Begge kampene i fjor endte med 3-0 seier

Møter et lag som ikke har scoret på hjemmebane i ligaen i år.

15. okt 2018 kl 09.14 Einar Kvande

Liverpools statistikk mot Huddersfield Town er temmelig overbevisende. De røde vant begge ligakampene forrige sesong 3-0. Dette var de første ligamøtene mellom klubbene siden 1971/72-sesongen.

Liverpool er ubeseiret på 12 kamper i alle turneringer mot Huddersfield. De har vunnet ni av disse, og har ikke sluppet inn ett eneste mål i noen av sine sju siste kamper mot The Terriers.

David Wagners lag har vært temmelig bleke på hjemmebane denne sesongen. De har nemlig ikke scoret i noen av sine fire hjemmekamper i Premier League. Bare Everton i 1998/99 kan vise til en dårligere hjemmeform i starten av en Premier League-sesong, da de ikke scoret i noen av sine fem første ligakamper på Goodison Park den sesongen.

Huddersfield har faktisk ikke klart å score i noen av sine seks siste hjemmekamper. Bare Manchester City med åtte i 2006/07 har en lengre kamprekke uten scoring i Premier League.

Liverpool har på sin side bare tapt en av sine siste 16 Premier League-kamper, og 10 av disse er vunnet. De røde er ubeseiret på sine siste ni kamper.

Huddersfield v Liverpool spilles lørdag 20. oktober klokken 18.30 og blir vist på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]