons 1654Barcelona avviser Dembele-rykter

Barcelona-vingen Ousmane Dembelehar de siste dagene blitt linket til Anfield, og ryktene fikk ytterlige fyr på seg da Klopp noe spøkefullt "innrømte" interesse for 20-åringen.

– Er han ledig på markedet? Nå ble jeg interessert, sa Liverpool-manageren etter kampen mot Chelsea søndag.

Nå har Barcelona-manager Ernesto Valverde uttalt at spilleren, som har hatt en vanskelig sesong, vil få mer tid til å finne seg til rette.

Han er en ung spiller og har hatt en tøff sesong, men vi håper at han vil fortsette å utvikle seg neste år, sier Valverde.

Liverpool Echo

Ons 1554Leder an i jakten på Leite

Liverpool leder an i jakten på Portos Diogo Leite. Porto ønsker ikke å selge den 19 år gamle midtstopperen, som også Arsenal og Manchester City viser interesse for. Liverpool har latt seg imponere over tenåringens spill for Portos B-lag denne sesongen, og har gjort det klart at de ønsker å sikre seg spilleren.

Rapporter i Portugal antyder at Arsenal er villige til å innfri Leites utkjøpsklausul på 15 millioner euro i sommer, men det virker likevel mest sannsynlig at Leite ender opp på Anfield. Dersom Merseyside-klubben får tilslaget er planen å sende forsvarsspilleren ut på lån neste sesong, for å sikre seg at han får spille fast førstelagsfotball.

Flere speidere fra Premier League-klubber var tilstede på Emirates Stadium for å se Leite i aksjon da Porto U23 slo Arsenal U23 i finalen i Premier League International Cup tirsdag kveld.
The Guardian

Ons 1109Får Keita en landsmann som midtbane-partner?

Liverpool har kontaktet Napoli angående midtbanespilleren Amadou Diawara. Mannen fra Guinea har slitt med å få fast førstelagsspill på Napolis midtbane denne sesongen, da Maurizio Sarri har foretrukket Jorginho i den defensive midtbanerollen. Liverpool er blant fire eller fem Premier League-klubber som har kontaktet Napoli om Jorginho, men Serie A-klubben kan være mer villige til å lytte til bud på Diawara. 40 milloner pund kan være nok til at Napoli gir slipp på afrikaneren. Tottenham er også ute etter 20 år gamle Diawara.
Calciomercato

Ons 0927Krever tre spillere i retur

Real Madrid har Mohamed Salah på ønskelisten i sommer. Liverpool vil i så fall kreve at hele tre Real Madrid-spillere går motsatt vei. Det skal dreie seg om Gareth Bale, Mateo Kovacic og målvakten Keylor Navas.
Don Balon

Tir 1003Ønsker lån med opsjon på kjøp

Ousmane Dembele har slitt med å finne seg til rette i Barcelona etter overgangen fra Borussia Dortmund verdt 95 millioner pund sist sommer. Liverpool ønsker nå å låne den franske landslagsspilleren neste sesong, og de ønsker også en opsjon på kjøp av 20-åringen.
SFR Sport

Man 1517Bundesliga-klubb vurderer bud på Mignolet

Liverpool-keeper Simon Mignolet kan komme til å forlate Anfield-klubben i sommer. Borussia Dortmund er ivrige etter å signere belgieren, og vurderer et bud på 10 millioner pund for å sikre seg 30-åringen.

Mignolet har mistet plassen som førstekeeper i Liverpool, og Dortmund er ute etter en ny målvakt. Belgieren har ikke spilt i Premier League for Liverpool siden 1. nyttårsdag.
Teamtalk

Man 1137Klopp innrømmer at han er interessert i Ousmane Dembele

Ousmane Dembele har slitt med skader siden han kom til Barcelona fra Borussia Dortmund for 95 millioner pund sist sommer. 20-åringen satt på benken da Barcelona spilte 2-2 mot Real Madrid i går kveld. Etter kampen mot Chelsea fikk Jürgen Klopp spørsmål om han er interessert i Dembele.

– Er han ledig på markedet? Nå ble jeg interessert, lød svaret fra Liverpool-manageren.

Dembele har bare scoret to mål denne sesongen.
Mirror

Man 0844Leder an i jakten på ukrainsk keeper

Tre Premier League-klubber jakter en ukrainske målvakten Andriy Lunin, og Liverpool skal lede an i jakten. Lunin, som spilte sin første landskamp i mars, er også på radaren til Leicester og Watford. Den storvokste 19-åringen har imponert for Zorya Luhansk i hjemlandet, etter at han forlot Dnipro Dnipropetrovsk i fjor.

Liverpool ønsker seg Lunin som sin tredjekeeper, og håper å fullføre en overgang når sommerens transfervindu åpner. Zorya takket nei til et bud på keeperen fra spanske Real Sociedad i januar. Tenåringen har spilt 34 kamper for Zorya denne sesongen, inkludert alle klubbens seks kamper i gruppespillet i Europa league.
Mirror

Søn 2104LFC går for Fekir, ifølge franske medier

Det ble rapportert at Nabil Fekir var klar for Liverpool i en overgang verdt £60M. Siden har imidlertid administrerende direktør hos Lyon, Jean-Michel Aulas, ha benektet at en overgang var i orden. Jürgen Klopp ble også spurt etter kampen mot Chelsea, men svarte glisende at "han tvilte på at klubben hadde signert en spiller mens det ble spilt kamp". 24-årige Fekir er en offensiv venstrebent midtbanespiller som har aner fra Algerie, men har franske landskamper.
RMC Sport

Tor 2051Tysk avis spår nytt forsøk på Pulisic

Jürgen Klopp ønsker å styrke angrepet med Dortmund-talentet Christian Pulisic (19), hevder Bild, som skriver at Liverpool-manageren allerede har fått to avslag etter å ha forhørt seg om tenåringen ved tidligere anledninger.

USAs største fotballstjerne har kontrakt med Klopps tidligere klubb til 2020, og avisa tror ikke 60 millioner euro (ca. 53 mill. pund) er nok til å overbevise tyskerne i sommervinduet.

Klubbens sportslige leder, Michael Zorc, uttaler til Bild at han er i regelmessig kontakt med Jürgen Klopp, men at han «ikke er klar over» en mulig Pulisic-overgang til Nordvest-England.

«Eller vet Zorc egentlig mer og er i gang med det taktiske spillet?» skriver Bild videre i saken.

Statusen man får i USA av å spille i Premier League kontra Bundesliga, er noe storavisa bruker som argument for at Pulisic kan ønske seg nordover. Han ble hentet til Dortmund da nettopp Klopp ledet laget vinteren 2015. «På grunn av sin ekstreme hurtighet passer vingen perfekt i Klopps gegenpress-stil», legger Bild til.

Så vi får bare vente og se om det blir nok en overgangssaga på Anfield i sommerferien ...

Bild

Tir 1231Arsenal har blinket ut Buvac?

Pravda BL, som skal ha bekreftet at Jürgen Klopp ble manager i oktober 2015 før noen annen og hvor Zeljko Buvac skal ha vært kilde, påstår nå at Arsenal har linet opp bosnieren som ny manager på Emirates. De hevder at opplysningene fra Liverpool FC om at Buvac har tatt seg en pause av personlige årsaker ikke er helt korrekte og at alt er lagt til rette for at Klopp og Buvac vil bli rivaler i Premier League. Det er allerede link til Borussia Dortmund hos Arsenal, den tidligere klubben til Klopp/Buvac, etter at bl.a. rekordkjøpet Pierre-Emerick Aubameyang er i klubben.
Pravda BL