September 2018

Søn 1552– Leder kampen om Aaron Ramsey

Aaron Ramsey kommer trolig ikke til å bli enig med Arsenal om en forlengelse av kontrakten som går ut etter denne sesongen, og ifølge Mirror er Liverpool i førersetet om waliserens signatur.

Avisen hevder at Jürgen Klopp allerede i sommer prøvde å hente 27-åringen, og interessen har ikke kjølnet.

Juventus er en klubb som har blitt kjent for å signere gode spillere på bosman, senest med Emre Can. Torino-klubben skal følge situasjonen tett.

Men avisen forstår det slik at Ramsey er svært interessert i å spille under Klopp og gjenforenes med Alex Oxlade-Chamberlain. Liverpool vil lokke spilleren med Champions League-fotball og tittelmuligheter i Premier League.

Arsenal skal foretrekke å få penger for Ramsey i januar, men han vil trolig bli værende i Arsenal ut sesongen, for så å forlate klubben på gratis overgang.

Mirror

Tir 090318 klubber følger Benficas keeper

Liverpool er en av klubbene som har hatt speidere på tribunen for å se Benficas 24 år gamle keeper Odisseas Vlachodimos. Det rapporterer portugisiske Record.

Tyskeren kom til Benfica fra Panathinaikos i sommer, og kom opprinnelig fra Stuttgart. Han har kamper for alle Tysklands aldersbestemte landslag.

I tillegg til Liverpool, har også Arsenal, Manchester United, Chelsea og Newcastle fulgt med på målvakten, i tillegg til Bayern München.

Benfica har hatt flere gode unge gode målvakter de siste årene, som Manchester Citys Ederson og Atletico Madrids Jan Oblak,

Fre 1630Vil bla opp for italiensk midtbanespiller

Liverpool skal være klar til å gi 31 millioner pund for Cagliaris midtbanespiller Nicolo Barella.

Juventus skal ha hatt 21-åringen på radaren over en periode, men interessen har ifølge italienske rapporter kjølnet på grunn av Barellas prislapp.

Nå skal Liverpool stå fremst i køen av klubber som ønsker den sentrale midtbanespilleren. Flere andre Serie A-klubber, deriblant AC Milan, Inter Milan og Roma følger situasjonen tett.

Barella har ennå ikke debutert for det italienske landslaget, men ble belønnet for sin gode form med å bli innkalt i Roberto Mancinis tropp i Nations League-kampene mot Polen og Portugal. Han har også høstet ros fra legenden Andrea Pirlo.

– Han er en av de beste spillerne i Italia, så han må spille på landslaget, sa Pirlo om unggutten nylig.

Daily Mail

Tir 2136Barcelona har Moreno i kikkerten

Barcelona er på utkikk etter en back som kan være back up for deres faste venstreback Jordi Alba, og katalanerne skal derfor ha Alberto Moreno i kikkerten. Moreno har slitt med å få spilletid denne sesongen, på grunn av Andy Robertsons gode spill, og det forventes at spanjolen vil forlate Liverpool i nær fremtid.
Mundo Deportivo

Tir 0920– Leverkusens stjerneskudd foretrekker Chelsea

Liverpool er en av flere klubber som har blitt linket til Bayer Leverkusens stjerneskudd Leon Bailey.

21-åringen har blitt linket til Anfield flere ganger det siste året, men ifølge Kicker ønsker han seg til Chelsea.

Leverkusen skal ha satt en prislapp på 55 millioner pund for spilleren som scoret 12 mål forrige sesong.

Bayern München og Arsenal er to andre klubber som skal være ute etter unggutten.

Søn 1207Liverpool forhandler med Gomez om ny kontrakt

Joe Gomez har tatt godt vare på den sjansen han har fått som makker til Virgil van Dijk i Liverpools midtforsvar, etter skader for Dejan Lovren og Joel Matip. Det gjør at Liverpool nå har innledet forhandlinger med 21-åringen om en fornyet kontrakt som vil gjøre at han kommer opp på samme lønnsnivå som de etablerte spillerne på laget. Gomez har en avtale som har fire år igjen å løpe, men forventes nå snart å skrive under en lengre og mer lukrativ overenskomst med det første.
Mirror

Ons 1643– Liverpool har kontaktet Rabiots mor

Liverpool har tatt kontakt med Adrien Rabiots mor. Veronique Rabiot fungerer nemlig som spillerens agent – og til sommeren går 23-åringens kontrakt med Paris Saint-Germain ut.

Det rapporterer den franske journalisten Julien Laurens, som er kjent som en som har gode kilder i PSG, for ESPN.

Rabiot har takket nei til alle kontraktsforslag fra PSG, og kan forlate klubben gratis til sommeren. I januar kan han signere for en annen klubb.

Barcelona har tidligere vært sterkt linket til midtbanespilleren, men PSG nektet å selge. Ifølge Laurens har Jürgen Klopp vært begeistret for spilleren i lang tid, og ønsket å hente ham da han var i Borussia Dortmund. Partene har allerede diskutert en overgang på telefon.

Snakker fint om Premier League

Rabiot har snakket fint om Premier League tidligere.

– Jeg kunne tenke meg å spille i Premier League. Ikke nødvendigvis for en bestemt klubb, men jeg var veldig begeistret for Liverpool da jeg var yngre, har han tidligere sagt.

Han har seks landskamper for Frankrike, og har spilt alt for PSG i Ligue 1 så langt denne sesongen. Trolig får vi se mer av ham når Liverpool og PSG møtes i Champions League denne høsten.