Mars 2018

Fre 0958– Bare engelske klubber kan kjøpe Jorginho

Liverpool og Manchester-klubbene linkes kraftig til Napolis midtbanespiller Jorginho. Spilleren som er født i Brasil, men som spiller for Italia, har ikke skrevet under på en ny kontrakt med Napoli. Kontrakten hans går ut i 2020.

– Han blir fulgt av store klubber, og det er vanlig siden han presterer på det høyeste nivået for Napoli. Vi snakker om en landslagsspiller nå. Foreløpig har det ikke kommet noen formelle bud, sier hans agent Joao Santos til italiensk radio ifølge Liverpool Echo.

Ifølge agenten er det sannsynlig at hans klient vil ende opp i Premier League.

– En fremtid i England? Han har en stor verdi for Napoli, og vil koste en sum som kun Premier League-klubber har råd til. Han kan ikke selges til en annen klubb i Italia.

– Jorginho tenker kun på Napoli, og vi må vente til etter sesongen til vi tar en vurdering. Når det kommer til Napoli så har vi ikke mottatt noe tilbud om kontraktforlengelse fra dem enda.

– En utkjøpsklausul – der blir jeg ikke enig med dem. Napoli vil ønske å sette den til 100 millioner euro, mens vi ønsker 20 millioner euro. Det er best å ikke sette inn en slik klausul.

Ons 1134– Jeg liker England

Liverpool har blitt kraftig linket til Napolis midtbanespiller Jorginho. Tirsdag var han i aksjon på Wembley, da England og Italia spilte 1-1.

Etter kampen fikk han spørsmål om sin fremtid, der han har blitt linket til en rekke Premier League-klubber. Spørsmålet fra Football-Italia.net var om han likte England.

– Ja, veldig mye!

Han snakket også om kampen.

– Det var en god og vanskelig kamp, mot et lag som er fysisk sterke. De kunne angripe i rommene med fart, og var veldig farlige på kontringer. Jeg synes vi også leverte en god kamp, og fikk et godt resultat, sa han.

Lokale journalister på Merseyside mener at Liverpool ser på Jorginho som en erstatter for Emre Can, og det snakkes om overgangssummer på over 50 millioner pund.

Man 1740Gomez ute i en måned

Liverpool-forsvarer Joe Gomez vil gå glipp av de to kvartfinalene i Champions League mot Manchester City på grunn av ankelskaden han fikk under spill for landslaget. Gomez måtte ut etter bare 10 minutter i Englands 1-0 seier over Nederland på fredag, og vil nå være ute i inntil en måned har kilder fortalt ESPN FC. Gomez vil dermed også gå glipp av ligakampene mot Crystal Palace, Everton og Bournemouth. Scans tatt av Englands medisinske stab viste ingen alvorlige skader i Gomez sin ankel, men han har likevel returnert til Liverpool for ytterligere vurdering.
ESPN

Søn 2321Liverpool villig til å sette transferrekord

Ifølge en "eksklusiv" sak i storavisen Bild am Soontag er Jürgen Klopp seriøst interessert i å hente den 22-årige spissen Timo Werner fra RB Leipzig. Lagkameraten til Naby Keita har denne sesongen notert seg for 18 scoringer og seks målgivende på 37 kamper. En forventet pris er antatt å kunne komme opp i totalt hele £87M (100 millioner euro) og som vil være transferrekord for Liverpool. Spilleren selv har imidlertid gjentatt ordene til sportsdirektør Ralph Rangnick om at han ikke vil være til salgs denne sommeren, slik han ikke var det forrige sesong. Leipzig ønsker tvert i mot å forlenge hans nåværende kontrakt, løper til 2020, frem til 2023. Avisen tror imidlertid usikkerhet rundt fremtiden til hovedtrener Ralph Hasenhuttl kan påvirke en mulig overgang.
Bild am Sontag

