Finner magikeren tryllestøvet i tide til møtet med favorittmotstanderen?

Hvor er det blitt av magien, undret Jamie Redknapp etter Philippe Coutinhos svake innsats mot Burnley. Alle røde håper at brasilianeren finner den til møtet med sin desiderte favorittmotstander, Manchester City.

15. mar 2017 kl 10.36 Einar Kvande

Totalt har Philippe Coutinho spilt seks kamper mot Manchester City etter at han kom til Liverpool. Han har gjort fem mål mot de lyseblå fra Manchester, og blitt matchvinner to ganger. Begge gangene på Anfield. To av hans fem mål er kommet på Etihad.

Den vesle magikeren har ikke figurert i noen av de to siste kampene mot City. Han var ute med skade da Liverpool vant 1-0 over Pep Guardiolas menn på nyttårsaften, og satt på innbytterbenken uten å komme innpå da Liverpool vant 3-0 på Anfield i begynnelsen av mars i fjor.

I ligacupfinalen på Wembley bare tre dager tidligere utlignet han til 1-1 etter 83 minutter, og sørget dermed for ekstraomganger og deretter straffespark-konkurranse. Han var imidlertid en av tre Liverpool-spillere som ikke scoret i straffespark-konkurransen som Liverpool tapte 3-1.

Coutinho storspilte sammen med Roberto Firmino og kom på scoringslisten i 4-1 seieren over City på Etihad i november 2015.

Snaue åtte måneder tidligere, den 1. mars 2015, ble han matchvinner med en scoring et kvarter før slutt i 2-1 seieren over City på Anfield.

Liverpool har vunnet de fire siste ligakampene de har spilt mot City, og man må tilbake til 25. august 2014 for å finne siste ligatap, 3-1 på Etihad. I denne kampen ble Coutinho byttet ut etter en times spill.

Den 13. april samme år ble Coutinho nok en gang matchvinner mot City. I en 3-2 seier på Anfield, da de to klubbene kjempet om ligamesterskapet, scoret brasilianeren vinnermålet tolv minutter før slutt.

Coutinho scoret også i den aller første kampen han spilte mot City, på Etihad på Boxing Day 2013. Midtbanespilleren ga Liverpool ledelsen midtveis i første omgang, i en kamp hvor han ble byttet ut etter 68 minutter. Da ledet City 2-1, noe som også ble sluttresultatet.