November 2018

Tir 0934Prislapp på £70M for Pulisic

Jürgen Klopp har antydet at det ikke vil bli noe handling på Anfield i januar, mens Borussia Dortmund ikke har til hensikt å selge Christian Pulisic denne sesongen. De gule og svarte skal imidlertid være klare til å selge den fortsatt bare 20 år gamle amerikaneren, hvis kontrakt løper ut etter neste sesong, til sommeren. Prislappen skal være på £70M for den offensive spilleren som Jürgen Klopp har kjenner til fra Dortmund, og først og fremst Chelsea men også Paris Saint-Germain skal følge situasjonen nøye.
The Telegraph

Søn 1402Marseille vil ha Moreno

Marseilles sportsdirektør Andoni Zubizarreta har pekt seg ut Liverpools venstreback Alberto Moreno som sitt fremste transfermål når klubben skal styrke forsvarsrekka. 26-åringen har bare spilt tre kamper for Liverpool denne sesongen. Det er uklart om den franske klubben vil komme med et bud på Moreno i januar, eller vil vente til sommeren når han kan gå gratis.
L'Equipe

Ons 1626Ønsker å hente Clyne i bunnkampen

Cardiff City ønsker å låne Nathaniel Clyne over nyttår. Clyne har så langt ikke spilt en eneste kamp for Liverpool denne sesongen, og virker nå å være tredjealternativ på høyrebacken, bak både Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez. Cardiff har på sin side skader på to av sine høyrebacker, og har et tredje alternativ de trenger framover i banen.
WalesOnline

Tir 2314Hevder det ble lagt inn hemmelig avtale i overgangen

I forbindelse med salget av Philippe Coutinho for 142 millioner pund til Barcelona i januar, skal Liverpool angivelig ha fått inn en klausul om at Barcelona ikke skal signere noen spillere fra Liverpool de neste tre årene om det er spillere Liverpool motsetter seg å selge. Avtalen vil dermed vare til 2021.
Radiokanalen Cadena Ser

Tir 1033Interessert i spennende spansk talent

Liverpool viser interesse for det spennende Real Mallorca-talentet Victor Christopher de Baunbag, og Anfield-klubben vil sende speidere for å følge stjerneskuddet. Liverpool har vært klar over 18-åringen en stund, og har fulgt fremgangen hans hos Segunda Division-klubben.
Sport

Man 1226Holder et øye med Llorente

Liverpool speider på Real Sociedad-forvareren Diego Llorente, med tanke på å legge inn et bud i januar. Jürgen Klopp ønsker å styrke troppen med ytterligere en forsvarsspiller i det kommende transfervinduet, og Llorente har vært en av de beste forsvarsspillerne i La Liga siden han skrev under en femårskontrakt med Real Sociedad sist sommer. Llorente gikk gradene i Real Madrids ungdomsavdeling, og var såvidt innom førstelaget på Santiago Bernabeu i 2013. Han ble siden sent ut på lån til Rayo Vallecano og Malaga, hvor han fikk verdifull førstelagserfaring. Llorente har nå spilt 31 ganger for Sociedad i La Liga, og har scoret tre mål. Forsvarsspilleren vil være tilgjengelig for rundt 30 millioner euro.
Cadena SUR

Man 1038Vil ha 100 millioner euro for Dembele

Barcelona kommer til å kreve 100 millioner euro (88,7 millioner pund) fra Liverpool for Ousmane Dembele. 21-åringens fremtid på Camp Nou er usikker, og Barcelona vurderer å selge vingen til sommeren. Dembele har kommet for sent på trening flere ganger, og har blitt droppet fra troppen ved flere anledninger av Ernesto Valverde. Barcelona har nå gitt Dembele et ultimatum, der de krever at han forbedrer sine holdninger. Men klubbledelsen synes ikke å være overbevist om at vingen vil forandre seg. Klarer han ikke det, er Barcelona åpen for å selge ham når sesongen er over, men altså ikke for mindre enn 100 millioner euro. Barcelona betalte 96,8 millioner pund for Dembele da de kjøpte ham fra Borussia Dortmund, og dette beløpet kan stige til 135,5 millioner pund om tilleggsklausuler slår til. Liverpool og Arsenal er begge blitt linket til midtbanespilleren, og Jürgen Klopp skal være klar til å forsøke seg med et bud allerede i januar.
Sport

Man 0820Kjemper om brasiliansk stortalent

Liverpool og Tottenham kjemper om det brasilianske stortalentet Bruno Roberto. Chelsea og Manchester United linkes også til Atletico Mineiro-spilleren. 18-åringen har spilt ni førstelagskamper for sin klubb.
Daily Mail

Søn 1540Chelsea og Liverpool har kastet sine øyne på Chiesa

Fiorentina-stjernen Federico Chiesa er ikke bare et transfermål for Juventus, Inter og Napoli, men også et mål for utenlandske klubber som Chelsea og Liverpool. Premier League-gigantene intensiverer nå forsøkene på å sikre seg 21-åringen. Chiesas prislapp er allerede på over 50 millioner euro, og han har 10 landskamper for Italia, for ikke å forglemme 75 kamper i Serie A. Fiorentina har gjentatte ganger sagt at de ikke ønsker å selge Chiesa i januar.
Tuttosport

Søn 1153Viser interesse for Middlesbrough-spiller

Liverpool viser interesse for Middlesbroughs Dael Fry. Premier League-klubben har fulgt den 21 år gamle forsvareren, og har samlet en rekke rapporter om ham. Liverpool har så langt sett Fry i aksjon i seks kamper. Den engelske U21-landslagsspilleren har startet 11 kamper for Championship-klubben denne sesongen.
Sunday Express

