Februar 2019

Tor 1743Har sendt speidere til Tyrkia

Liverpool har sendt speidere til Tyrkia for å se nærmere på mannen som en dag kan erstatte Adam Lallana i Liverpool-troppen. Mannen det er snakk om er Abdulkadir Omur, som har vært linket til Anfield-klubben siden januar. Under transfervinduet ble det rapportert at Liverpool vurderte å legge inn et bud på 27 millioner pund for Trabzonspor-talentet. Manchester City viser også interesse for 19-åringen, som blir betraktet som den beste unge spilleren i Tyrkia. Nå antydes det at begge klubbene kan forsøke seg med bud til sommeren.
Talksport

Ons 0946– Timo Werner er enig med Bayern München

Bayern München har planer om å slå på stortromma når overgangsvinduet åpner til sommeren. De tyske storlaget må få inn yngre krefter, og har allerede sikret seg Benjamin Pavard og Fiete Arp.

Onsdag morgen kom meldingen om at de allerede har kommet til enighet med Timo Werner om de personlige betingelsene. Det er Bild som rapporterer dette.

Den 22 år gamle spissen er en spiller Liverpool har blitt mye linket til - men nå ser han altså ut til å havne i Bayern. Klubben har dog ikke kommet til enighet med RB Leipzig om noen avtale enda, og vi husker fra Naby Keita-avtalen til Liverpool at akkurat det kan være en kinkig klubb å forhandle med.

Enigheten skal være med Timo Werners agent Karlheinz Förster, om en overgang sommeren 2019 eller 2020.

Onsdag kom også meldingen om at Lucas Hernandez går fra Atletico Madrid til Bayern til sommeren, mens Bayer Leverkusens Kai Havertz og Chelseas Callum Hudson-Odoi også skal være på vei.

Tor 0920Liverpool ser på sønn til legende

Sønnen til legenden Lilian Thuram, Khephren Thuram, har ikke skrevet under kontrakt med sin klubb Monaco og 17-åringen kan bli tilgjengelig for en beskjeden sum til sommeren. Dette til tross for at midtbanespilleren regnes som en av de mest lovende på klubbens akademi. Klubber som Liverpool, Chelsea og Juventus følger situasjonen med spenning.
Daily Mail

Man 0917Klopp vurderer fiasko hos Barcelona

Liverpool skal følge situasjonen til Malcolm hos Barcelona nøye. Den 21-årige vingen som Barcelona hentet for £36M fra Bordeaux i sommer har fått lite med spilletid på Camp Nou, selv om han scoret mot Real Madrid i den spanske cupen nylig, og Barcelona kan bli fristet av et bud fra Anfield. Tottenham skal også ha vist interesse for brasilianeren.
Le10Sport

Lør 1650Sikker på at han kommer til å signere for Barcelona

Adrien Rabiot er sikker på at han kommer til å dra til Barcelona når kontrakten hans med Paris Saint-Germain går ut til sommeren, ifølge franske medier. Tidligere har det blitt rapportert at forhandlingene mellom PSG og Barcelona brøt sammen, og at franskmannen ønsket seg til Liverpool. Så sent som i januar skal Rabiot ha takket nei til en kontrakt med Tottenham, grunnet ønske om å spille for Merseyside-klubben, men nå kan det virke som han har endret mening. Rabiot skal etter rapportene ha en muntlig avtale på plass med den spanske storklubben, men ingenting er signert enda. Spilleren står fritt til å signere kontrakt med en annen klubb allerede nå.

Le Parisien

Lør 1148Får tøff motstand i kampen om supertalent

Joao Felix har imponert stort denne sesongen etter å ha spilt seg inn på Benfica sitt førstelag. På 13 kamper har 19-åringen sju mål og fire assist. Fra før var det klart at Manchester United føler unggutten tett. Jürgen Klopp har vist stor interesse for portugiseren og Liverpool skal etter rapportene fått et bud på 61 millioner pund avslått i januar. Nå melder Daily Mail at Real Madrid og Barcelona også har kastet seg inn i kampen om signaturen til unggutten, og leder an i den kampen. Felix’ agent, Pedro Cordeiro, har omtalt han som en mulig fremtidig vinner av Ballon d’Or. Joao Felix har en utkjøpsklausul på hele 120 millioner pund.

Daily Mail

Ons 2347Hevder Juventus planlegger bytteavtale for Salah

Juventus skal angivelig være ute etter Mohamed Salah til sommeren. Italienerne skal være villig til å tilby Paulo Dybala i tillegg til 50 millioner euro for å lokke Liverpool til å selge. Det spørs om det er et veldig fristende tilbud for Liverpool. Salah har scoret 20 mål for Liverpool denne sesongen, mens Dybala har sju mål for Juventus...

Tuttosport

Man 0858– Vil by på Leeds-talent i sommer

Etter et svært rolig januarvindu har Liverpool den 18 år gamle Leeds-spilleren Jack Clarke på radaren. Kantspilleren debuterte så nylig som i oktober for laget som jakter på opprykk til Premier League, og har siden vært regelmessig med for hvittrøyene. Han står med to mål og to assists på 15 opptredener på nest øverste nivå. En som skal ha fått øynene opp for 2000-modellen, er Jürgen Klopp, som hevdes å ha sendt speidere for å følge med tenåringen i Championship. Ifølge tabloidavisa Express har de røde planer om å legge inn bud i sommer uansett om Leeds rykker opp eller ei.

Express