Søn 1349Lemar håper fortsatt på Premier League

Thomas Lemar har uttalt seg etter at han var sterkt linket til både Liverpool og Arsenal i januar, men hvor han ble værende i Monaco. På Anfield ble han sett på som en erstatter for Philippe Coutinho. "Jeg ser ingen grunn til å legge skjul på at det var litt skuffende", forklarer den 22-årige franskmannen. "Jeg prøver imidlertid ikke å tenke for mye på det og arbeider hardt for at disse klubbene skal komme tilbake i det neste transfervinduet."
Telefoot

Søn 1119Mohamed Salah forventes å få £200.000 i uka

Liverpool planlegger å fornye og forbedre kontrakten til Mohamed Salah. En ny avtale verdt £200.000 vil gjøre toppscoreren til klubbens best betalte spiller, og samtidig gi klubben et sterkere ståsted om rike motstandere vil vise interesse for egypteren.
Sunday Mirror

Søn 1059Emre Can vil kreve £200.000 i uka

Emre Can fastholder at hans fremtid ikke er bestemt, med en avtale på Anfield som løper ut etter denne sesongen. Midtbanespilleren vil være i en sterk forhandlingsposisjon, hvor han vil forvente at manglende overgangssum skal kompenseres for interesserte klubber med høyere lønn. Det inkluderer Liverpool, som ventelig må bla opp en kontrakt med ukelønn på £200.000 og gjøre Can til klubbens best betalte spiller, dersom de skal ha noe håp om å beholde 24-åringen. Manchester City og Juventus skal være blant de klubbene som er interessert i å hente Emre Can.
Mirror

Fre 1347Rutinert og allsidig tysker på Liverpools blokk

Jonas Hector og Køln er for øyeblikket bare fem poeng over nedrykkstreken i Bundesliga. Skulle det bli nedrykk har Hector en klausul i sin kontrakt som forteller at han kan gå for bare åtte millioner euro, eller om lag £7M. Bayern München er i markedet etter en venstreback og skal følge situasjonen nøye, men Liverpool og Juventes er også på alerten. 27-årige Hector er en fysisk sterk spiller som også har vært benyttet på midtbanen og i midtforsvaret. De røde nevnes også i sammenheng med David Alaba, den nåværende venstrebacken, men hvor Barcelona, Real Madrid, Arsenal og Manchester United også kan komme til å reagere dersom han forlater München.
Kicker

Tor 1210En rival opp av hatten?

For noen år siden var Jack Wilshire den dominerende spilleren da Arsenal beseiret Liverpool i finalen i den nasjonale juniorcupen. Nå linkes de røde til midtbanespilleren som er blitt 26 år og har vært mye plaget med skader de siste årene. Kontrakten til Wilshire, som har 34 landskamper for England, løper ut til sommeren og han har vist liten interesse for å skrive under en ny avtale med The Gunners. Everton skal være meget interessert, det samme med Juventus og Milan, mens Liverpool og Manchester City etter sigende også skal følge situasjonen nøye.
Mirror

Tor 0007Undersøker om noen vil kjøpe navnerettighetene til ny tribune

Liverpool skal ha satt i gang planene om å utvide Anfield.

Klubben ønsker 60.000 tilskuere på Anfield, og vil ha fortgang i prosessen med å bygge ut Anfield Road End.

Det melder Mike Keegan i Daily Mail. Det er verdt å merke seg at han ikke er den som normalt sett er Mails mest pålitelige kilde på Liverpool-stoff.

Tabloidavisen rapporterer at flere profilerte selskaper har blitt kontaktet for å sjekke om de vil kjøpe navnerettighetene til den nye tribunen.

En ny Anfield Road End vil gi mellom 6-8000 nye seter, og ifølge tegningene vil en ny slik tribune bli like høy som nye Main Stand.