Søn 0000Er villige til å selge Fabinho for å finansiere et kjøp av Pulisic

Liverpool kjemper med Chelsea for å sikre seg Borussia Dortmund-stjernen Christian Pulisic, og Jürgen Klopp er fast bestemt på å vinne drakampen med Chelsea om amerikaneren som verdsettes til 70 millioner pund. Pulisic var USA sin klart beste spiller i torsdagens 3-0 tap for England på Wembley. Klopp har vært klar over 20-åringens potensial helt siden den offensive midtbanespilleren sluttet seg til hans forrige klubb for nesten fire år siden. En overang for Pulisic kan bli finansiert ved et salg av brasilianeren Fabinho, som ikke har klart å markere seg i Liverpool siden han kom fra Monaco for 43,7 millioner pund i sommer. Derfor vurderer Liverpool nå å cashe inn tidlig, ettersom både AC Milan og Juventus er intersserte i midtbanespilleren.
Mirror

Lør 2351Klopp går for ett spillerkjøp i januar

Jürgen Klopp ser mot Bundesliga, og vil forsøke å sikre seg Hoffenheims midtbanespiller Kerem Demirbay i januar. Klopp har fulgt utviklingen til den tyske landslagsspilleren i store deler av denne sesongen. 25 år gamle Demirbay var tyrkisk U21-landslagsspiller før han skiftet landslag og valgte å spille for landet han er født i fra 2017. Han er en spiller som Klopp kjenner godt, etter at han gikk gradene i hans forrige klubb, Borussia Dortmund, før ferden gikk videre til Hamburg. Demirbay benytter samme agentfirma som Sadio Mané og Naby Keita, noe som kan bety at en avtale vil være enkel å få istand om klubbene blir enige om en overgangssum.
Express

Lør 1039Wolves vil betale 20 millioner pund for Liverpool-spiss

Divock Origi er ute i kulden i Liverpool, og Wolverhampton står klare til å kjøpe belgieren. Midlands-klubben er villige til å betale 20 millioner pund for angriperen i januar. Wolves var ute etter Origi også i sommer. Spissen har spilt en førstelagskamp for Liverpool denne sesongen. Totalt har han gjort 21 mål på 78 kamper for Liverpool siden han kom fra Lille for 10 millioner pund i 2014. Etter at Liverpool kjøpte ham har Origi vært utlånt både til Lille og Wolfsburg. 23-åringens eneste kamp denne sesongen kom som innbytter i 2-0 tapet for Røde Stjerne i Champions League nylig.
Mirror

Lør 1013Chelsea er i ferd med å ta innversvingen på Liverpool og Tottenham

Christian Pulisic er på vei til Chelsea, da Borussia Dortmund forbereder et salg av spilleren de verdsetter til 70 millioner pund. Den amerikanske vingens kontrakt med Bundesligaklubben løper ut i 2020, og samtalene om en ny avtale har gått i stå. Chelsea ønsker å sikre seg 20-åringen allerede i januar, og blåtrøyene ser ut til å være i ferd med å ta innersvingen på Liverpool og Tottenham, som også jakter amerikaneren.
Daily Mail

Fre 2232Juve overtar gjerne Fabinho

Fabinho har slitt med å spille seg til fast plass på Liverpools midtbane etter sommerovergangen fra Monaco, og nå har Juventus uttrykt interesse for å hente brasilianeren dersom Liverpool vil selge. AC Milan har også vist interesse for midtbanespilleren, og har uttrykt ønske om å hente 25-åringen på lån i januar dersom Liverpool skulle gå med på dette.
Sport Mediaset

Fre 1653Vil låne Origi

Galatasaray har tatt kontakt med Liverpool om muligheten for å hente Divock Origi på lån ut sesongen. Tyrkerne håper at Anfield-klubben skal gi slipp på belgieren under transfervinduet i januar. Den tyrkiske klubben kan ikke kjøpe 23-åringen på grunn av restriksjoner i forhold til finansielt fair play.
ESPN

Ons 1959Ranieri peiler seg inn mot Liverpool-stopper

Claudio Ranieri ønsker seg Liverpool-stopper Joël Matip som sin første signering som Fulham-manager. Matip har startet bare en Premier League-kamp for Liverpool denne sesongen, og Fulham må tette igjen bakover. Forvarsspilleren har kontrakt med Anfield-klubben i ytterligere to år. Også tyrkiske Fenerbahce med den tidligere fotballdirektøren til Liverpool, Damien Comolli, i spissen, er interesserte i Matip. Det kan dermed bli drakamp mot Matip i januar.
talkSPORT

Ons 2140Camacho er ettertraktet

Liverpool ønsker at Rafael Camacho skal signere en ny kontrakt, men så langt har ikke tenåringen forlenget sin avtale med klubben.

18-åringen imponerte stort i pre-season, men har så langt ikke spilt førstelagskamper for de helrøde.

Porto, Benfica og Sporting Lisboa skal alle være ute etter spilleren som kom fra Manchester City i 2016.

Han er nå inne i sine siste 18 måneder av sin kontrakt med LFC.

Tor 1520Liverpool er ikke interesser i Ramsey

Liverpool skal ikke ha noen interesse av å signere Aaron Ramsey fra Arsenal. Ramsey som forlater klubben gratis ved sesongsslutt har flere ganger tidligere blitt koblet til Liverpool.

Sky Sports