Ingen av de dyreste er hentet i august

Men FSG har pleid å hente spillere den siste måneden i sommervinduet.

30. jul 2017 kl 20.51 Arve Corneliussen

På listen over Liverpools 15 dyreste kjøp har faktisk ingen av dem gått i boks så sent som i august. Riktignok har Andy Carroll og Luis Suarez blitt hentet inn helt i slutten av vintervinduet.

Siden FSGs første sommervindu i 2011, har det imidlertid blitt hentet en del spillere i august, men blant dem er kun Alberto Moreno og Allan fortsatt Liverpool-eiendom.

Blant de 15 dyreste salgene, har seks av dem gått gjennom den siste måneden. Det gjelder Fabio Borini, Michael Owen, Raul Meireles, Javier Mascherano, Xabi Alonso og Christian Benteke.

Store kjøp på tampen

Flere av de største overgangene i Premier League har blitt bekreftet den siste sommermåneden.

I overganger verdt £30m eller mer, ble Leroy Sané, Paul Pogba, John Stones, Shkodran Mustafi, David Luiz og Moussa Sissoko klar for sine klubber ifølge prisene og datoene Transferleague opererer med for sommeren 2016.

Det var like mange som overgangene som ble bekreftet i juni og juli, med Granit Xhaka, Sadio Mané, Michy Batshuayi, Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan og N'Golo Kanté på listen.

Sommeren 2015 var Christian Benteke til Liverpool den eneste overgangen bekreftet før august over £30m. I august ble Ángel Di Maria, Nicolás Otamendi, Kevin de Bruyne og Anthony Martial alle bekreftet.

Kilder: Transferleague og LFChistory

Har du innspill til journalisten?
[email protected]