Tir 1035Liverpool med i kampen om ettertraktet tysker

Kontrakten til 22-årige Max Meyer hos Schalke løper ut etter denne sesongen og toppklubbene skal stå i kø for å prøve å sikre seg midtbanespilleren. Barcelona var en av dem, men katalanerne skal nå ha kastet sine øyne i en annen retning, som gjør at Liverpool og Arsenal regnes som favoritter til å sikre seg underskriften til Meyer.
Mundo Deportivo

Man 1525Liverpool med henvendelse om ungt midtbaneanker

Til tross for at han bare er 21 år kostet Wilfred Ndidi £17M da Leicester hentet ham fra Genk i fjor. Den defensive midtbanespilleren kom for å erstatte stjernespilleren N'Golo Kante som var gått til Chelsea. Liverpool skal nå ha kommet med en henvendelse angående den nigerianske landslagsspilleren, og spilleren skal selv være villig til å ta veien til Anfield. Til tross for at Naby Keita kommer til den røde delen av Merseyside til sommeren kan LFC også være på jakt etter en erstatter for Emre Can.
Alpah Balde, journalist (Guinea)

Søn 1818Kan ha funnet Cans erstatter

Liverpool-manager Jürgen Klopp ønsker Anderlechts Leander Dendoncker som erstatter for Emre Can. West Ham viser også interesse for 22-åringen, som har hatt en fantastisk sesong i den belgiske toppdivisjonen.
Sunday Express

Søn 1011Klopp vil ha Draxler

Jürgen Klopp har gitt Liverpool-styret beskjed om å legge inn et bud for Paris Saint-Germains Julian Draxler. Klopp er ute etter å fylle hullet etter Philippe Coutinho, som sluttet seg til Barcelona i januar, og han har identifisert landsmannen Draxler som en potensiell tilvekst til troppen i sommer. Tyskeren har slitt med å spille seg til en fast plass på PSG sitt lag denne sesongen, og har også vært linket til Arsenal.
Daily Express

Lør 1251Forbereder kjempebud på Alisson ifølge spansk avis

Liverpool vil teste Roma med et bud på hele 80 millioner euro for den brasilianske keeperen Alisson Becker. Et bud Anfield-klubben håper skal være for godt til å motstå. Dette skjer samtidig som Real Madrid også vurderer et bud på Roma-målvakten.
Don Balon

Lør 0841Spansk avis hevder både Arsenal og Liverpool vil ha Oblak

Arsenal og Liverpool forbereder seg på innbyrdes kamp om Atletico Madrids keeper Jan Oblak. Arsenal ønsker å erstatte en aldrende Petr Cech. 35-åringen har gjort flere grove feil som har kostet The Gunners poeng denne sesongen. Arsene Wenger har utpekt Oblak til sitt fremste transfermål. Liverpool er også interesserte i sloveneren, da de også vil være på keeperjakt når sesongen er over. Oblak vil ikke være billig, da han har en utkjøpsklausul på 100 millioner euro. Det vil derfor være snakk om en rekordovergang for en keeper.
AS

Fre 0905Napoli med bud på Alisson

Napoli har lagt inn et bud på 40 millioner euro for Roma-keeper Alisson. 35 millioner euro umiddelbart og 5 millioner euro i klausuler. Det er et lavt bud på brasilianeren, og blir helt sikkert ikke akseptert av Roma, som tidligere har forlangt 90 millioner euro av Liverpool.
Gazzetta dello Sport

Tor 2315Bale blinkes ut som Coutinho-erstatter

Liverpool skal angivelig ha planer om å hente Gareth Bale fra Real Madrid til sommeren. Men Liverpool er ikke den eneste klubben som er ute etter waliseren. Både Manchester City, Manchester United og hans gamle klubb Tottenham skal også være interessert.
Sport

Tor 0917Stuttgart med advarsel til Liverpool

Flere klubber, inkludert Liverpool, er ute etter Stuttgart-forsvarer Benjamin Pavard. Den franske midtstopperen har imponert i Bundesliga denne sesongen, og har spilt en rekke gode kamper. 21-åringen er blitt linket også til Borussia Dortmund og Tottenham. I Stuttgart frykter man nå å miste spilleren, men sportsdirektør Michael Reschke gjør det klart at klubben ikke har noen intensjon om å la Pavard gå på billigsalg.

