Oktober 2018

Tir 2344Liverpool skal ha kommet med bud

Playmakeren Iker Muniain har ikke skrevet under på noen ny kontrakt med Athletic Bilbao og vil være uten avtale etter denne sesongen hvis så skulle fortsette. Det hevdes at Liverpool har kommet med et bud for Muniain. Det skal være usikkert om det dreier seg om en overgang allerede i januar, eller på fri overgang til sommeren. Det siste skal være mest trolig. Muniain er en stolt basker, som spiller for klubben som aldri har benyttet andre enn baskere, og kan bli vanskelig å overtale. Napoli skal være en annen klubben som følger nøye med.
Marca

Iker Muniain - kjapp og teknisk god 25-åring.
Tir 0912Hevder Besiktas vil bytte Karius med Origi

Loris Karius sitt låneopphold i Besiktas kan være over allerede i januar. Ifølge rapporter fra Tyrkia skal klubben ha bedt om å få kansellere låneavtalen, som egentlig skulle vare i to år, og med ønske om heller å få Divock Origi på lån. Besiktas betaler halve lønnen til Karius, men skal ikke være fornøyd med innsatsen hans så langt etter et par tabber. Besiktas er nå på fjerdeplass i Tyrkia.

FOTOMAC

Man 1306Speidet igjen på Demirbay

Liverpool skal igjen ha hatt speidere til å se på Hoffenheims offensive midtbanespiller Kerem Demirbay både mot Lyon i Champions League, og mot Stuttgart i helgen. Det antydes nå at 25-åring er et overgangsmål for Liverpool til sommeren.
Bild

Søn 2353Rød unggutt i kikkerten til Borussia Dortmund

18-årige Jadon Sancho debuterte nylig for England, men representerer til daglig Borussia Dortmund. Nå ønsker den tyske storklubben å igjen søke det engelske markedet for å sikre seg talenter. I kikkerten skal de ha Bobby Duncan hos Liverpool, Callum Hudson-Odoi i Chelsea og Phil Foden som allerede er et kjent navn hos Manchester City. 17-årige Duncan er fetter til Steven Gerrard og ble denne uka for første gang invitert til Melwood for å trene med førstelaget til Liverpool.
Mirror

Fre 0018Moreno ut, Chilwell inn?

Den nye manageren i Arsenal, Unai Emery, har en fortid i Sevilla sammen med Alberto Moreno. Når venstrebacken nå vegrer seg for å skrive under et nytt kontraktsforlag hos Liverpool, hvis nåværende avtale løper ut etter denne sesongen, skal Emery være interessert i å knytte til seg Moreno. Storklubber i Spania som Barcelona og Real Madrid skal også følge situasjonen. Hos Liverpool er Jürgen Klopp en beundrer av Ben Chilwell hos Leicester, og nå også England, og øyne ham som en erstatter.
Mirror

Tir 1453To klubber viser interesse for Moreno

Alberto Moreno er Bosman-spiller til sommeren, og to klubber viser allerede interesse for venstrebacken. Det dreier seg om Napoli og Morenos gamle klubb, Sevilla. Moreno kom til Liverpool fra Sevilla for 12 millioner pund i 2014, men har slitt med å spille seg til fast plass på laget. Atletico Madrid, Villarreal og Valencia kan også komme til å kaste seg inn i kampen om forsvarsspilleren.
Estadio Deportivo

Tir 1255Spansk journalist hevder Barcelona planlegger å sikre seg Firmino

Barcelona har kastet sine øyne på Liverpools Roberto Firmino, og har til og med lagt en plan for hvordan de skal sikre seg brasilianerens signatur. Planen består i å legge inn et bud etter denne sesongen, da de ønsker Firmino som erstatter for Luis Suarez. Firmino signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool så sent som i april.
Ok Diario

Tir 0855Klopp vil ha Insigne rapporteres det fra Italia

Jürgen Klopp vil hente inn en ny spiller i 10-er rollen, og Napolis Lorenzo Insigne skal være mannen han sikter seg inn mot. Napoli ønsker imidlertid ikke å selge 27-åringen. Insigne imponerte i Champions League-kampen mot Liverpool, hvor han scoret vinnermålet og var en trussel gjennom hele kampen.
Rai Sport

Man 1315Med i kampen om rask ving

Flere engelske klubber følger den jamaicanske angriperen Alex Marshall, som har fått merkelappen den nye Raheem Sterling. 20-åringen har allerede en håndfull kamper for Jamaica. Han spiller for klubben Cavalier i toppdivisjonen på Jamaica, og har gjort åtte mål på 33 kamper siden starten av forrige sesong. Liverpool, Tottenham, Leicester, West Ham og Aston Villa er blant klubbene som har speidet på spilleren de siste månedene.
Teamtalk

Man 1149Everton vurderer Origi som Tosun-erstatter

Divock Origi er et transfermål for Everton. Belgieren ser ikke ut til å inngå i Jürgen Klopp sine fremtidsplaner på Anfield, og dermed har Marco Silva kastet sine øyne på 23-åringen. Everton ønsker å kvitte seg med Cenk Tosun, og Besiktas kan være en mulig ny klubb for tyrkeren. Dersom Liverpools byrival klarer å kvitte seg med Tosun, kan det være duket for en overgang hvor Origi krysser Stanley Park.
Mirror

