Slik selger LFC billettene for andre halvdel av sesongen

Billettsalget til Liverpools hjemmekamper i Premier League i andre halvdel av sesongen foregår i denne uka, for de med membership card.

2. nov 2017 kl 18.22 Einar Kvande

Det er billettene til de åtte hjemmekampene i Premier League etter nyttår det dreier seg om.

For funksjonshemmede medlemmer finner billettsalget sted torsdag 9. og fredag 10. november.

Hovedsalget

Billettsalget til ikke funksjonshemmede medlemmer vil starte tirsdag 14. november. For å kunne kjøpe billetter under dette salget må man ha kjøpt offisielt medlemskap i LFC før midnatt søndag 12. november.

Tirsdag 14. november er det kun medlemmer som har minimum 13 kamper fra 2016/17-sesongen registrert på sine kort som får kjøpe billetter. De kan kjøpe billetter til disse åtte kampene: Manchester City, Tottenham, West Ham, Newcastle, Watford, Bournemouth, Stoke, Brighton. Alle som kvalifiserer for billetter er garantert billett i dette salget.

Onsdag 15. november er det kun medlemmer som har minimum 4 kamper fra 2016/17-sesongen som får kjøpe billetter til følgende tre kamper: Manchester City, Tottenham og Brighton.

Torsdag 16. november kan alle medlemmer kjøpe billetter til følgende fem kamper: West Ham, Newcastle, Watford, Bournemouth og Stoke.

De to siste salgsdatoene er det ikke nok billetter til alle som kvalifiserer, så da er det førstemann til mølla som gjelder.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]