– Benjamin Pavard er definitivt på vei til å bli en internasjonal toppspiller. Vi er den ideelle klubben for ham akkurat nå, og han føler det. Dersom en klubb blant Europas topp 10 viser reell interesse for ham i fremtiden, vil vi sette oss ned å diskutere det. Benjamin og hans agent er klar over det. Men dersom det er en klubb der ute som tror de kan kjøpe ham for 30 millioner euro i sommer, så tar de veldig feil. Vi vil ikke engang åpne døren for en slik sum, sier Reschke.

Pavard fikk sin første landskamp for Frankrike i november.
Bild

Tor 0904To klubber jakter Vazquez

Arsenal og Liverpool vil kjempe om Real Madrids Lucas Vazguez til sommeren. Anfield-klubben søker etter en erstatter for Philippe Coutinho, og både Liverpool og Arsenal har Real Madrid-vingen Vazguez på blokka. 26-åringen ivrer etter en overgang til Premier League, da han håper det skal gi ham mer spilletid.
Diario Gol

Ons 0021Ny Leipzig-spiller på ønskelista

Naby Keita kommer allerede fra RB Leipzig til Liverpool til sommeren. Nå skal klubben også ha spissen Timo Werner på ønskelista. Den 22 år gamle tyskeren har scoret 17 mål på 35 kamper denne sesongen. 10 av målene er kommet i Bundesliga, 3 i Champions League, 3 i Europa League og ett i den tyske cupen.
Independent

Tir 0957Roma speider på keeper

Roma forbereder seg på et salg av sin brasilianske keeper Alisson, som de verdsetter til rundt 70 millioner pund, og har i den forbindelse begynt å speide på Toulouse-tenåringen Alban Lafont som en mulig erstatter. Liverpool har som kjent vært linket til Alisson, selv om interessen skal ha kjølnet litt på grunn av den astronomiske prislappen.
L'Equipe

Tir 0806Er ute etter Salah som Bale-erstatter

Real Madrid ønsker å sikre seg Mohamed Salah om Gareth Bale forlater den spanske hovedstaden. Salah vil imidlertid koste Madrid-klubben mer enn de 142 milllioner pund som Barcelona betalte for Philippe Coutinho i januar. Antagelig må de matche 166 milllioner pund, som er overgangssummen Paris Saint-Germain sa seg villige til å betale Monaco for Kylian Mbappe.
El Confidencial

Man 1106Spanske medier hevder Liverpool er interesserte i Modric

Liverpool jakter Real Madrid-stjernen Luka Modric, men også Arsenal viser interesse for 32-åringen. Den tidligere Tottenham-spilleren kan foretrekke en retur til London.
Diario Gol

Lør 2352– Vil gi 40 millioner pund for Jack Butland

Liverpool og Arsenal er ute etter Stoke Citys målvakt Jack Butland – og Jürgen Klopp skal være villig til å gjøre 24-åringen til verdens dyreste målvakt.

Det melder The Mirror. Det skal tas med at det er journalisten John Richardson som skriver dette, og ikke en av de tyngste navnene som er kjent med kilder inn mot verken Liverpool eller Stoke.

De £34,7 millionene Manchester City betalte for Ederson er per dags dato det meste som er betalt for en målvakt. Butland vil koste 40 millioner pund, skal man tro Richardson.

Han skriver videre at Simon Mignolet kommer til å bli solgt, mens Loris Karius blir på Anfield for å utfordre Butland.

Liverpool har også blitt linket til AS Romas målvakt Alisson.

