Sjekk hva Liverpool-spillerne koster:Mané ble dyrest på Fantasy

Noen spillere har havnet i nye posisjoner, og for Liverpools straffeskytter kan det bety mer poeng.

15. jul 2017 kl 16.50 Arve Corneliussen

Med 13 mål og fem målgivende pasninger på 27 kamper var det kanskje ikke så rart at Sadio Mané ble den dyreste Liverpool-spilleren i denne sesongens versjon av Fantasy Premier League. Du kan kjøpe senegaleseren til £9,5M.

Mohamed Salah og Coutinho følger hakket bak til en verdi av £9M. Skulle Salah følge opp sine 14 mål og elleve målgivende fra Serie A kan han bli et varp, mens Coutinhos 13 mål og sju målgivende gjorde ham fortjent til prislappen.

Blant de øvrige midtbanespillerne kan du kjøp Adam Lallana for £7,5M, Gini Wijnaldum for £7M, Jordan Henderson for £5,5M og Emre Can for £5M. Skulle spillere som Ben Woodburn og Marko Grujic spille seg inn på laget, kan du kjøpe dem for usle £4,5M.

Alexis Sánchez er den dyreste midtbanespilleren på spillet til £12M.

Angrepsspillerne

I angrepsrekken finner vi en endring. Roberto Firmino har blitt listet som spiss, noe som betyr at han vil få fire poeng for hvert mål han scorer istedenfor fem. Prislappen er £8,5M.

Etter fjorårets benketilværelse har Daniel Sturridges pris falt drastisk. Tidligere sesonger har han kostet mellom £10-11M, mens du nå kan kjøpe måltyven for £8M. Kanskje et lurt kjøp om han skulle spille seg inn på laget igjen.

For Divock Origi er det motsatt. En del spilletid, sju mål og fire målgivende gjorde at prisen hans økte til £7,5M. Danny Ings koster £7,5M, og Dominic Solanke er verdt £5M.

Harry Kane er sesongens dyreste spiss til £12,5M.

Forsvarsspillerne

I forsvarsrekken har det skjedd spesielt én endring som bør få Fantasy-managerne til å sperre opp øynene. Liverpools straffeskytter, James Milner, har nemlig blitt listet som forsvarsspiller. Det vil si at han nå får seks poeng per mål, fire poeng hver gang Liverpool holder nullen, og mye større sannsynlighet for bonuspoeng de gangene han scorer.

At Andrew Robertson nærmer seg Liverpool kan imidlertid bety at James Milner ikke er en sikker starter. Robertsons pris er ikke fastsatt fordi Hull rykket ned.

Ellers koster Nathaniel Clyne, Joël Matip og Dejan Lovren £5,5M. Skulle Trent Alexander-Arnold eller Joe Gomez klare å spille seg inn på laget, kan de bli gode kjøp til £4,5M.

Ender Liverpool opp med å kjøpe Virgil van Dijk eller en annen forsvarer i Premier League, forblir prisen den samme. Van Dijk er verdsatt til £5,5M.

Keeperne

Premier League har hittil ikke laget en profil til Danny Ward på Fantasy. Dermed kan du bare velge mellom to Liverpool-keepere, Simon Mignolet og Loris Karius.

Begge er verdt £5M.

Slik det ligger an er Simon Mignolet antatt førstekeeper, og siden han av og til drar frem en strafferedning kan han være en god investering. Liverpool er det eneste topp-seks-laget som ikke har en keeper til £5,5M, som også er den dyreste prisen for en keeper.

Kilde: fantasy.premierleague.com

Har du innspill til journalisten?
[email protected]