Holdt gjestene unna eget mål

Huddersfield hadde bare en avslutning i løpet av 90 minutter mot Liverpool.

31. okt 2017 kl 21.41 Einar Kvande

Huddersfields enslige svale av en avslutning er solid rekord for Liverpool i Premier League denne sesongen.

I løpet av de ni andre kampene er fire det laveste antall avslutninger som motstanderen har fått til. Det var i 1-0 seieren over Crystal Palace på Anfield.

Tottenham er det laget som har hatt flest avslutninger mot Liverpools mål så langt i årets Premier League, med 14 i løpet av 90 minutter da Jürgen Klopps mannskap tapte 4-1 på Wembley. Manchester City hadde en avslutning mindre da de spilte over en omgang med en mann mer enn Liverpool på Etihad, og vant 5-0.

Den eneste øvrige kampen hvor Liverpool har sluppet til et tosifret antall avslutninger mot eget mål er i 3-2 seieren i Leicester, hvor vertene fikk sendt avgårde 12 avslutninger.

Vi merker oss at Liverpool har sluppet motstanderen til over dobbelt så mange avslutninger på de fem bortekampene som de har på de fem hjemmekampene - 56 mot 24.