Fre 2211Citys interesse alarmerende for Liverpool

Manchester City har fått alarmklokkene til å ringe hos Premier League-rivalene, ved å forberede et bud på Monacos Thomas Lemar. Liverpool, Arsenal og Chelsea jakter alle Lemar, men City forbereder nå et bud som vil ta dem helt i front i køen for den franske vingen.
Telegraph

Ons 1728– Har byttet agent og leter etter ny klubb

Simon Mignolet, nå bak Loris Karius i køen, og som feiret 30-årsdagen med å se Liverpool avansere i Champions League fra benkeplass, vil lete etter andre løsninger til sommeren, ifølge belgiske DH.

Sisteskansen skiftet agent for bare noen uker siden, fra Guy Vandersmissen til Didier Frenay i selskapet Star Factory, og skal forberede seg på å forlate de røde.

Avisa skriver at en annen Premier League-klubb, som ikke navngis, har ham på ønskelista, i tillegg til interesse fra både Serie A og Bundesliga, der Napoli og Borussia Dortmund nevnes som mulige adresser. Kontrakten hans med Liverpool strekker seg til 2021.

La Dernière Heure (Belgia)

Tir 1814Hevder Lemar nærmer seg

Ifølge tidligere rapporter kjølnet Liverpools interesse for Thomas Lemar etter de to siste overgangsvinduene, men nå hevder franske Le10 Sport likevel at de røde er nær ved å komme til enighet om 22-åringen.

Avisa skriver at Monaco klargjør for salg av profilene Lemar og Fabinho til sommeren, og at Liverpool har kommet langt i forhandlingene om førstnevnte. Klubbene er faktisk nær prinsipiell enighet, skal en tro Le10 Sport, som legger til at Monaco har gitt grønt lys for sommersalg dersom det tikker inn et bud de er fornøyde med.

Le10 Sport

Lør 1357Barella med prislapp på 45 millioner pund

Liverpool må ut med 45 millioner pund om de skal sikre seg Cagliaris midtbanespiller Nicolo Barella. Den 21 år gamle italieneren har fått mye oppmerksomhet denne sesongen, har scoret tre mål i serie A og er ventet å bli endel av det italienske landslaget om ikke lenge. Juventus skal også ha vist interesse for han.
Calciomercato

Tor 1432Har enda en Southampton-spiller i kikkerten

Liverpool er interesserte i Southamptons Mario Lemina. Mannen med landskamper for Gabon kom til St Mary's fra Juventus for 15,4 millioner pund sist sommer, og 24-åringen har scoret ett mål på 19 kamper for The Saints. Lemina ble kraftig linket til Arsenal før han gikk til Southampton, men The Gunners er ikke lenger interesserte i spilleren.
L'Equipe

Tor 1418West Ham vil gi Lanzini ny kontrakt for å stoppe Liverpool

West Ham er i ferd med å tilby Manuel Lanzini en ny langtidskontrakt, fordi de frykter at argentineren skal havne i Liverpool. Anfield-klubben er blitt linket til Lanzini etter Philippe Coutinhos overgang til Barcelona. Den 25 år gamle playmakeren har to år igjen av sin kontrakt med The Hammers. En avtale verdt 35 000 pund i uken, som også inneholder en opsjon på ett års forlengelse. London-klubben vil tilby Lanzini en ny langtidskontrakt så snart de er sikret Premier League-fotball neste sesong.
Evening Standard

Tor 0926Kjemper med Barcelona om Houssem Aouar

Liverpool følger Lyon-talentet Houssem Aouar. En spiller som også Barcelona ligger langflate etter. 19-åringen har spilt 25 Ligue 1-kamper for Lyon, og er en viktig spiller på laget som ligger som nummer fire i den franske toppdivisjonen. Den unge franskmannen har notert seg for seks mål. Liverpool forsøkte også å signere midtbanespilleren før han skrev under en profesjonell kontrakt med Lyon.
Goal.com