Man 0807Favoritter til å sikre seg Barella

Liverpool er favoritter til å sikre seg Nicolo Barella. Den 21 år gamle midtbanespilleren til Cagliari er en av de mest spennende spillerne i Serie A, og vil koste rundt 44 millioner pund til sommeren. Barella har spilt ni kamper for Cagliari denne sesongen. Han representerte Italia i 1-1 kampen mot Ukraina onsdag.
Football Italia

Fre 1231Roma og Liverpool kjemper om Ajax-stjerne

Både Roma og Liverpool planlegger å by på den marokkanske landslagsspilleren Hakim Ziyech i januar. Den offensive midtbanespilleren imponerte under VM i Russland, og har også dokumentert god form for Ajax denne sesongen, ved å score seks mål og notere seg for fem målgivende pasninger på 16 kamper. 25-åringen har en fortid i Twente. Ziyech kan være tilgjengelig for rundt 30 millioner pund.
Caciomercato

Tor 1211Brasiliansk stjerne glipper for Liverpool

Lucas Paqueta kan bli AC Milan-spiller innen nær fremtid, ifølge spillerens brasilianske klubb Flamengo. Både Liverpool og Manchester United har vært linket til den offensive midtbanespilleren. 21-åringen ser imidlertid ut til å havne i Serie A isteden for Premier League, om man skal tro Flamengos sportsdirektør Carlos Noval. – Det er ikke helt avgjort med Milan ennå, og vi foretrekker først å snakke når alt er avgjort. Men jeg tror overgangen kan være i orden innen to uker, siteres Noval.
Tuttomercatoweb

Ons 1537Liverpool-spiss linkes til tyrkisk fotball

Divock Origi kan komme til å slutte seg til Galatasaray i januar. 23-åringen har ikke figurert for Liverpool denne sesongen, etter at han tilbrakte fjorårsesongen på lån hos Bundesliga-klubben Wolfsburg.
Turkish-Football

Ons 1136Både Manchester United og Liverpool vurderer bud i januar

Liverpool og Manchester United vurderer å legge inn et bud på Arsenal midtbanespiller Aaron Ramsey i januar, for å sikre seg 27-åringen på billigsalg. Samtaler mellom The Gunners og waliseren brøt sammen i forrige måned, og London-klubben har trukket tilbake kontraktstilbudet de ga spilleren etter at det lå på bordet i flere måneder. Ramseys kontrakt med Arsenal løper ut etter denne sesongen, så han kan begynne forhandlinger med utenlandske klubber allerede 1. januar. AC Milan, Inter og Juventus er blant klubbene som følger situasjonen, men Ramsey skal foretrekke å fortsette karrieren i England, da hans familie har slått rot i London og hans kone snart skal føde tvillinger.
Evening Standard

Tir 1448Barcelona vil forsøke å sikre seg Moreno på billigsalg i januar

Barcelona forbereder et januarbud på Alberto Moreno. Det spanske mesterlaget vil åpne samtaler med Liverpool i løpet av de kommende dagene. Moreno har mistet plassen som venstreback på Jürgen Klopps lag til Andy Robertson, og den tidligere Sevilla-spilleren har bare spilt en kamp denne sesongen - ligacuptapet for Chelsea. Katalanerne vil forsøke å sikre seg spanjolen på billigsalg, og det antydes et overgangsbeløp rundt 5 millioner pund.
Mundo Deportivo

Man 1304Premier League-giganter viser interesse for PSV-angriper

Både Manchester United og Liverpool viser interesse for PSV-angriperen Steven Bergwijn. 20-åringen har gjort fem mål og har registrert to målgivende pasninger i sine 12 kamper for PSV denne sesongen. Bergwijn har en utkjøpsklausul på rundt 17,5 millioner pund, og både United og Liverpool vurderer å betale det for den nederlandske U21-landslagsspilleren. Bergwijn har fire mål og to assists på sju ligakamper denne sesongen. Han har figurert i begge PSV sine Champions League-kamper.
Sport

Søn 1247Leicester vil ha Clyne i januar

Claude Puel er ute etter en ny høyreback, og Premier League-mesterne fra 2016 skal ha siktet seg ut Nathaniel Clyne i januar.

27-åringen har mistet plassen på laget, og Trent Alexander-Arnold er Jürgen Klopps foretrukne høyreback. Clyne har startet én kamp denne sesongen, og det var i ligacuptapet mot Chelsea. En skade ødelagte nesten hele fjorårssesongen for spilleren

Det er The Mirror som rapporterer at Leicester er ute etter den tidligere Southampton-spilleren. LFC betalte 12,5 millioner pund for ham i 2015.

Man 0933Tre Premier League-klubber er ute etter serber

Den 23 år gamle midtbanespilleren til Lazio, Sergej Milinkovic-Savic, ble fulgt av speidere fra Tottenham, Manchester City og Liverpool under Lazios 4-1 seier over Genoa søndag. Serberen er tidligere blitt linket til Manchester United.
Mirror