De som ikke har fått billett kan se kampen på The Kop

Liverpool FC viser returkampen mot Manchester City på storskjerm.

8. apr 2018 kl 15.22 Einar Kvande

Interessen for returkampen i kvartfinalen i Champions League mot Manchester City på Etihad er enorm. Liverpool FC solgte tidlig ut alle billettene de fikk til kampen - 2774 billetter i tallet.

Derfor har Anfield-klubben bestemt seg for å vise kampen på storskjerm foran The Kop. Billettene for å komme inn på den verdensberømte tribunen til storskjermoverføringen koster 10 pund for voksne og 5 pund for barn under 16 år.

Liverpool reklamerer også med underholdning i forkant av kampen, ansiktsmaling for barna og besøk av klubbmaskot Mighty Red i pausen.

Billetter må kjøpes på forhånd, og kan ikke kjøpes på Anfield på kampdagen.

Over 50 år siden første gang

Du tror kanskje dette er første gang en bortekamp vises på storskjerm på Anfield, men det er det slett ikke. Det har skjedd flere ganger, og det er over 50 år siden første gang det skjedde. Lørdag 11. mars 1967 for å være nøyaktig.

Det dreide seg om en kamp i femte runde i FA-cupen på Goodison Park, som Everton vant 1-0. Liverpools lag den dagen var: Tommy Lawrence, Chris Lawler, Gordon Milne, Gerry Byrne, Ron Yeats (kaptein), Willie Stevenson, Ian Callaghan, Roger Hunt, Ian St John, Tommy Smith, Peter Thompson.

Alan Ball gjorde kampens eneste mål like før pause.

I tillegg til de 64 851 som så kampen live på Goodison var det hele 40 149 mennesker som så kampen på storskjerm på Anfield. Det var ikke langt unna tilskuersnittet på Liverpools hjemmekamper den sesongen!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]