Nå starter hardkjøret

Liverpool skal spille sju kamper på drøye tre uker fra og med lørdag.

4. sep 2017 kl 12.57 Einar Kvande

HARDKJØR
HARDKJØR  Liverpools kamper frem til 1.oktober

De siste oppgjørene i denne runden med landskamper spilles i morgen kveld, og i løpet av onsdagen vil Liverpools landslagsspillere igjen være tilbake på Merseyside. Dette markerer starten på en knallhard kamp-periode for Liverpools spillere.

Fra og med bortekampen mot Manchester City kommende lørdag og frem til og med bortekampen mot Newcastle søndag 1. oktober skal Jürgen Klopps mannskap gjennom hele sju kamper på 23 dager, før det blir en ny runde med landskamper i begynnelsen av oktober.

Fem bortekamper

Hele fem av de sju kampene spilles på bortebane. De to eneste hjemmekampene i perioden er faktisk Champions League-møtet med Sevilla onsdag 13. september, og den påfølgende ligakampen mot Burnley lørdag 16. september.

Etter dette skal Liverpool spille to strake bortekamper mot Leicester City på King Power Stadium. Først i ligacupen den 19. september og deretter i Premier League den 23. september.

Deretter venter en anstrengende tur til Moksva og møtet med Spartak i Champions League, før altså den knalltøffe perioden avsluttes i Newcastle på oktobers første dag.

Samtlige sju kamper i denne perioden blir for øvrig vist på norske TV-kanaler.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]