Dette mener redaksjonen - hva mener du?:Bør Coutinho starte mot City?

Liverpool.no-redaksjonen har svart på tre spørsmål før lørdagens kamp. Her kan du også ta ut din startellever mot Manchester City.

8. sep 2017 kl 09.30 [email protected]

Landslagspausen er endelig over, og lørdag klokka 13.30 venter Manchester City på Etihad for Liverpool.

Hvilke 11 vil du at starter? Bruk vår «lagvelger», ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Når bør Coutinho være tilbake i kamptroppen - og bør han da starte?

Einar Kvande:Etter mitt syn bør han være tilbake i troppen allerede mot Manchester City, nå som han er friskmeldt og har spilt for Brasil. Jeg ville hatt ham på benken på Etihad Stadium på lørdag.

Arild Skjæveland:Forhåpentlegvis har han hovudet på plass, og då bør det ikkje vere tvil om det. Klubbens kanskje aller beste spelar, og tydelegvis i god form. Få han på benken. Ein fantastisk mann å kunne sette inn i ein slik kamp.

Marius Rabben: Coutinho bør være med i troppen igjen allerede nå, men jeg regner med en benkeplass på Etihad, og at han kommer innpå. Spesielt fordi laget har fungert såpass bra så langt. Med programmet fremover tror jeg uansett ikke vi trenger å vente lenger enn Sevilla – senest Burnley neste helg – før han er i startelleveren igjen.

Det blir tett med kamper framover, tror du det blir mye rotasjon på laget?

Einar Kvande:Ja, med så tett program som det er i september, med sju kamper på 23 dager, blir Klopp tvunget til å benytte hele troppen. Jeg ser for meg at manageren tar ut et veldig B-preget mannskap i bortekampen mot Leicester i ligacupen, og frykter vel innerst inne at vi skal ryke ut allerede ved første korsvei i den cupen. Jeg ser heller ikke bort fra at Klopp kjører inn et par spillere som ikke starter ligakampene også i de to Champions League-oppgjørene, f.eks Coutinho og Sturridge.

Arild Skjæveland:Vil tru ligacupkampen mot Leicester blir nedprioritert fullstendig, men litt rotasjon vil ein nok sjå. Kan sjå for meg at Dominic Solanke vil få eit par startar, og det same for James Milner, Andy Robertson og Ragnar Klavan. No håpar eg han køyrer veldig toppa lag i dei to neste, som på papiret er dei tøffaste. Det hadde vore fint om Coutinho ville vore klar for å starte neste onsdag. Heimekampen mot Sevilla blir ein nøkkelkamp om ein vil gå vidare, eller aller helst vinne denne Champions League-gruppa.

Marius Rabben:Liverpool satser naturlig nok stort i både Premier League og Champions League, så tar man utgangspunkt i laget Klopp brukte i august, tror jeg det kun kommer små justeringer i tråd med individuelle belastninger og selvsagt skader. Henderson tipper jeg blir rullert på, gjerne ved å spille en time her og der, mens det på topp handler om å avgjøre kamper så tidlig at man kan tillate seg de byttene. De store endringene på startelleveren tror jeg ikke kommer før ligacupen og senere FA-cupen. Uten skader bør Klopps førstevalg klare seg bra til kjøret virkelig begynner å bli tøft i november og desember.

Hvilke 11 vil du starte med mot City?

Einar Kvande:Her vil jeg gå for det som fungerte så bra mot Arsenal, med ett unntak, og det er på keeperplassen. "Never change a winning team" er et mantra som virkelig blir satt på prøve i disse rotasjonstider, men jeg ville beholdt de samme 10 utespillerne, selv om jeg var fristet til å bytte ut sidebackene. I utgangspunktet foretrekker jeg Alexander-Arnold og Robertson foran Gomez og Moreno på backene, men ingen av de to sistnevnte gjorde seg bort mot Arsenal og fortjener en sjanse til. Når det gjelder keeperplassen er jeg vel ingen stor fan verken av Mignolet eller Karius, men regner førstnevnte som et sikrere valg akkurat nå. Resten av laget synes jeg gir seg selv, med Lovren og Matip på stopperplassene, trioen Henderson, Can og Wijnaldum på midtbanen, og en angrepsrekke med den strålende trioen Mané, Firmino og Salah.

Arild Skjæveland: Akkurat dei same 11 som mot Arsenal. Det var så glimrande at det har dei fortent. Akkurat mot City stoler eg nok litt meir på Joe Gomez enn på Trent Alexander-Arnold defensivt, mens resten seier seg sjølv.

Marius Rabben:Trioen på midtbanen er så viktig i en sånn type kamp – vi som ser på kommer til å bli andpustne fra sofaen – at Coutinho havner på benken, mens i forsvaret kan farten til Moreno bli så nyttig at det i mine øyne er verdt risikoen. Mignolet; Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno; Henderson, Wijnaldum, Can; Salah, Firmino, Mané.

Her er supporternes lag

Scroll i vinduet under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]